fbpx

„Игрите на звездите“: Катето Евро ще води новото забавно шоу по bTV

Популярни лица от българския спорт, култура и шоубизнес се впускат в забавна надпревара с много игри, музика и хумор в опит да сбъднат мечтите на обикновени хора в новото шоу по bTV „Игрите на звездите“.

Шоуто започва да се излъчва от 31 май, пилотното издание можем да гледаме от 21 часа. Предаването е по лиценз на световния формат Celebrity Game Night, а от втория епизод ще се излъчва всеки петък от 21,30 ч. Водещата е Катето Евро, която ще следи за правилното изпълнение на щурите игри и предизвикателства пред звездите и ще се грижи за доброто настроение на зрителите на bTV. Бенд ще изпълнява всяко музикално желание на водещата и нейните звездни гости.

 

Авторът и продуцент Георги Тошев и музикантът Денис Ризов са капитаните на двата отбора, в които всяка седмица Катето Евро ще кани по две гост-звезди, както и по един участник, за чиято мечта или кауза те ще се борят. Тереза Маринова, Прея, Азис, Владо Пенев, Дара, Pavelll & Venci Venc’ и Михаела Филева са само част от популярните лица, които зрителите на bTV ще видят в нетипична надпревара. Всеки петък вечер в продължение на 14 седмици двата звездни отбора ще играят по пет игри, изпълнени с много музика, хумор и забавление. Гост-участникът от отбора победител избира едно от популярните лица за партньор в последната шеста игра, в която има възможност да спечели до 5000 лв. за сбъдването на своята мечта.

Желанията на участниците включват посещение на Китайската стена, подобряване на живота на животните в зоопарка, отваряне на училище за цирково изкуство в Люлин, инвестиране в собствена пиеса и др.

Може ли да пускат кикотенето на Годжи понякога, за да ни държат будни все пак, а и да не избягваме стреса.

Ейййй , от еВро кАдиеви няма отърване ! Повръща ми се ! А и нищо ново – просто ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ от НТВ с променено име !

Откраднато предаване от НТВ – Обичам България , поне да бяха поканили и водещата му Евелина Павлова , а не тази дърта простакеса !!!!

Стара чанта ,която нито е готвачка , нито е актриса , а едно ГОЛЯЯЯЯМО недоразумение , както и сина й ! А и това ,ако са звездите , значи аз съм Наоми Кембъл !

Ненаядна дърта лиготия , изгладнели ,,звезди,, ! Това е мазохизъм спрямо нас – зрителите !

Цял живот да лежиш на славата на великите актьори от ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ , попаднала случайно в него знаем как /не с талант/ и да се мислиш за ,,голямата работа,, е на това му казвам голямо нахалство и тотална липса на самооценка и супер голямо надценяване ! Нито е актриса ,още по-малко е готвачка ! Пълно недоразумение ! Сядай си на дъртия *** и не се излагай повече ,покрай тебе да не ,,изгори,, и сина ти ,който също изобщо не блести с талант и интелект ! Ама и какво е видял от теб знаеш ти ,както и ние наборите ти !

Много тъпо предаване, а звезди НЯМА!!!

Ужасно половина, грозна и преиграва ща водеща. .
копиране изцяло на сносно състезание. ..Срамота! ! ! Изчезнете, че ме е срам да ви гледам! !!

9 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!