fbpx

Кмет падна от пет метра докато сменя улично осветление, претъпя сложна операция в Пловдив

Снимка trafficnews.bg

Изключително сложна операция на тазобедрената става извърши шефа на Клиниката по ортопедия и травматология в УМБАЛ „Свети Георги” проф. д-р Владимир Ставрев и неговият екип. Пациентът е 39-годишният кмет на кърджалийското село Мургово Сейхан Назиф, който преди няколко дни се качил сам да сменя крушките на уличното осветление в селото. Кметът взел стълба и се покатерил на пет метра височина, но в един момент го ударило ток,  той политнал и паднал. След падането има счупване на ямката на тазобедрената става, на лявото бедро и на ръката, пише trafficnews.bg.

„Всичко стана за секунди, просто ми причерня и паднах. Много благодаря на професор Ставрев, благодарение на който вече мога да се обръщам в леглото”, коментира Назиф.

външна реклама

Кметът не за първи път сменя лампите в селото, тъй като договорът на фирмата, която била наета за поддръжка е изтекъл и не е подновен.

В момента мюсюлманите са в пост преди големия празник Рамазан Байрям и всяка вечер хората от селото посещават местната джамия за молитва, за това и кметът искал да оправи уличното осветление, за да могат възрастните жени спокойно да ходят до храма.

След операцията кметът се чувства много добре, а от утре ще може да сяда в леглото. Следващите дни ще започне раздвижване. Заедно с кмета през изминалата седмица проф. д-р Ставрев и екипа му са извършили още две подобни операции.

Лекарят разказа, че в миналото е било напълно невъзможно хора с такива счупвания да бъдат оперирани, а се е налагало в продължение на месеци да лежат напълно неподвижни, за да могат да им зарастнат счупванията.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Проверка на факти! Съобщете ни, ако видите неточна информация в текста, за да извъшим проверка – vihrogon2018@gmail.com

Над 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Незабавни статии
Силата на духа: Млад татко оцеля след цяла година на апаратно дишане

Снимки: Фейсбук, Hayley Watts Баща, който беше описан като „един от най-болните досега“ пациенти с вируса в лондонската болница чак сега започна да диша без апарат, повече от година след като хвана вируса. 40-годишният Андрю Уотс от Бексли беше с един най-дългите престои на пациенти, които лекарите някога са виждали, …

Незабавни статии
Две сестри купиха къща и я направиха кръчма, но ужасът настъпи малко след това

Изображение гугъл мапс Лятото на миналата година две сестри от Морпет, Англия, купуват къща, в която правят питейно заведение. Още в началото собственичките и персонала изпадат в ужас от необяснимите събития, които се случват там. външна реклама Не само зловещите звуци нощем, които чуват сестрите, тъй като спят в апартамент …

Незабавни статии
Сашо Кадиев с шокиращи разкрития за ниските заплати на колегите си

кадри bTV, YouTube/The Jonathan Ross Show Сашо Кадиев направи шокиращи разкрития за ниските заплати на колегите си в Народния театър. Водещият на „Преди обед“ по bTV Александър Кадиев направи отрицателен коментар по повод очакването световната звезда Джон Малкович да режисира своя постановка в Народния театър „Иван Вазов“ през 2024 година. …