fbpx

Как изтълкуваха кандидати за кметове номерата си в бюлетината

външна реклама

След като Централната избирателна комисия определи номерата в интегралната бюлетината, под които регистрираните партии и коалиции ще се явят на предстоящите местни избори, политиците направиха първите тълкувания за тях, пише frognews.bg.

„Ако търсим някаква символика, тя е 4 успешни мандата. Всичко това е в доброто взаимодействие с триъгълника гражданско общество, местната власт и изпълнителна власт“. Така областният координатор на ГЕРБ Цветомир Паунов разтълкува №43, под който формацията ще се яви на вота.

Кандидатът на ВМРО за кмет на София Ангел Джамбазки посочи, че няма да си „играе на нумерология“. По думите му воеводите залагат на „местни, свестни и известни кандидати“ за кметове и общински съветници. Партията му ще се включи в битката под номер 34.

външна реклама

От БСП пък виждяха в своя номер 56 добра предпоставка за спечелването на 5-6 областни града. „5 плюс 6 е 11, а това е „кралско число“. Цифрите 5 и 6 означават и последователност, така че минимум 5-6 областни града“ предсказа лидерът на столичните социалисти Калоян Паргов.

Кандидатът за градоначалник на София, издигнат от „Демократична България“ арх. Борислав Игнатов заяви, че последният номер от бюлетината – 66, който му отреди жребият, е хубав. Все пак според него не номерата са важни, а това, че програмата на демократите е силна и те имат желание да направят истински добри неща за града.

Квадратчето „Не подкрепям никого“ за първи път ще присъства на бюлетината за местни избори и ще заема последното място в нея. Номерата на независимите кандидати, издигнати от инициативни комитети, както и на местните коалиции, ще бъдат изписвани след партиите и коалициите съгласно поредността на регистрацията им в Общинската избирателна комисия.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Проверка на факти! Съобщете ни, ако видите неточна информация в текста, за да извъшим проверка – vihrogon2018@gmail.com

Около 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Семейство англичани кръстиха бебето си на овена Райко

външна реклама Снимка pixabay Фермата приют във великотърновското село Хотница е събрала много и разнообразни животни, като целта е добруването на обитателите, както и срещите на децата с тях. Стопаните се радват на огромен интерес, те посрещат дори групи с деца и скаутски клубове. Редовни посетители на фермата са семейство …

Новини
MeteoBalkans: Снежни Коледа и Нова година

външна реклама Снимка pixabay Ноември бележи последни топли дни на тази година. С настъпването на новия месец температурите падат и на много места дъждът ще преминава в сняг. През първата десетдневка от декември средните месечни температури се очаква да бъдат около и над климатичните норми, сочат данните на MeteoBalkans. външна …

Незабавни статии
Рачков и Мария Игнатова отново заедно

външна реклама Кадри видео Нова ТВ Любими на зрителите предавания, издържали дълги години на екран припомни снощи Рачков в „Забраненото шоу на Рачков“. Доста от тях са отдавна свалени от екран и малко хора, най-вече по-възрастните ги помнят, както и емоциите, които предизвикваха те. Ефира преди време бе наситен с …