fbpx

Историята на Бети и Ники от “Дивата Ферма”, която впечатли дори световните медии

реклама

Стопаните на “Фермата” Бети и Ники станаха герои на телевизионния канал “Нешинъл Джеографик”. Това е четвъртата чуждестранна телевизия, която разказва за българското семейство, пише bradva.bg.

С много труд и постоянство те превръщат едно парче пустееща земя в Източните Родопи, в екостопанство на световно ниво и създават собствена марка месни продукти.

Животът на село, който фермерите превръщат в успешен бизнес и споделят с хиляди туристи всяка година, влиза в обектива и на световните телевизии.

реклама

Днес Дивата ферма, която Ники и Бети започват да градят през 1994 г., има над 1000 говеда, овце, магарета, ниви, зеленчукови градини, пасища. Преди 24 години обаче семейството започва буквално от една нива и няколко животни.

Опитът си, стопаните пренасят и в телевизионния проект “Фермата”.

Историята на Бети и Ники, избрали за свой дом планината и за свой живот – фермерството, вече се разказва по света.

реклама
loading...

БРАВО!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДАНО НЯКОЙ МАЛОУМЕН ЧИНОВНИК НЕ РЕШИ ЧЕ ТРЯБВА ДА ГИ РАЗКАРА ОТ МЕСТНОСТТА; КАКТО СЕ СЛУЧИ В СТРАНДЖА С ПОМИНЪКА НА ХОРАТА ЗА ДА СЕ ПОСТРОЯТ ЛАГЕРИ ЗА ПРИШЪЛЦИ!!!

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Отиде си световно известният оперен певец Камен Чанев

реклама Снимка: operaplovdiv.bg Световноизвестният оперен певец Камен Чанев е починал от коронавирус. Той беше приет за лечение в болницата в Стара Загора. Камен Чанев е най-успешният български тенор с международна кариера, припомня БНР. Чанев е роден през 1964 г., завършва Френската гимназия в родния си град Сливен, а след това …

Новини
Безлов: Българите искат силен лидер, а не демократично управление

реклама Кадър БТВ В доклада на центъра „Демокрацията в България – все още крехка след три десетилетия преход“, експертите представят данните от своите проучвания, че след 30 години преход 45 на сто предпочитат силен и решителен лидер. 57 на сто от запитаните са заявили, че вярват, че нищо няма да …

Новини
Калин Сърменов: Театрите са едно от най-защитените пространства

реклама Снимка профил ФБ След влизането в сила на мерките от петък, затварят и всички места, където има възможно струпване на хора като кина, галерии и музеи и се преустановява провеждането на концерти до 21 декември. Като изключение са посочени театрите, които могат да продължат да работят, стига публиката да …