fbpx

Изненада в bTV! Мариана Векилска напуска след почти 20 години кариера в медията. Причината е…

Водещата Мариана Векилска, която е част от екипа на bTV още от старта на телевизията през 2000 година, поема по нов професионален път от януари 2019, съобщи медията на официалния си сайт. Тя се впуска в ново предизвикателство извън България и извън сферата на медиите след 18 успешни години на малкия екран.

„Винаги съм се чувствала чудно хубаво в телевизията, в bTV специално, заедно с всичките ни прекрасни колеги. Трудно се взема такова решение – да се разделиш със семейството си, но 18 години са толкова много, че е добре да постигна още нещо, да стана добра в още нещо и да успея в още нещо“. Това обяви самата тя в ефира на „Тази събота и неделя“.

Зрителите на bTV познават Мариана Векилска с работата й във всички жанрове на телевизионната журналистика. Била е репортер, водещ на сутрешния блок и на bTV Новините, както и продуцент. Освен с високия си професионализъм, Мариана Векилска демонстрира своята отдаденост към работата си и като допринася за редица каузи, които bTV реализира през годините. „Да изчистим България заедно“, „Великолепната шесторка“, „Българската Коледа“, „bTV и мечето“, „Направи го за България“, „Пощенска кутия за приказки“, „Един ден на Витоша“ – това са само част от инициативите, на които водещата е посветила своето време и енергия.

„Мариана Векилска е високо ценен професионалист в екипа на bTV. Ще липсва на всички ни тук в нюзрума, но зрителите на „Тази събота и неделя“ могат да разчитат, че ще продължават да се наслаждават на чудесно телевизионно предаване със сутрешното си кафе през уикенда“, коментира директорът „Новини, актуални предавания и спорт“ на bTV Media Group Венелин Петков.

Как ще се промени „Тази събота и неделя“ от 2019 година и кой ще се присъедини към Жени и Диана, екипът на bTV ще обяви в началото на януари.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Ники Кънчев: Жена ми заплаши, че ще ме остави на улицата

Кадри: бТВ Водещият на „Стани богат“ Ники Кънчев започна по необичаен начин телевизионната игра тази вечер. Той определи себе си като мислител и разкри какво му е заръчала неговата половинка. „Жена ми днес ме изпрати с думите: Не се прибирай, ако не дадеш най-после тези 100 000 лева на някой …

USA news
Do not dye Easter eggs this color

Easter is coming – that means it’s time to think about dyeing eggs. Traditionally, the best colors are red, burgundy and orange. Church does not forbid painting one of the main symbols of Easter in other colors, but it is better to avoid using dark shades. What colors are eggs …

Блиц Новини
Симона между Никол и Митко в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Любовната история между Митко и Симона вълнува и останалите обитатели на общежитието на Хелс китчън. Дори шеф Ангелов подпитва на моменти как вървят нещата между тях. Но Никол е най-близката й приятелка и прави опити да я предпази от разочарование, което евентуално Симона ще изпита след края …

error: Content is protected !!