fbpx

Как да преобразим празните места в дома? (снимки)

trafficnews.bg

Тези пространства изискват внимателно обмисляне

Всеки има място в дома си – под стълбите, в ъгъла, в края на коридора, което не знае какво да прави и с какво да запълни. Ако ги оставите празни, те изглеждат скучно и дори развалят цялостния вид на помещението. Ако просто сложите някаква мебел пък, рискувате да нанесете катастрофа.
Тези пространства изискват внимателно обмисляне или, в някои случаи, експертно мнение, за да се възползвате максимално от тях и да ги превърнете в място с практическа или декоративна функция, или и двете, ако имате късмет!

Красив стол


В коридора този стол идва точно на място и създава практично и стилно кътче, където да обуете обувките си или да изчакате партньора ви да се приготви. Добавете растение или лампа, ако желаете.

Домашен офис


Използвайте празното пространство и организирайте домашен офис. Всичко, от което се нуждаете, е удобен стол и бюро, което се вписва в глухото и неизползваемо кътче. Закачете няколко рафта за място за съхранение.

Под стълбите


Ако живеете в къща или в апартамент на два етажа, най – вероятно имате стълби. А те крият много голям потенциал. Например тук може да подредите книги. Заложете на наклонени рафтове за по – впечатляваща визия.

Стайните растения


Те са спасение, ако имате неизползваемо място в дома си. Може да сложите растение във всяко свободно кътче – до леглото ти, върху лавиците и, разбира се, в празни ъгли. Освен това ще внесат живот и свежест в стаята.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!