fbpx

Калин Врачански е в нов сериал, забъркан е с четири жени, досега не е правил нищо такова

Снимките на най-новия български сериал „Фалшив герой“ са в разгара си. Екипът е във Варна, където се развива голяма част от действието на поредицата, определяна като комедия и криминале едновременно. В главната роля влиза един от най-обичаните български актьори – Калин Врачански.

„Фалшив герой“ ще стартира с 12 епизода, които ще видим на екран по NOVA. Проектът е част от стратегията на медийната група да подкрепя българските филми и сериали на всички платформи. За звездата на сериала – Калин Врачански, новата роля е истинско предизвикателство, а и забавление.

„На моя човек му се случват доста интересни неща като това например да се забърка с 4 различни жени и с всяка една да има някакъв вид взаимоотношения. И ще разберем всъщност, че всеки едни от тези персонажи има своите малки лъжи в живота, с които се опитва да се бори. Това е по-различно от всичко, което до момента съм правил – най-вече, че участвам в комедия”, коментира Kалин Врачански.

Продукцията разказва с хумор за малките и големите лъжи в живота, за фалша в човешките отношения и щастието от това да свалиш маската, която носиш. Освен доказани имена, сред които са Алекс Сърчаджиева, Доротея Толева, Станислава Николова, Любен Кънев, Пламен Великов, Христо Пъдев, Светломир, в новия български сериал ще видим и млади таланти. За младата варненска актриса Ина Добрева това е първа голяма роля и с всеки снимачен ден тя опознава своята героиня. Участието на представители от варненския драматичен театър „Стоян Бъчваров“, сред които е Стоян Радев, ще даде възможност за телевизионна изява на още десетки талантливи артисти.

„Много добри артисти успяхме да организираме. Отново сме с Калин Врачански след като от няколко години не сме снимали заедно. Сериалът се реализира в сътрудничество с Община Варна, почти целият проект е във Варна, само малка част от началото е в София”, коментира продуцентът и режисьор Димитър Гочев.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

error: Content is protected !!