fbpx

Каракачанов за Нинова: Сещам се за вица, в който на българския казан в ада няма дявол

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов определи като изключително успешна срещата на върха в България и се подразни от думите на Корнелия Нинова, че тя е без конкретен резултат.

„Разбрахте ли защо сме най-бедната държава. Сещам се за онзи виц за ада и казаните, където до българския казан нямало дяволче с вила, а друг българин, който те бута обратно вътре. Не може на черното да кажеш бяло. За първи път от освобождението от турско робство приемаме подобен форум. Не може само защото си лидер на опозицията и не можеш да си пречупиш езика и да кажеш, че това беше успех на българското правителство. За първи път се събраха несъбираеми неща. Сърбия и Косово, както и Гърция и Македония. Това дава знак, че България е фактор за стабилност. Отпуснаха ни 10 милиарда евро за българска инфраструктура. Защо не кажеш, че това беше успех. Ето затова Гърция и Сърбия са по-напред от нас“, каза Каракачанов в сутрешния блок на БТВ.

„Пихме кафе, но незащото ми трябва нейната подкреха. Просто исках да й обясня, че когато става дума за България, трябва да се подкрепим.

Тя казва, че благодарение на БСП бил приет закона за КЕВР. Абе, „ало“, в това студио го казах – това нещо е внесено от депутатите на ВМРО и подкрепено от всички партии. Не можеш да си приписваш чужди заслуги“, каза още той.

„Гърция и Македония мисля, че стигнаха на една ръка разстояние, както се казва. Ние претенции към името на Македония нямаме. Ние имаме към други неща. Илинденска Македония ми звучи добре. Въобще не знам кое име ще бъде прието. Важно е този изкуствен спор за името да приключи. Северна, Западна, Варварска или Илинденска Македония – за мен няма значение кое ще бъде името“, каза още Каракачанов.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
“Ергенът” разсипа здравето на Васка, получила паник атаки и припаднала

кадри bTV, YouTube/Надкаст Истински кошмар е изживяла любимата ергенка на мъжете Васка. Тоталното игнориране от страна на продукцията я докарало истински срив, разкри тя в подкаста “Надкаст”. Месеци след снимките на “Ергенън”, тя буквално припаднала от това, което видяла да се излъчва по bTV. “В началото бях много разочарована. Отрази …

Блиц Новини
Изгонената Силви към Ергена Алек: Ще си понесе последствията

Кадри БТВ От надпреварата за сърцето на „Ергенът“ отпадна една доста противоречива личност, а именно Силви, която се оказа нехаресвана от никой и дори дамите вътре се страхуваха от нея Не съм очаквала така да стане, беше изключително неприятно. Това бяха интриги, които Криси направи, но това си е за …

Блиц Новини
„Бригадата“ помага на семейство с девет деца

Кадри БТВ Този сезон на „Бригада нов дом“ е обърнат в помощ на многодетни семейства. Такива явно се намират в България, макар да не се срещат често. Хора, които са отдадени на семейството и децата получават и помощ от бригадата. След двойката с шест деца, чийто ремонт проследихме вече, сега …

error: Content is protected !!