fbpx

И Волен Сидеров и Точно Токмакчиев кандидати за кмет на София

Лидерът на „Атака“ и настоящ депутат Волен Сидеров ще се кандидатира за кмет на София. Номинацията му ще бъде издигната от „комитет“. Това се казва в съобщение на партия „Атака“.

Преди ден Сидеров заяви, че формацията няма да има свой кандидат за кмет на столицата, а ще подкрепи издигната от ГЕРБ Йорданка Фандъкова. Решението обаче се променило, тъй като след изказването на Сидеров от четвъртък с него се свързали „множество граждани и членове на партията с искане той да бъде издигнат за кандидат-кмет на столицата“, пише в съобщението на „Атака“, съобщава www.mediapool.bg.

В лаконичното съобщение на „Атака“ се казва още, че комитетът, който ще издигне кандидатурата на Сидеров иска забрана за гей парада в столицата. Подобна заявка даде преди време и самият Сидеров.

Освен номинацията на лидера на „Атака“ в петък бе обявена и още една кандидатура за столичен кмет – на актьора Тончо Токмакчиев. Той е издигнат от „Партия на зелените“. Токмакчиев ще е и водач на листата за общински съветници на партията.

Освен Токмакчиев и Сидеров за кмет на София до момента се кандидатираха настоящият градоначалник Йорданка Фандъкова, бившият омбудсман Мая Манолова, която беше подкрепена от БСП, арх. Борислав Игнатов, номиниран от „Демократична България“, кандидатът на „Спаси София“ Борис Бонев, бившата кметица на „Младост“ Десислава Иванчева.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Валерия от „Ергенът“ отново се изкара жертва пред Алек

Кадри БТВ Историите на студентката Валерия край нямат. Опитите й да прелъсти най-желания мъж в страната в момента нямат граници. Във вечерта на коктейлите тя сподели на Алек нещо много съкровено за себе си, от което той беше силно изненадан или поне това показа. Последният ми приятел беше пиян, той …

Блиц Новини
„Бягство към победата“ 2 очаква нови приключенци

Кадри „Шоуто на Слави“ архив Едно позабравено шоу от далечната вече 2009 година стартира отново в ефира на БТВ. Тогава то бе част от „Шоуто на Слави“, сега също се продуцира от Евгени Димитров. Кастингът е вече отворен и желаещите да се впуснат в приключението могат да се запишат за …

Блиц Новини
Михаела успя да направи всички свои врагове в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Провал след провал в червената кухня и непрекъснатите караници на висок тон взеха жертва и това е Кирил, който се превърна в поредния елиминиран готвач. Участникът влезе с висока заявка и впечатляваща биография, но така и не показа какво може. Кирил бе сред основните виновници за провалената …

error: Content is protected !!