Кирил Домусчиев: Производителност по български! Да се чуди човек да се смее ли, или да плаче! (видео)

Новини
13

Два самосвала, един багер и валяк правят дупка с размер два метра, възмути се председателят на КРИБ. Председателят на КРИБ – Кирил Домусчиев публикува интересен пост в официалната си страница във “Фейсбук”. Бизнесменът е прикачил и видео от екип, който работи във Варна, пише „Блиц“.

Домусчиев заявява, че от 12 човека само двама се трудят, а останалите най-вероятно са синдикални лидери. Той пита къде са Синдикатите да му обяснят как с подобна производителност се вдигат заплати.

Ето какво е написал Домусчиев в социалната мрежа:

“Да се чуди човек да се смее ли, или да плаче! Два самосвала, един багер и валяк правят дупка с размер два метра. И най-любопитното – производителност по български! От 12 човека във Варна, бул. “Христо Смирненски”, двама работят, а другите най-вероятно са синдикални лидери!? Къде са Синдикатите да ми обяснят с такава производителност как се вдигат заплати?!”

Нали си имат шефове,бригадири.Елате на ремонта на Аспарухов мост-същата картина е когато правят ремонти.

Хм, синдикатите ли им плащат, еврп пари бол ама на работника само трохички,трябва да са бедни,защото тия дето забогатяха на техен гръб сега само философстват!!! Ама, ха , !

АМИ ВЗЕМАМЕ ПРИМЕР ОТ ВАС – ОКОЛО 5 млн. БЪЛГАРИ / защото вече сме толкова без мигрантите / ХРАНИМ :
1. 240 ДЕПУТАТА И ХИЛЯДИ ТЕХНИ ПРИДВОРНИ – ПИАРИ ,КОНСУЛТАНТИ ,ЗАМЕСТНИЦИ ,СЕКРЕТАРИ И БОГ ЗНАЕ ОЩЕ КАКВИ , АПАРТАМЕНТИ ,СЛУЖ.КОЛИ , БЕНЗИН ,КОСТЮМИ ,КАФЕ , СЛУЖ.ТРАПЕЗИ ,ТОАЛ.ХАРТИЯ И ДР.ЕКСТРИ КАКВИТО ВИ ХРУМНЕ ВСЕ ВЛИЗАТ В ПАКЕТА !
2. НАД 800 хиляди АБСОЛЮТНО НЕ РАБОТЕЩА АДМИНИСТРАЦИЯ ,КОЯТО ВМЕСТО ДА УЛЕСНЯВА БЕЗУМНО УСЛОЖНЯВА ВСЕКИ ,КОЙТО ГИ ПОСЕТИ НЕЗАВИСИМО ЗА КАКВО !
3. НАДУТ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ – НЕНУЖНИ МИНИСТЕРСКИ ПОСТОВЕ ,КОИТО СПОКОЙНО МОГАТ ДА СЕ ОБЕДИНЯТ НО……… И ОТНОВО И ЗА ТЯХ – ПО-ГОРЕ ПОСОЧЕНИТЕ ЕКСТРИ ВАЖАТ С ПЪЛНА СИЛА !
4. ХИЛЯДИ БИЗНЕСМЕНИ КАТО ВАС КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ ,КОИТО ИЗПОТЕНИ ВОДА НЕ СА ПИЛИ !
5. ПОЛИЦИЯ !
6. АРМИЯ !
7. НАД МИЛИОН ЦИГАНИ ! И ОЩЕ И ОЩЕ И ОЩЕ ,НО ЩЕ СПРА ДО ТУК !
Е КАК ДА СТАНЕ ТОВА ! НА БЪЛГАРИЯ ПОВЕЧЕ ОТ 50 ДЕПУТАТА И 5 МИНИСТЕРСТВА НЕ И ТРЯБВАТ ! БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е КОЛКОТО ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА ,КОЯТО СЕ УПРАВЛЯВА САМО ОТ – КМЕТ !
ЗАТОВА АЗ МИСЛЯ ,ЧЕ ЗА НАС – ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА + НАРОДНО УЧАСТИЕ В УПРАВЛЕНИЕТО – БЕЗ ПАРТИИ И ПАРЛАМЕНТ Е НАЙ-УДАЧНИЯ ВАРИАНТ И КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРОВЕДЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ТОВА , А АКО ТРЯБВА СПЕШНО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ И КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ / толкова закона промениха ,че мисля и това няма да е проблем / ! ЗА ДА Я ИМА И ЗА ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ , ЗА ДА Я ПРЕВЪРНЕМ ПАК ВЪВ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ !

