fbpx

Какво вещаят звездите на Баба Марта: Хороскоп за всяка зодия

Овен 
Днес ще имате голяма нужда от съвет на приятел. Той ще се окаже много ценен и своевременен, и ще Ви помогне да оправите отношенията си със своя любим човек. Само че не трябва да направите всичко дословно, защото на всички е известно, че абсолютни истини не съществуват.

Телец

През първата половина на деня нещата ще се подреждат много удачно. Това време е много подходящо за работа, изискваща съсредоточеност и повишено внимание. Може да въвеждате ред в документи, да съставяте отчети и баланси, и да правите финансови планове. Не биха минали зле и преговори, тъй като бихте успели да намерите неопровержими доказателства за своята правота. Втората половина на деня е значително по-малко плодотворно време, но пък много приятно. Звездите ще Ви поглезят с позитивни емоции и неочаквани радости. Възможни са срещи, които ще повдигнат настроението Ви.

Близнаци

Денят ще бъде успешен. Ако сте делови човек, може да очаквате куп приятни сюрпризи: от получаване на примамливи търговски предложения, до поява на блестящи бизнес-идеи. Ако професионалните успехи не са точно онова, към което се стремите на преден план, обърнете внимание на творчеството. Вашият потенциал е висок и няма да се наложи да се оплаквате от недостиг на идеи. Не е лоша ситуацията в личната сфера, макар че днес кардинални промени към по-добро не могат да се очакват. Може да проявите инициатива в романтичните отношения, а решителните действия ще бъдат приети с овации.

Рак

Днес разговорът с Вашия любим човек може да се окаже много тежък и няма да донесе удоволствие нито на Вас, нито на него.. Само че той е просто необходим, за да можете да приключите с всичко. А и да стигнете до едно важно и изгодно решение. Бъдете търпеливи и мъжествени.

Лъв

Необходимостта да се трудите определено няма да Ви достави радост. А съвсем ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече онзи, когото обичате и с когото искате да прекавате времето си, също няма нищо против да промени плановете си в полза на малко романтично приключение във Вашата компания.

Дева

Не възприемайте днес тайнствените погледи и шепот зад гърба си като желание да Ви обидят. Преди всичко Вашият любим човек има желание да Ви сюрпризира, а целта му е, още повече да се сближите. Така че не пречете на неговата подготовка! Вашето любопитство може да развали всичко.

Везни

На практика няма от кой-знае какво да се оплаквате, но сега не само Вие, но и всички представители на Вашия зодиакален знак, не са в добро разположение на духа. Склонни сте към подозрителност и навсякъде Ви се „мяркат” интриги и заговори, а това не е от полза нито за деловите, нито за личните отношения. Старайте се да запазите макар и външно спокойствие и наблюдавайте развитието на нещата. Това е по-добре, отколкото веднага да се хвърляте в бой с враговете, независимо дали те са реални или мними. Жизненият Ви тонус е понижен, а това значи, че трябва да се пазите. При това звездите Ви съветват, да не се отказвате от занимания със спорт и всякаква физическа активност, само че всичко е хубаво, когато е с мярка.

Скорпион

Смелото и рисковано начинание се оказва изключително успешно, и ще постигнете резултати, за които по-рано сте могли само да мечтаете. Конкурентите Ви ще умират от завист, а съюзниците ще ликуват и моментално ще Ви изберат за свой лидер. Успехът ще позвърти главата Ви , но няма да пречи да си правите дългосрочни планове. Чувствате се победител, а това увеличава Вашата привлекателност за противоположния пол. Няма да усещате недостиг на желаещи да се запознаят с Вас, или незабавно и завинаги да свържат своята съдба с Вашата. Но тъй като сте не само безкрайно обаятелни, но и много мъдри, и затова избягвате безрасъдните действия.

Стрелец

Стрелците допускат прекалено много грешки, създавайки с това проблеми не само за себе си, но и за своите съюзници. Да се призовават представителите на знака за предпазливост, е безполезно- на тях просто не им е до това, тъй като денят е изпълен със събития, всяко от които изисква незабавна реакция. Постарайте се поне от време на време да се оглеждате назад, а това ще Ви позволи да оптавите допуснатите пропуски. Постъпките Ви ще удивляват Вашите близки, и то – неприятно. Затова трябва да бъдете готови за критика, а и за неприятни въпроси. Ако успеете да запазите спокойствие и да не дадете воля на емоциите, ситуацията ще се стабилизира.

Козирог

Този ден е оцветен в приятни тонове и е спокойно предсказуем. Имате планове, които може да реализирате без всякакви притеснения и опасения. Вероятно е преодоляване на отдавнашни разногласия в семейството. Както и полиряване след разправия с любимия човек.Точно оценявайте своите възможности, Вие се отказвате от участие в авантюри и съмнителни начинания, пазейки (едновременно с това) себе си от вълнения и тревоги. Можете много приятно да прекарате времето си в компанията на любимия човек. Денят е подходящ и за срещи с някаква интересуваща Ви особа, в симпатиите на която не сте уверени.

Водолей

Жаждата за приключения тласка Водолеите към необмислени постъпки. Този ден ще бъде запомнящ се и ярък, но съвсем не безопасен: тъй като по начало сте непредпазливи, може да си навлечете неприятности. Малко по-лесно ще бъде на тези, които имат мъдри съветници и надеждни приятели. Не трябва да се захващате самостоятелно със сложни задачи, а е по-добре да предпочетете сътрудничеството. Възможни са срещи с отдавнашни познати, а не е изключено и възраждане и на някога прекъснати отношения. Денят е подходящ за експерименти с имиджа и подновяване на гардероба.

Риби

Много са вероятни успехи в професионалната дейност, като при това са свързани не само с постигането на някакви реални резултати, колкото с формирането на репутация на „човек, който е способен и знае много неща”. Не е трудно да се досетти човек, че точно такива хора имат възможност да се издигнат в кариерата. Постарайте се да направите нужното впечатление на точните хора, и скоро пред Вас ще се открият примамливи перспективи. От гледна точка на личните отношения денят ще се окаже доста сложен. Не бъдете прекалено настойчиви в споровете: понякога даже и готовността Ви да направите отстъпка, е достатъчна , за да се запази мира.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!