Излъчват мача на Кобрата и Фюри в над 20 държави

Новини

Новият промоутър и партньор на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев постави цени между 20 и 300 лева за галавечерта на 27 октомври в зала „Арена Армеец“ в София. Най-скъпите билети ще са за местата край ринга. От снощи те вече са в продажба, пише Пик.

Най-успешният български мениджър в професионалния бокс изрази задоволство от интереса към събитието и постави нов прякор на Хюи Фюри – Безстрашния, заради желанието му да дойде до София за мач с Кобрата.

Той не пожела да разкрие какви приходи се очакват, но по всяка вероятност гарантираната сума, която ще се дели 75-25 за Кубрат, е в рамките на около 2 милиона долара.

Отделно от това галавечерта ще бъде излъчвана в над 20 държави, включително САЩ чрез ESPN и на Острова благодарение на Канал 5.

„Гордея се, че познавам Кубрат Пулев вече 17 години. Знаете колко силен тим са баща и син Фюри, но да не забравяме кого ще срещнат те. Един човек, който вече много, много години представя българското знаме. Няма по-голям мач в бокса от това да се биеш за тежката корона. Напълно е възможно да има равенство, със сигурност ще има и залози на такъв резултат. Ако се стигне до такава ситуация, със сигурност ще има мач-реванш. Надявам се на пълна зала, защото това ще окаже позитивно влияние върху следващи битки на подобно ниво“, коментира Гоцев.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Виктор Николаев празнува Рожден ден

Виктор Николаев е роден на 15 декември 1979 г. в Разград. Дипломира се със специалност „журналистика“ в СУ „Св. Климент Охридски“. След дипломирането си работи в Дарик радио и в радио НЕТ. От 2005 г. работи в БНТ като репортер на „Новините“ на Канал 1. В периода 2007 – 2010 …

Новини
„Галерия“: Дарина Павлова няма да се жени за Джулио Берути

Ще се жени ли отново Дарина Павлова за младия Джулио или всичко е рекламен трик? Преди дни тя дори се появи в социалната мрежа с пръстен, за който мнозина сметнаха, че е годежен. Силно преувеличени се оказаха слуховете за годеж между вдовицата на Илия Павлов Дарина и италианския актьор Джулио …

Новини
Личните ни лекари се стопиха почти наполовина

С над 40 процента е намалял броят на личните лекари у нас за последните 20 години. По данни на Националното сдружение на общопрактикуващите лекари те са малко над 4000. Проблем с липсата на лекари има в цялата страна, но най-голям е недостигът в Разград, Кърджали, Ловеч, Търговище и София, информира …