Кирил Домусчиев: Производителност по български! Да се чуди човек да се смее ли, или да плаче! (видео)

Новини
13

Два самосвала, един багер и валяк правят дупка с размер два метра, възмути се председателят на КРИБ. Председателят на КРИБ – Кирил Домусчиев публикува интересен пост в официалната си страница във “Фейсбук”. Бизнесменът е прикачил и видео от екип, който работи във Варна, пише „Блиц“.

Домусчиев заявява, че от 12 човека само двама се трудят, а останалите най-вероятно са синдикални лидери. Той пита къде са Синдикатите да му обяснят как с подобна производителност се вдигат заплати.

Ето какво е написал Домусчиев в социалната мрежа:

“Да се чуди човек да се смее ли, или да плаче! Два самосвала, един багер и валяк правят дупка с размер два метра. И най-любопитното – производителност по български! От 12 човека във Варна, бул. “Христо Смирненски”, двама работят, а другите най-вероятно са синдикални лидери!? Къде са Синдикатите да ми обяснят с такава производителност как се вдигат заплати?!”

Нали си имат шефове,бригадири.Елате на ремонта на Аспарухов мост-същата картина е когато правят ремонти.

Хм, синдикатите ли им плащат, еврп пари бол ама на работника само трохички,трябва да са бедни,защото тия дето забогатяха на техен гръб сега само философстват!!! Ама, ха , !

АМИ ВЗЕМАМЕ ПРИМЕР ОТ ВАС – ОКОЛО 5 млн. БЪЛГАРИ / защото вече сме толкова без мигрантите / ХРАНИМ :
1. 240 ДЕПУТАТА И ХИЛЯДИ ТЕХНИ ПРИДВОРНИ – ПИАРИ ,КОНСУЛТАНТИ ,ЗАМЕСТНИЦИ ,СЕКРЕТАРИ И БОГ ЗНАЕ ОЩЕ КАКВИ , АПАРТАМЕНТИ ,СЛУЖ.КОЛИ , БЕНЗИН ,КОСТЮМИ ,КАФЕ , СЛУЖ.ТРАПЕЗИ ,ТОАЛ.ХАРТИЯ И ДР.ЕКСТРИ КАКВИТО ВИ ХРУМНЕ ВСЕ ВЛИЗАТ В ПАКЕТА !
2. НАД 800 хиляди АБСОЛЮТНО НЕ РАБОТЕЩА АДМИНИСТРАЦИЯ ,КОЯТО ВМЕСТО ДА УЛЕСНЯВА БЕЗУМНО УСЛОЖНЯВА ВСЕКИ ,КОЙТО ГИ ПОСЕТИ НЕЗАВИСИМО ЗА КАКВО !
3. НАДУТ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ – НЕНУЖНИ МИНИСТЕРСКИ ПОСТОВЕ ,КОИТО СПОКОЙНО МОГАТ ДА СЕ ОБЕДИНЯТ НО……… И ОТНОВО И ЗА ТЯХ – ПО-ГОРЕ ПОСОЧЕНИТЕ ЕКСТРИ ВАЖАТ С ПЪЛНА СИЛА !
4. ХИЛЯДИ БИЗНЕСМЕНИ КАТО ВАС КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ ,КОИТО ИЗПОТЕНИ ВОДА НЕ СА ПИЛИ !
5. ПОЛИЦИЯ !
6. АРМИЯ !
7. НАД МИЛИОН ЦИГАНИ ! И ОЩЕ И ОЩЕ И ОЩЕ ,НО ЩЕ СПРА ДО ТУК !
Е КАК ДА СТАНЕ ТОВА ! НА БЪЛГАРИЯ ПОВЕЧЕ ОТ 50 ДЕПУТАТА И 5 МИНИСТЕРСТВА НЕ И ТРЯБВАТ ! БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е КОЛКОТО ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА ,КОЯТО СЕ УПРАВЛЯВА САМО ОТ – КМЕТ !
ЗАТОВА АЗ МИСЛЯ ,ЧЕ ЗА НАС – ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА + НАРОДНО УЧАСТИЕ В УПРАВЛЕНИЕТО – БЕЗ ПАРТИИ И ПАРЛАМЕНТ Е НАЙ-УДАЧНИЯ ВАРИАНТ И КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРОВЕДЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ТОВА , А АКО ТРЯБВА СПЕШНО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ И КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ / толкова закона промениха ,че мисля и това няма да е проблем / ! ЗА ДА Я ИМА И ЗА ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ , ЗА ДА Я ПРЕВЪРНЕМ ПАК ВЪВ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ !

