fbpx

Избраха БГ двойничката на Мелания Тръмп, тя е една от най-известните и красиви дами в шоубизнеса ни

Емилия се оказа истинска двойничка на Мелания Тръмп. В последно време поп фолк дивата все повече прилича на първата дама на САЩ. Преди дни хитовата изпълнителка си пусна кадър в социалната мрежа, пише Блиц.

Приличат ли си Емилия и първата дама Мелания Тръмп?!

На нея феновете й откриха поразителна прилика със съпругата на Доналд Тръмп. И не спряха комплиментите под снимката на певицата. Мнозина я поздравяваха, че приликата с Мелания Тръмп наистина е огромна.

Други обаче бяха на коренно противоположното мнение. Според тях бившата на хазартния бос Коко Динев е състарена, затова има такава прилика с третата съпруга на господаря на Белиья дом.

„След това, което преживя, е нормално да не изглежда в топ форма, оставете жената на мира”,защитават я нейните фенове.

Според запознати Емилия продължава все още да е психически нестабилна. Припомняме, че поп фолк дивата отказа участията си заради кошмара, който сполетя нея и гаджето й Жорж Башур. При катастрофа загина синът на приятеля й Фери Башур.

19-годишното момче управляваше мощното возило и на магистрала „Тракия” колата се преобърна. Той пострада най-много като получи черепно-мозъчна травма.

Въпреки бързата намеса на лекарите той успя да излезе от комата, но не можа да преживее тежките наранявания и почина. Мъката по загубата на семейството му е огромна.

Заради това и певицата Емилия все още не може да излезе от тежкото си душевно състояние.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!