fbpx

Какво ни чака през новата седмица (Пълен хороскоп до края на седмицата)

реклама

За Овните се очертава реално напрежение, а Телците ще са под силно въздействие през периода. Близнаците отново са вулкан от емоции, а Раците се нуждаят от повече стабилност.

При Лъвовете е засилена активността, а Девите отстраняват пречки пред себе си. Везните демонстрират своя успех, а Скорпионите действат ярко, решително, и са непреодолими. Стрелците се справят успешно, а при Козирозите се очертава нестабилност в бизнеса. Водолеите осъществяват целите си, а за Рибите се очертава добър късмет, пише „За жената“.

 

ОВЕН

Мобилизирайте се

Проявете конструктивното си мислене и се заловете с онези дела, на които срока за приключване предстои, не раздвоявайте вниманието си в много посоки. Новото седемдневие ще предостави на Овните добри възможности за професионален напредък, за удовлетворителни печалби и за реализация на делови цели. Късметът ви е много силен, но това едва ли ще е достатъчно за успех във всичко. Налице за мнозина от зодията е отпускане и недостатъчна активност при реализирането на готови за осъществяване проекти.Мобилизирайте се, за да успеете!Неделя и вторник са по-спокойни. Останалите ще са тежки.

 

ТЕЛЕЦ

Силно напрежение

Част от интересите ви съвпадат с тези на обществото и постепенно ще се превърнете във водачи, следвайки волята си и общото настроение. От гледна точка на шанс за финансов успех и за реализация на целите в бизнеса, седмицата предоставя добри условия. Главният въпрос се свежда до възможността да се възползвате от условията, което едва ли ще е лесно ако не овладеете повишената си нервност. Задължително е да го сторите, защото ще последват събития, които ще ви лишат от стабилност. Всички дни от периода са много нервни и напрегнати, което силно ще затрудни разгръщането ви.

 

БЛИЗНАЦИ

Владейте нервите

Не бързайте да се притеснявате, погледнете на случващото се откъм добрата му страна и търсете перспективите пред себе си. Близнаците добре знаят, че слабото им място са нервите, а качественото им овладяване изисква повече волеви усилия. Периодът ще ви сблъска с изненадващо развитие на делови въпроси. Тези събития не бива да ви изваждат от равновесие,  защото ще допуснете грешки, които ще окажат лошо влияние върху ситуации свързани с бъдещето. Петък не е лош, но е много нервен. Уикендът е по-добър. Понеделник и вторник са тежки. Следващите дни са по-добри.

РАК

Стабилизирайте се емоционално

С рутина и вяра в собствените ви сили пристъпвате към поредния силен период в живота ви. Вашата делова реализация и контактите в близкия кръг и обществените среди ще са на завидно ниво. Трябва на наблегнете на емоционалната си стабилизация. Личи, че в това отношение сте нестабилни и трудно се мобилизирате, за да реагирате правилно при нечия атака. В петък проявете повече активност за реализиране на целите. Уикендът е добър но има и нерви.Повече напрежение е валидно за понеделник и четвъртък, а вторник и сряда са по-спокойни.

 

ЛЪВ

Засилена нестабилност

Усилията ви през седмицата ще са градивни, трансформирайки негативните въздействия в добри. Представителите на Лъв са най-силно засегнати от силите предизвикващи нестабилност. Причината за появата й е така характерната за вас липса на търпение. Периодът ще е доста труден за действащите в бизнеса. В тази сфера се очертават промени, включително и неблагоприятни. В петък кавги и силно напрежение. Уикендът е благоприятен, а понеделник ще доста труден и ярко напрегнат. Следващите дни от периода са сполучливи за реализация на целите.

 

ДЕВА 

Отстраняване на пречки и проблеми

реклама

Харесвани и недолюбвани ще продължите да търсите своето място под слънцето. При условие, че не се поддавате на нервна превъзбуда в службата и деловите среди, ще успеете да реализирате професионалните си задачи. Седмицата ще е успешна за отстраняване на пречки, и за финансови постижения. Петък е напрегнат, но успявате. Уикендът е с по-нервна неделя, но е добър. Понеделник е много труден. Напрегнат е и вторник, а другите дни са добре.

 

ВЕЗНИ

Пълен успех

Настава период на нестандартен подход в търсене на решения на проблемите. Моментът за по-значителна делова промяна настъпва през предстоящата седмица за Везните, освен че по определение периодът е силно благоприятен за ползотворни контакти с влиятелни личности, за парични печалби и за успешно провеждане на преговори и договорирано. Възможно е да се сблъскате с неуспех по въпроси от лично естество. Петък е чудесен, а уикендът е по-нервен. Делниците са превъзходни. Малко по-напрегнат ще е вторник.

