fbpx

Какъв е ключът към дълголетието според 106-годишна дама? Пазете се от връзки и барове

106-годишна жена разкри какъв е ключът към дългия живот и той може би ще ви изненада. Според нея тайната се крие в това да сте необвързани и да не ходите по барове, разказва Indy100, пише offnews.bg.

Мадлин Дай никога не е била на среща и е посетила бар само веднъж, за да отпразнува 90-годишния си рожден ден.

Тя смята, че причината, поради която живее толкова дълго е, че е избягвала стреса, който предизвикват взаимоотношенията.

Дай е родена в Хийли, Южен Шефийлд, Великобритания, през 1912 година. Същата година, в която Титаник потъва. тази година, на 28 април, тя посреща 106-ия си рожден ден в дом за стари хора.

80-годишната племенница на Мадлин Даяна Хейтън споделя: „Тя ходи свободно, без бастун и е много независима“.

„Когато беше на 103 години, ме попита дали мога да сменя някои завеси в спалнята ѝ вместо нея. Казах, че ще го направя на следващия ден и когато пристигнах, тя вече ги беше сменила“, спомня си Даяна.

„Винаги се облича официално, когато излиза от стаята си, и за 106-те си години все още има страхотно чувство за хумор“, добавя племенницата на Дай.

Сред другите тайни за дълъг живот на столетницата са ежедневните разходки по две мили по стръмен хълм четири пъти на ден, тъй като това бил пътят до работата ѝ като книговезец.


Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова

кадри bTV: Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова Отдавна е известно, че синоптикът на bTV Боби Лазаров има подчертан интерес към Космоса, както и към всички феномени дори и само потенциално свързани с него. По време на раздумката на екипа на сутрешния блок той буквално накара колегите си да настръхнат …

Блиц Новини
Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов

кадри Нова телевизия: Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов “В една седмица падат Виолета и Боби Михайлов. Има шанс за бъдещето на нашите деца!”, този коментар във Фейсбук предизвика истински фурор сред феновете на “Игри на волята”. Автор на репликата е специалистът по строителство Самуил Симеонов, който …

Блиц Новини
Продукцията връща Петър във Фермата

Кадри БТВ Интересен епизод предстои тази вечер. След обрата, който настъпи и Канатица станаха водещ отбор, опонентите им се опитват да изплуват от шока и стреса и да направят някакъв план как да си спечелят отново преимуществото. Предстои им много важна битка за превъзходство, където спечелилите ще имат право да …

error: Content is protected !!