fbpx

Кой счупи вазата? Вашият избор може да каже много за личността ви

Кой счупи вазата? Вашият избор може да каже много за личността ви

Клонът на психологията, който се занимава с личността и нейната вариация сред индивидите, се нарича Персонална психология.

Всичко, което трябва да направите, е да отговорите на един прост въпрос, след като погледнете тази картина:

Кой е счупил вазата?

Няма никакви улики или фини елементи в картината, които да разкрият отговора. Имайте предвид, че няма правилен отговор. Все пак, трябва да изберете един и ние ще ви кажем какво казва за вашата личност избора ви.

Детето А

Дете А изглежда е най-очевидният избор. Другите го гледат и той е навел глава в разкаяние за действията си. Той обаче може и да е този, върху който всеки път пада вината. Той може да е типичната изкупителна жертва на групата, към която всеки от тях насочва пръста си, когато липсват доказателства.

Може би той всъщност е най-смирен и често носи вината за действията на някой друг.

Възможно е също така детето в картината да е илюстрирано по начин, който да ни накара да вярваме, че той е виновникът, но всъщност да не е така. Но така или иначе тук няма верен отговор. Ще ви разкажем за вашата личност въз основа на този избор.

Въз основа на вашия избор, изглежда, че гледате подробностите и сте отговорни хора. Вие сте много внимателни с всичко и всички около вас. Ако сте изберали друга опция, продължавайте да четете.

Дете B

Следващата опция е дете B. Тя изглежда като най-голямата от всички деца и вероятно се грижи за малките си братя и сестри, когато майка им е заета. Тя гледа на момче А по начин, който гарантира, че той е виновникът. Възможно е, че това да е нейната печеливша усмивка, след като успешно го е направила изкупителна жертва. От друга страна, има хора, които биха могли да мислят, че тя гледа на момчето с успокояващ и разумен поглед, усмихвайки се, за да покаже привързаността си, без да съди.

Ако изберете тази опция, вие сте много съвестен човек. Вярвате в разбирането на човека, преди да го съдите и вие търсите правосъдие. Не сте човекът, който оставя приятелите си в беда. Разбирате проблема на човек заедно със собствения си, който ви дава логически разсъждения и здрав разум за решаване на проблеми.

Ако сте избрали момиче Б тогава това са качествата, които може да притежавате. Какво ще стане, ако изберете дете C?

Дете C

Детето С е най-прикритото от всички тях. Той има таен език на тялото: вижте как държи ръцете си в джобовете си, сякаш се опитва да скрие емоциите си. Изглежда, че той мисли: “Ух! Само той е достатъчно глупав, за да го направи.”

Това, което детето C всъщност мисли, е: “Да! Направих го, но сега ще се измъкна.”

Избрали ли сте дете C? Продължете да четете, за да научите какво разкрива това за вашата личност.

Ако сте избрали дете C и мислите, че той крие емоциите си, тъй като обстоятелствата го облагодетелстват, тогава притежавате личността на лидер. Можете да разпознавате проблеми, причинени от хора, а не от обстоятелства. Ето защо винаги сте внимателни с хората около вас, въпреки че често не го показвате. Вярвате във воденето на пътя и затова имате уникални мнения по почти всяка тема.

Дете D

Детето D се приближава към майка си, докато сграбчва престилката и ни показва, че най-вероятно се страхува от счупената ваза и последствията, които ще дойдат, ако тя е виновната. Тя е единствената, освен майка й, която гледа към вазата. Всички останали гледат на други места. Малката дъщеря се крие близо до майка си, опитвайки се да избегне гнева и наказанието.

От психологическа гледна точка избора на детето D доказва, че сте отговорен и надежден човек. Това е едно от качествата, което ви прави успешни във всичко, което правите в живота. Всеки ден се стремите да бъдете по-добър човек, като запазите недостатъците в ума си. Доверявате се на другите лесно и затова сте много чувствителни. / modernitta.com

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пълен обрат с Вики след „Ергенът”: Прави много пари от прякора Цър-пър

кадри bTV, Инстаграм/Виктория Асенова Ако Алек ми беше дал роза в последния епизод, щях да му я откажа, това заяви Виктория Асенова, която напусна „Ергенът” след като се превърна в най-обсъжданата участничка този сезон. Тя направи това изказване в подкаста „Надкаст”, където стана ясно, че вече е започнала да капитализира …

Блиц Новини
Илия Луков разтърси ефира на БНТ с баладата за Гунди и Котков

кадри БНТ Народният певец Илия Луков разтърси с емоция студиото на БНТ в предаването на Георги Любенов. Той дойде за интервю, което много бързо се превърна в мини концерт. Луков изпя три песни, като първата беше легендарната балада за Аспарухов и Котков. Певецът не спести нищо от емоцията, която му …

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

error: Content is protected !!