 

СКОРПИОН

Решителни и непреодолими

Напрежението не ви се отразява добре, за това гледайте да се вълнувате по-малко. Наличието на планетата Сатурн в Съзвездие Скорпион причинява доста дискомфорт на представителите на знака, но същевременно придава на решителността им твърдостта на минерала диамант. Ще имате възможността да си го докажете през следващите дни, през които напрежението и успехите ще се редуват. Петък ще е доста напрегнат. Уикендът е благоприятен, но неделя носи и ядове. Останалите дни носят деловата сполука и промени в личен план.

 

СТРЕЛЕЦ

Добро справяне

Професионалните ви ангажименти ще вземат преднина и личните взаимоотношения и вълнения ще останат назад. Това е етап на стабилност, обхващаща ви в личен и делови аспект, но по отношение на деловите реалности ситуацията ще е по-напрегната и по-нервна. Въпреки това сполуката е неотделима от вас през седмицата. Проблеми през всекидневието има, но не са непреодолими. Петък ще е напрегнат и ядовит. Нервността ви ще се задържи през уикенда, а понеделник ще е променлив. Следващите три дни ще са едновременно и успешни и с подчертана нервна превъзбуда.

 

КОЗИРОГ

Нестабилност в бизнеса

В добри приятелски отношения сте с много хора и сега това е важно за вас. Успехите на Козирозите са налице, защото разчитат предимно на себе си, и няма как да се превърнат в жертви на недобронамерените. През тази седмици по-зорко да следят делата си ангажираните в съвместен бизнес. При вас се наблюдава начало на дестабилизация. Уловите ли навреме процеса, ще успеете да отстраните негативните влияния. Петък и уикендът ще бъдат много нервни. Понеделник, вторник и сряда ще са благоприятни. В четвъртък напрежение.

 

ВОДОЛЕЙ

Реализация на целите

Започвате нов период в професионалната си кариера. Повишена ангажираност и нарастваща отговорност, но и увеличаващи се доходи. Мнозина от Водолеите ще приложат дяволски хитрини, за да придобият нещо, към което се стремят. Периодът и благоприятен за вас, защото ще ви радва със силен късмет. Във финансов аспект се очертава началото на промени, а обществените позиции на мнозина са загубили известен процент от стабилността си. Засилената острота във взаимоотношенията с другите ви вреди. В петък преодолявате проблеми. Уикендът и делниците ще са нервни, но и успешни.

 

РИБИ 

Добър късмет

Не съжалявайте за проявената си упоритост, вложена енергия и време, те ще ви донесат материални и духовни удовлетворения. Седмичният етап ще е важен за мнозина от Рибите, защото създава условия за делова и професионална нестабилност, която няма да ви навреди финансово, но ще ви скъса нервите през седемдневието. За някои от зодията въпросната нестабилност засяга предимно здравословното състояние. Етапът ви носи добър късмет. Хубаво е да намалете остротата във взаимоотношенията си.Петък и уикенда са нервни. Делниците носят проблеми,но ги преодолявате успешно.

 

 

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Сачева: Безработицата няма да е катастрофална в края на годината

реклама Снимка профил ФБ Безработицата намалява от 9% през май на 6,9% през октомври. Това заяви пред БНР министърът на труда и социалната политика Деница Сачева. Тя прогнозира известно покачване през декември, тъй като затворените бизнеси могат да освободят хора, които да отидат на бюрото по труда въпреки предложените икономически …

Новини
Над 1300 души погрешно уведомени, че са с коронавирус

реклама Снимка pixabay Над 1300 души във Великобритания са били погрешно уведомени, че резултатите им от тестове за коронавирус са положителни заради лабораторна грешка, предаде Ройтерс, цитиран от Струма. Тестовете са били проведени между 19 и 23 ноември. Проблем с партида химикали за тестване обаче е довел до недостоверни резултати, …

Новини
1
Борисов: Успешен политик съм, но личният ми живот е провал

реклама Снимка профил ФБ „Въпреки всичко, в този случай трябва да се възхищавам на извършителите колко добре са го подредили. Неслучайно говоря за методите на КГБ. Някои от опонентите ми, които работят за президента Румен Радев, са бивши тайни агенти, хора от тези среди или деца на страхотни шпиони, офицери …