fbpx

Каракачанов каза кога минималната пенсия ще стане 300 лева

Кадър: Канал 3

Вицепремиерът Красимир Каракачанов обяви колко ще стане минималната пенсия до края на управленския им мандат през 2021 година .

Ето какво каза Каракачанов от трибуната на Народното събрание:

„Вие, от БСП и вашият лидер, ехидно ме питате къде са 300-тата лева. Когато през 2017 година, ние от „Обединени Патриоти” предложихме тези 300 лева да влязат в бюджета, вие като хард опозиция излязохте от залата и 6 гласа не достигнаха предложението да бъде прието.

Сега правителството прави много за повишаване на доходите. Минималната пенсия беше 161 лева, стана 180, а до Нова година се увеличава с 6% и става 200. До края на управленския ни мандат, ще се постараем да стане 300 лева.

Вие от БСП не говорете за улицата, защото знаем кой финансира членовете на агитките, момчетата с качулките, които скандират футболни лозунги. Именно от БСП миналата неделя раздаваха в Стара Загора от багажник листовки за протестиращите.

От БСП ескалират напрежение, за да решават вътрешно партийните си проблеми, клатейки държавата.

Няма как да искаш германски заплати, а да работиш както в Анадола през миналия век. 400 000 души, работоспособни, по гетата, да не работят. Не това правителство, а миналото ги научи да получават социални помощи и да си измислят фалшиви болести, за да отказват работа. Имаме глад за работа, а не безработица.

Вие от БСП не говорете за протести, защото най-масови и озверели те бяха, когато управлявахте. Помня как при Жан Виденов 30 000 човека обградиха парламента и искаха да влязат вътре, а вие се укрихте в кафенето и пеехте партизански песни.”

До края на мандта ви 300 лева ще са равни на 30.Мошеници!

Всички пенсии трябва да се вдигнат,дори и най-високите,за да достигнат поне половината от вашите заплати,които постоянно увеличавате,без да имате някакво основание за това,ТЪРТЕИ…

И да преизчеслят пенсиите и да ги изчеслят на коефицент1.5тези. които са били на ниски заплати щеполучат по20тина лв, най добре ше бъде на години трудов стажоПример от35до40г–300лв от 30г до 35 –280 лв

Имаме една много вярна поговорка и тя е „сит на гладен не вярва „.

И ще вдигнете цените двойно… Кой заблуждавате ?!

Къде отиват парите от вдовишките(наследствени)пенсий само в Б-я са 25%и от тях крадат за да има за тях

Цените ги управляват капиталистите.

Хубаво е да си припомняме кой, какво е вършил в политиката. Прав е

Govorete ,gn. Karakachanov,no as spezialno ,ot dogodina niama da chakam moiata pensia da stane 300lv ,zashtoto do togava oshte pone 5 pati shte se dignat zenite ,i pak shte vzimam 240lv,na tolkova shte se ravniava ,vie niamate finansovi analizatori ,niama dori trezvomisleshti xora vav Narrodnoto sabranie,triabva da sa 100dushi depotatite,vav Balgaria ostanaxa 5 milona dushi ,izvestno li vie vav Turzia koiato e 80 miliona naselenie depotatite sa 600dushi ,napravete smetka kade sa poveche depotatoite,ako ne se opraviat i regolirat zaplatite i pensiite ,shte styane pak kakto e bilo pres JAN VIDENOV< no ne e nachina tozi ,ama xorata ne mogat veche , ne mogat da tarpiat bednotiata.pres 2019 godina shte izliazat ot Balgaria oshte 500 xiladi ,vav chujbina ,i koi shte plashta osigorovkite ,kolko shte zagubi darjavnata xazna.

Защо заблуждавате наивници? За тези 2-3 години, ще оставите ли някой да съществува, ако не е „Гербер“/става въпрос за изказването на Каракачанов за 300лв. минимална пенсия! Та нали вече е изядена от инфлацията и наложените непрекъснати глоби и вменяване на вина на хората?Попадията ряпа да яде пред вас.Колко смъртни случай има , от както сте на власт, че който не е с вас, значи смърт , или е против вас! 20% от колко , е днешния дълг на най великия до сега/везир/ в днешна България? Поне го научете да може да обяснява, защото има и прости учени, не „учени прости“ като вас, за да разбират каква лъжа сте измислили да връзвате хората! Ставате смешни, да не ви обидя, че сте жалки в обясненията!Знам , че не сме осъзнати на едно и също ниво , но все пак, колко и да е тъп човек, все пак трябва да ви разбира/или ще трябва да има с вас преводачи да ни обясняват, какво искате да кажете/! Гледах някаква магистрала на видео, сякаш беше посипана с тор от животни.Бог да ви благослови за успешното унищожение на българите , които бяха си заработили пари за старините, а вие си играхте тях,че тука има – тука няма! Че много ги изпратихме преждевременно на оня свят, а другите само съществуват, а не живеят.Че с тези дърва се греехме с години и нямаше такова голямо замърсяване, до като не дойде Нато и не пожела да му е чисто небето.Никой от простосмъртните , не знае какво е то, но всеки усеща , че е много вредно за нас хората и за природата! Нито едно предприятие не направихте, за да има какво да работят хората.Само България няма права/поне народа/! Един чемшир имахме и за хоп, и за гроб, та и той ви попречи ни го унищожихте/китайски гъсеници/ така ни осведоми гугъл! Има толкова неща да ви благослови Бог, че ум ще ви зайде!

КЪДЕ са пенсиите от рано починалите ни мъже с по 30г, стаж?

Минималната пенсия ме застигнА. А беше над средната. И затова работя вече 50 години, тъпако

16 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Ники Кънчев: Жена ми заплаши, че ще ме остави на улицата

Кадри: бТВ Водещият на „Стани богат“ Ники Кънчев започна по необичаен начин телевизионната игра тази вечер. Той определи себе си като мислител и разкри какво му е заръчала неговата половинка. „Жена ми днес ме изпрати с думите: Не се прибирай, ако не дадеш най-после тези 100 000 лева на някой …

USA news
Do not dye Easter eggs this color

Easter is coming – that means it’s time to think about dyeing eggs. Traditionally, the best colors are red, burgundy and orange. Church does not forbid painting one of the main symbols of Easter in other colors, but it is better to avoid using dark shades. What colors are eggs …

Блиц Новини
Симона между Никол и Митко в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Любовната история между Митко и Симона вълнува и останалите обитатели на общежитието на Хелс китчън. Дори шеф Ангелов подпитва на моменти как вървят нещата между тях. Но Никол е най-близката й приятелка и прави опити да я предпази от разочарование, което евентуално Симона ще изпита след края …

error: Content is protected !!