„Игрите на звездите“: Катето Евро ще води новото забавно шоу по bTV

Новини
7

Популярни лица от българския спорт, култура и шоубизнес се впускат в забавна надпревара с много игри, музика и хумор в опит да сбъднат мечтите на обикновени хора в новото шоу по bTV „Игрите на звездите“.

Шоуто започва да се излъчва от 31 май, пилотното издание можем да гледаме от 21 часа. Предаването е по лиценз на световния формат Celebrity Game Night, а от втория епизод ще се излъчва всеки петък от 21,30 ч. Водещата е Катето Евро, която ще следи за правилното изпълнение на щурите игри и предизвикателства пред звездите и ще се грижи за доброто настроение на зрителите на bTV. Бенд ще изпълнява всяко музикално желание на водещата и нейните звездни гости.

 

Авторът и продуцент Георги Тошев и музикантът Денис Ризов са капитаните на двата отбора, в които всяка седмица Катето Евро ще кани по две гост-звезди, както и по един участник, за чиято мечта или кауза те ще се борят. Тереза Маринова, Прея, Азис, Владо Пенев, Дара, Pavelll & Venci Venc’ и Михаела Филева са само част от популярните лица, които зрителите на bTV ще видят в нетипична надпревара. Всеки петък вечер в продължение на 14 седмици двата звездни отбора ще играят по пет игри, изпълнени с много музика, хумор и забавление. Гост-участникът от отбора победител избира едно от популярните лица за партньор в последната шеста игра, в която има възможност да спечели до 5000 лв. за сбъдването на своята мечта.

Желанията на участниците включват посещение на Китайската стена, подобряване на живота на животните в зоопарка, отваряне на училище за цирково изкуство в Люлин, инвестиране в собствена пиеса и др.

Може ли да пускат кикотенето на Годжи понякога, за да ни държат будни все пак, а и да не избягваме стреса.

Ейййй , от еВро кАдиеви няма отърване ! Повръща ми се ! А и нищо ново – просто ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ от НТВ с променено име !

Откраднато предаване от НТВ – Обичам България , поне да бяха поканили и водещата му Евелина Павлова , а не тази дърта простакеса !!!!

Стара чанта ,която нито е готвачка , нито е актриса , а едно ГОЛЯЯЯЯМО недоразумение , както и сина й ! А и това ,ако са звездите , значи аз съм Наоми Кембъл !

Ненаядна дърта лиготия , изгладнели ,,звезди,, ! Това е мазохизъм спрямо нас – зрителите !

Цял живот да лежиш на славата на великите актьори от ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ , попаднала случайно в него знаем как /не с талант/ и да се мислиш за ,,голямата работа,, е на това му казвам голямо нахалство и тотална липса на самооценка и супер голямо надценяване ! Нито е актриса ,още по-малко е готвачка ! Пълно недоразумение ! Сядай си на дъртия *** и не се излагай повече ,покрай тебе да не ,,изгори,, и сина ти ,който също изобщо не блести с талант и интелект ! Ама и какво е видял от теб знаеш ти ,както и ние наборите ти !

7 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Цар Киро продава сарая си в центъра на Пловдив! Вижте го отвътре

Невзрачната сграда на пъпа на Пловдив, която стана известна покрай собственика си – Кирил Рашков, се продава, научи TrafficNews. Всъщност фасадата на сградата лъже и крие от очите на пешеходците палат от червен гранит, сив гранит и оникс. Одаята на последния етаж пък съхранява „царските“ престоли на Цар Киро и …

Новини
Meteo Balkans: До +40 градуса в някои райони в пика на горещата вълна

Високи температури и малко валежи в България от следващата седмица! До +40 градуса очакваме в някой райони, когато ще бъде пикът на горещата вълна, която в момента тормози жителите на Франция, Германия, Испания и вдигна температурите до рекордните +41 за Франкфурт, Германия! Горещата вълна ще отслабне съвсем леко докато достигне …

Новини
Рибари алармират: Морето се разбушува, големи приливни вълни достигат до брега в Бургаско!

Духа много силен северен вятър и вдига голяма приливна вълна. Нивото в канала до хижите, откъдето пускаме лодките си за риболов, се е покачило с половин метър. Времето е опасно за малки плавателни съдове. За това предупредиха рибарите от селището Ченгене скеле край Бургас. Силен вятър накара морето да се …

Inline
Inline