fbpx

Кметът на Бургас разпореди проверка: Изпечена гратисчийка или контрольорите на „Бургасбус” са прекалили? (видео)

В редакционната поща на Флагман.БГ пристигна съобщение, прикрепено с видеоматериал, който публикуваме без съкращения и редакторска намеса.

Клипът е заснет вчера в автобус Б1, като е добавено и пояснението „Говоренето по телефона в рейса се таксува 10 лв.”

Оказа се, че същото видео само за няколко часа е събрало 1000 споделяния и има 33 хил. преглеждания в социалната мрежа Фейсбук. То е качено и на личния профил на кмета Димитър Николов.

На въпрос на Флагман.БГ ясно ли е какво действително се е случило, за да се стигне до подобна разпра между 2 контрольорки и момичето в синьозелените панталони и жилетка, от пресцентъра на Община Бургас заявиха, че кметът веднага е разпоредил на управителя на общинския превозвач „Бургасбус” – инж. Петко Драгнев, да се направи проверка.

Днес ще стане ясно дали проверяващите са превишили правата си като са настоявали да бъде платена глоба от 10 лв. за липсващ билет. Доколкото става ясно от клипа, клиентката на „Бургасбус” се е качила спирка преди да влязат контрольорите, говорейки по телефона. Тя е продължила да говори и когато е започнала проверката. Момичето твърди, че е имало намерение да си купи билет и че към него се подхожда грубо. То отказва да плати глобата от 10 лв., след което започва да повишава и тон и стига до физически сблъсък. Точно тогава е заснето и видеото.

Днес ръководството на „Бургасбус” ще прегледа записите от видеокамерите и ще излезе с официална позиция.

Кметът Димитър Николов заяви, че ще настоява за официално извинение от страна на кондукторките за невежливо отношение към клиентите. Ако обаче се окаже, че пътничката е най-обикновена гратисчийка, на която номерът този път не е минал, не става ясно кой трябва да се извини на изпълняващите служебните си задължения 2 жени.


 

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Проф. Рачев: Хората тръгнаха по любимите ми камизолки заради температурите

Кадри БТВ Няколко дни с високи температури напомниха, че лятото не е далеч, но циклон ни върна в реалността като понижи температурите, дори и под обичайните за това време на годината. Динамично и хладно време, паднаха хубави валежи точно където трябва. Вече не се притесняваме за туризма по черноморието. Как …

Hell's kitchen
Симона и Митко се събраха в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Драмата и междуличностните отношения взеха връх в Кухнята на Ада. Вече не се обръща внимание толкова на готвенето. То в повечето случаи се оказва провал и при двата отбора. След един такъв неуспех на вечерна резервация от предаването си тръгна и Славейко, като сините останаха само трима. …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

error: Content is protected !!