АБЕ ДОМУСЧИЕВ МИЛИОНЕРЧЕ, НАЛИ ТОЧНО ЗАТОВА ОТ 12 РАБОТЯТ САМО ДВАМА, ТОЧНО ТАКИВА КАТО ТЕБ ТРЯБВА ДА СТИМУЛИРАТ ХОРАТА ДА РАБОТЯТ, ЗАПЛАТИТЕ ВИ УМРЯХА ОТ 2008 НАСАМ…

до анонимен 15.04.19 19.51 ама като стане нещо като природно бедствие например питате къде е армията.така както стана в кв. Аспарухово във Варна,а и на много други места в страната.

Един път в годината се взимат на обучение избрани лица,които ще се мобилизират при създала ситуация,и всяка година се опресняват знанията. Какви са тези щатове,дето по цял ден си чешат ташаците и гледат само часовника за да ходят?

Ти кой си можеш ли да кажеш каква физическа дейност можеш да свършиш срещу заплащане…искам да те наема и ще ти стане ясно че тук в БГ няма провсъюзи купени от подобни на теб…..всеки прави това за което е учил и чака другия и няма право да прави друго освен това което е учил и за което е назначен …дори да може защото няма ценз и отнема хляба на друг ….така ми наби канчето германец 91г драги росчук ….затова там всеки си плаща за специалист.и е ок.а тук бетона се разлага дъжда…..тоест всеки върши работата си по правила и получава достойна заплата и не иска да бачка извънредно
…а се плаща по две

В ПАРЛАМЕНТА Е СЬЩОТО И МНОГО ДРУГИ ИНСТИТУЦИИ,,,САМО ТЯХ ЛИ ВИДЯХТЕ???????

ДВАМА РАБОТЯТ. ДРУГИТЕ СЕ УЧАТ. ТЕ СА НА ПРОИЗВОДСТВЕНА ПРАКТИКА И ЧАКАТ ЗА КАФЕ. ПРАВИЛНО КАЗАНО КЪДЕ Е ТЕХМОЧЕСКИЯ НА ОБЕКТА. А МОЖЕ БИ ЗА ДРУГИТЕ НЯМА ПОДСИГУРЕН ИНСТРУМЕНТ ЗА РАБОТА.КЪДЕ Е РЪКОВОДСТВОТО И ЗАЩО НЕ Е ПОДСИГУРИЛО ИНВЕНТАРА ЗА ДА РАБОТЯТ ХОРАТА.

Акъл не искам. Този да дойде при мен да работи. На дали ще издържи 1-час.

13 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Ученик намери и върна портфейла на капитана на „Лудогорец“

Осмокласник намери и върна портфейл, без да знае, че изгубената вещ принадлежи на капитана на „Лудогорец“ Светослав Дяков. Случката се разиграла пред цветарските щандове на кооперативния пазар в Разград. Ученикът от Професионалната гимназия по транспорт и строителство Драгомир Златев видял на тротоара пред банкомата кожен портфейл и веднага го предал …

Новини
Цитат на деня: Нинова не може да приказва по-умно, но нека е по-възпитано

Не мога да препоръчам на Нинова да приказва по-умно, не може да го постигне, но да приказва по-възпитано. Това заяви президентът Георги Първанов (2002-2012) в интервю за в. „24 часа“. Повод е изказване по негов адрес на лидера на БСП Корнелия Нинова, че иска да „влезе през задния вход“. То …

Новини
Как да спиш по-добре като промениш хранителните си навици

Всеки мрази онези моменти, в които се върти в леглото посреднощ и не може да заспи. Правиш какво ли не. Броиш овце, пускаш си лека музика, опитваш се да елиминираш всякаква светлина. И в крайна сметка нищо. А знаеш ли, че спането ти може да се промени, ако промениш само …

Inline
Inline