fbpx

Искате евтин дом на колела – вижте това!

реклама

 

Исландци направиха каравана за пътешествия

Много от любителите на автомобилните пътешествия биха искали да посетят Исландия, като обиколят и разгледат страната. Има обаче сериозен проблем  това е остров, което значи, че трябва да закараш автомобила си с ферибот. А това не е никак евтино, пише automedia.investor.bg.

Mink Campers

Проблемът е решен от двама исландски изобретатели, които през 2016 г. основават своя компания. Те предлагат на пътешествениците лагер сред природата с помощта на караваната Mink Camper. Тя представлява многофункционален, но малък на размери прицеп, в който може да се нощува под звездното небе.

Mink Campers

реклама

Размерите на караваната са толкова малки, че даже може да се учудите, колко неща събира тя. Ремаркето е предвидено за двама възрастни и едно дете, като вътре има креват с матрак с размери 140х200 см. Мини-кемперът разполага и с два огромни прозореца, както и с панорамен покрив.

Mink Campers

Този дом на колела се предлага с топли одеала, възгланици, система за отопление, светоидно осветление и аудиосистема Bose. Под задната врата е вградена миниатюрна кухня с газови котлони, резервоар с питейна вода, прибори и посуда.

Mink Campers

Дължината на караваната е 4,12 метра, широчината – 2,10, дължината на самата кабина – 2,81, а широчината – 1,51. Създателите на прицепа са категорични, че той е много по-удобен от всяка палатка. И твърдят, че наемът по е напълно по джоба на всички туристи.

Снимки: Auto-Medienportal.Net/Mink Campers

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Майка в неплатен отпуск: 610 лв помощ, това не отговаря на истината!

реклама Снимка pixabay „Това, че родителите ще получават месечна помощ от 610 лева, т.е. една минимална заплата, ако са в неплатен отпуск и гледат децата си, които са в дистанционно обучение или не посещават детска градина, не отговаря на истината! Оказа се, че родителите ще получават помощ от държавата само …

Новини
Болен от COVID-19 в семейството не е присъда

реклама Снимка pixabay Симптомите на коронавирус обикновено не се проявяват непосредствено след заразяването. Докато ги няма, човек спокойно общува със семейството си. В повечето случаи това не заплашва близките му, защото има голяма разлика между заразен и болен в резултат на заразяване, обясни в интервю за радио „Спутник“ алергологът и …

Новини
От началото на пандемията от Covid-19 у нас са се върнали над 120 000 души

реклама Снимка pixabay Емиграцията е много по-голям проблем от имиграцията, коментира доклада на ECFR Торстен Гайслер, ръководител на Бюрото на Фондация „Конрад Аденауер“ в София. Той обърна внимание, че изтичането на мозъци оказва влияние и върху политиката на засегната страна. Според Гайслер завръщането на такава група хора е надежда за …