АБЕ ДОМУСЧИЕВ МИЛИОНЕРЧЕ, НАЛИ ТОЧНО ЗАТОВА ОТ 12 РАБОТЯТ САМО ДВАМА, ТОЧНО ТАКИВА КАТО ТЕБ ТРЯБВА ДА СТИМУЛИРАТ ХОРАТА ДА РАБОТЯТ, ЗАПЛАТИТЕ ВИ УМРЯХА ОТ 2008 НАСАМ…

до анонимен 15.04.19 19.51 ама като стане нещо като природно бедствие например питате къде е армията.така както стана в кв. Аспарухово във Варна,а и на много други места в страната.

Един път в годината се взимат на обучение избрани лица,които ще се мобилизират при създала ситуация,и всяка година се опресняват знанията. Какви са тези щатове,дето по цял ден си чешат ташаците и гледат само часовника за да ходят?

Ти кой си можеш ли да кажеш каква физическа дейност можеш да свършиш срещу заплащане…искам да те наема и ще ти стане ясно че тук в БГ няма провсъюзи купени от подобни на теб…..всеки прави това за което е учил и чака другия и няма право да прави друго освен това което е учил и за което е назначен …дори да може защото няма ценз и отнема хляба на друг ….така ми наби канчето германец 91г драги росчук ….затова там всеки си плаща за специалист.и е ок.а тук бетона се разлага дъжда…..тоест всеки върши работата си по правила и получава достойна заплата и не иска да бачка извънредно
…а се плаща по две

В ПАРЛАМЕНТА Е СЬЩОТО И МНОГО ДРУГИ ИНСТИТУЦИИ,,,САМО ТЯХ ЛИ ВИДЯХТЕ???????

ДВАМА РАБОТЯТ. ДРУГИТЕ СЕ УЧАТ. ТЕ СА НА ПРОИЗВОДСТВЕНА ПРАКТИКА И ЧАКАТ ЗА КАФЕ. ПРАВИЛНО КАЗАНО КЪДЕ Е ТЕХМОЧЕСКИЯ НА ОБЕКТА. А МОЖЕ БИ ЗА ДРУГИТЕ НЯМА ПОДСИГУРЕН ИНСТРУМЕНТ ЗА РАБОТА.КЪДЕ Е РЪКОВОДСТВОТО И ЗАЩО НЕ Е ПОДСИГУРИЛО ИНВЕНТАРА ЗА ДА РАБОТЯТ ХОРАТА.

Акъл не искам. Този да дойде при мен да работи. На дали ще издържи 1-час.

13 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Цар Киро продава сарая си в центъра на Пловдив! Вижте го отвътре

Невзрачната сграда на пъпа на Пловдив, която стана известна покрай собственика си – Кирил Рашков, се продава, научи TrafficNews. Всъщност фасадата на сградата лъже и крие от очите на пешеходците палат от червен гранит, сив гранит и оникс. Одаята на последния етаж пък съхранява „царските“ престоли на Цар Киро и …

Новини
Meteo Balkans: До +40 градуса в някои райони в пика на горещата вълна

Високи температури и малко валежи в България от следващата седмица! До +40 градуса очакваме в някой райони, когато ще бъде пикът на горещата вълна, която в момента тормози жителите на Франция, Германия, Испания и вдигна температурите до рекордните +41 за Франкфурт, Германия! Горещата вълна ще отслабне съвсем леко докато достигне …

Новини
Рибари алармират: Морето се разбушува, големи приливни вълни достигат до брега в Бургаско!

Духа много силен северен вятър и вдига голяма приливна вълна. Нивото в канала до хижите, откъдето пускаме лодките си за риболов, се е покачило с половин метър. Времето е опасно за малки плавателни съдове. За това предупредиха рибарите от селището Ченгене скеле край Бургас. Силен вятър накара морето да се …

Inline
Inline