Как да преобразим празните места в дома? (снимки)

Новини

trafficnews.bg

Тези пространства изискват внимателно обмисляне

Всеки има място в дома си – под стълбите, в ъгъла, в края на коридора, което не знае какво да прави и с какво да запълни. Ако ги оставите празни, те изглеждат скучно и дори развалят цялостния вид на помещението. Ако просто сложите някаква мебел пък, рискувате да нанесете катастрофа.
Тези пространства изискват внимателно обмисляне или, в някои случаи, експертно мнение, за да се възползвате максимално от тях и да ги превърнете в място с практическа или декоративна функция, или и двете, ако имате късмет!

Красив стол


В коридора този стол идва точно на място и създава практично и стилно кътче, където да обуете обувките си или да изчакате партньора ви да се приготви. Добавете растение или лампа, ако желаете.

Домашен офис


Използвайте празното пространство и организирайте домашен офис. Всичко, от което се нуждаете, е удобен стол и бюро, което се вписва в глухото и неизползваемо кътче. Закачете няколко рафта за място за съхранение.

Под стълбите


Ако живеете в къща или в апартамент на два етажа, най – вероятно имате стълби. А те крият много голям потенциал. Например тук може да подредите книги. Заложете на наклонени рафтове за по – впечатляваща визия.

Стайните растения


Те са спасение, ако имате неизползваемо място в дома си. Може да сложите растение във всяко свободно кътче – до леглото ти, върху лавиците и, разбира се, в празни ъгли. Освен това ще внесат живот и свежест в стаята.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Телците да не планират пътувания, неприятни изненади за Рак

lamqta.com Овен Днес не е най-подходящия ден , в който да играете на самотен рицар и красиво да се отдалечавате по посока на залеза. Вместо това, по-добре общувайте повече със своите колеги, наблюдавайте ставащото и бъдете готови за всеки случай, ако например възникнат непредвидени обстоятелства или проблеми. Трябва да се …

Новини
Напрежение след протестите, замерят рейсове с бутилки

Напрежение се породи след двата протеста, които се проведоха пред президентството и Министерския съвет. Поддръжниците на ГЕРБ се изнесоха към автобусите си, с които да се приберат към градовете си. Протестиращите срещу правителството пък преградиха булевард „Васил Левски“ в близост до СУ „Климент Охридски“ и замеряха превозните средства с бутилки, …

Новини
След като му бе поискана: Шефът на НСО подаде оставката си

Началникът на Националната служба за охрана ген. Красимир Станчев подаде оставка с изявление, в което се дава разяснение за дейността на службата, съобщават от пресцентъра на НСО, пише www.dnes.bg. „Воден от разбирането, че безкомпромисното прилагане на буквата на Закона за Националната служба за охрана, на Правилника за неговото прилагане и …