fbpx

Кмет превърна джипа си в снегорин

www.monitor.bg

Кирил Огненски разчисти Бистрица, зае се и с центъра на Дупница

Кметът на дупнишкото село Бистрица, Кирил Огненски превърна джипа си в снегорин, само и само да се справи със зимната обстановка в населеното място. Дейният мъж решава да модернизира личния си автомобил, закача на него специално изработено гребло и така успява да разчисти снега в населеното място.

„Тази сутрин станах в 4 часа, взех колата и започнах да работя. Изчистих първо главните улици, след това района около детската градина и магазина. Няма как всичко да е безупречно, но се опитвам максимално да улесня придвижването на хората от Бистрица. При нас снежната покривка достигна до 30 см.“, обясни Кирил Огненски.

Така след като се справя с Бистрица, Огненски поема и към град Дупница. Отново със своя модернизиран автомобил се захваща да почисти и района около сградата на общинската администрация.

„Реших с моя автомобил да помогна на колегите, защото е по-малък. Трудно там може да се вкара някоя от снегопочистващите машини. Иначе вариантът бе служители от чистотата да разчистят снега на ръка. Стана ми жал, а и аз се справих само за 20 минути“, коментира още кметът на Бистрица.

Така вече в продължение на 3 години дейният мъж успява да посрещне подготвен зимата. За него няма изненади и непредвидени ситуации.

„Съвсем нормално е по това време на годината да има сняг и не мисля, че е проблем да се справим с него. За себе си съм измислил решение и го правя с удоволствие за хората“, обяснява Кирчо, както го наричат бистричани.

Ами,нормални неща,но се иска сърце.Този човек го има.Да е жив и здрав.Все някой ще поиска да му подражава и да се зарази с човещина.И някой ден, съветът около нас ще стане по-хубав.

Браво кмете ако всички крадливи управници бяха като вас България щеше да цъфти пенсионерите нямаше да ровят в кофите да мрат от студ нямаше и да мрат болни ,защото няма лекари и средства .Бъдете здрав и весели празници

Кметът е ГРАНИЧАР!!!!
За граничаря има трудно решими и лесно решими , но не и нерешими проблеми.
Както е казал Мустакатия „Кадры решают все!“

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

error: Content is protected !!