fbpx

Кой счупи вазата? Вашият избор може да каже много за личността ви

реклама

Кой счупи вазата? Вашият избор може да каже много за личността ви

Клонът на психологията, който се занимава с личността и нейната вариация сред индивидите, се нарича Персонална психология.

Всичко, което трябва да направите, е да отговорите на един прост въпрос, след като погледнете тази картина:

Кой е счупил вазата?

Няма никакви улики или фини елементи в картината, които да разкрият отговора. Имайте предвид, че няма правилен отговор. Все пак, трябва да изберете един и ние ще ви кажем какво казва за вашата личност избора ви.

Детето А

Дете А изглежда е най-очевидният избор. Другите го гледат и той е навел глава в разкаяние за действията си. Той обаче може и да е този, върху който всеки път пада вината. Той може да е типичната изкупителна жертва на групата, към която всеки от тях насочва пръста си, когато липсват доказателства.

Може би той всъщност е най-смирен и често носи вината за действията на някой друг.

Възможно е също така детето в картината да е илюстрирано по начин, който да ни накара да вярваме, че той е виновникът, но всъщност да не е така. Но така или иначе тук няма верен отговор. Ще ви разкажем за вашата личност въз основа на този избор.

Въз основа на вашия избор, изглежда, че гледате подробностите и сте отговорни хора. Вие сте много внимателни с всичко и всички около вас. Ако сте изберали друга опция, продължавайте да четете.

Дете B

Следващата опция е дете B. Тя изглежда като най-голямата от всички деца и вероятно се грижи за малките си братя и сестри, когато майка им е заета. Тя гледа на момче А по начин, който гарантира, че той е виновникът. Възможно е, че това да е нейната печеливша усмивка, след като успешно го е направила изкупителна жертва. От друга страна, има хора, които биха могли да мислят, че тя гледа на момчето с успокояващ и разумен поглед, усмихвайки се, за да покаже привързаността си, без да съди.

Ако изберете тази опция, вие сте много съвестен човек. Вярвате в разбирането на човека, преди да го съдите и вие търсите правосъдие. Не сте човекът, който оставя приятелите си в беда. Разбирате проблема на човек заедно със собствения си, който ви дава логически разсъждения и здрав разум за решаване на проблеми.

Ако сте избрали момиче Б тогава това са качествата, които може да притежавате. Какво ще стане, ако изберете дете C?

Дете C

Детето С е най-прикритото от всички тях. Той има таен език на тялото: вижте как държи ръцете си в джобовете си, сякаш се опитва да скрие емоциите си. Изглежда, че той мисли: “Ух! Само той е достатъчно глупав, за да го направи.”

Това, което детето C всъщност мисли, е: “Да! Направих го, но сега ще се измъкна.”

Избрали ли сте дете C? Продължете да четете, за да научите какво разкрива това за вашата личност.

Ако сте избрали дете C и мислите, че той крие емоциите си, тъй като обстоятелствата го облагодетелстват, тогава притежавате личността на лидер. Можете да разпознавате проблеми, причинени от хора, а не от обстоятелства. Ето защо винаги сте внимателни с хората около вас, въпреки че често не го показвате. Вярвате във воденето на пътя и затова имате уникални мнения по почти всяка тема.

Дете D

Детето D се приближава към майка си, докато сграбчва престилката и ни показва, че най-вероятно се страхува от счупената ваза и последствията, които ще дойдат, ако тя е виновната. Тя е единствената, освен майка й, която гледа към вазата. Всички останали гледат на други места. Малката дъщеря се крие близо до майка си, опитвайки се да избегне гнева и наказанието.

От психологическа гледна точка избора на детето D доказва, че сте отговорен и надежден човек. Това е едно от качествата, което ви прави успешни във всичко, което правите в живота. Всеки ден се стремите да бъдете по-добър човек, като запазите недостатъците в ума си. Доверявате се на другите лесно и затова сте много чувствителни. / modernitta.com

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Депутатите решиха: Сбърканите винетки вече ще могат да бъдат коригирани

реклама   Промяната в данните на електронната винетка има действие от момента на извършване на корекцията и срок на валидност до изтичането на срока на валидност на първоначално издадената. Когато при издаване на електронна винетка е допусната техническа грешка при деклариране на регистрационния номер, включително на държавата, в която е …

Новини
Деси Бакърджиева: Убиха ме, за да гледам болните си родители, аз също имам здравословни проблеми

реклама Снимка профил инстаграм „Решението да напусна сериала бе колективно – мое и на сценаристите. Искахме доктор Хинова да напусне по подходящ начин. Двамата ми родители са с хематологични заболявания. Трябва да съм до тях и да им помагам. Аз също имам здравословни проблеми. И нямаше как да продължа повече …

Новини
От 1 януари 2024 г. ще плащаме с евро в магазините

реклама Снимка pixabay Това е датата, посочена в проект за промени в постановление на Министерски съвет, което урежда дейността на Координационен съвет за подготовка на България за членство в еврозоната, информира „Труд„. До 30 юни 2021 г. Координационният съвет трябва да разработи проект на Национален план за въвеждане на еврото …