fbpx

Какъв е ключът към дълголетието според 106-годишна дама? Пазете се от връзки и барове

106-годишна жена разкри какъв е ключът към дългия живот и той може би ще ви изненада. Според нея тайната се крие в това да сте необвързани и да не ходите по барове, разказва Indy100, пише offnews.bg.

Мадлин Дай никога не е била на среща и е посетила бар само веднъж, за да отпразнува 90-годишния си рожден ден.

Тя смята, че причината, поради която живее толкова дълго е, че е избягвала стреса, който предизвикват взаимоотношенията.

Дай е родена в Хийли, Южен Шефийлд, Великобритания, през 1912 година. Същата година, в която Титаник потъва. тази година, на 28 април, тя посреща 106-ия си рожден ден в дом за стари хора.

80-годишната племенница на Мадлин Даяна Хейтън споделя: „Тя ходи свободно, без бастун и е много независима“.

„Когато беше на 103 години, ме попита дали мога да сменя някои завеси в спалнята ѝ вместо нея. Казах, че ще го направя на следващия ден и когато пристигнах, тя вече ги беше сменила“, спомня си Даяна.

„Винаги се облича официално, когато излиза от стаята си, и за 106-те си години все още има страхотно чувство за хумор“, добавя племенницата на Дай.

Сред другите тайни за дълъг живот на столетницата са ежедневните разходки по две мили по стръмен хълм четири пъти на ден, тъй като това бил пътят до работата ѝ като книговезец.

външна реклама


Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как

Стопкадри Нова Тв: Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как Луиза Григорова е любимка на много българи. Това е разбираемо, тъй като все пак е красива и известна актриса. Нейната майка обаче също се е реализирала в живота. Близо 30 години …

Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

error: Content is protected !!