Иван Георгиев миел чинии и месил хляб в Америка

Новини
12

Като студент заминал на бригада в САЩ и Филаделфия се превърнала в негова доброволна казарма

Екранният партньор на водещата на вечерните новини на Би Ти Ви Лиляна Боянова – Иван Георгиев, е от онези млади българи, които са били в чужбина, но въпреки това предпочитат да се завърнат у нас.

Като студент заминал на бригада в САЩ и Филаделфия се превърнала в негова доброволна казарма. В Америка Георгиев работел в супермаркет, като отговарял за мразовитите складове на магазина.

В продължение на 4 месеца работил от полунощ до четири часа сутринта на температура от 0 до -40 градуса, като пренареждал ледения асортимент от замразени продукти. И тъй като мразовитият апокалипсис му бил недостатъчен, водещият си намерил допълнително работа в другия край на града, писа „Галерия“.

Там поне бил на топло – миел чинии и се научил да меси хляб. На следващата година Иван заминал на бригада в мечтания за него Ню Йорк. На устието на река Хъдсън продавал закуски и напитки.

Има и хора за уважение за разлика от тиквениците.Браво Иване. Българските маики са родили и отгледали много като Иван за, което заслужават благодарности. Българските маики са родили и други, за което не са виновни , че са станали родоостъпници. Историята ще ги осъди. За жалост след доста години.

Много добре говори от написаното за него .направо ме убихте-спиращи дъха….Ами с честен труд момчето си е работило

Браво на него. Вадил си хляба с честен труд. Срамна работа няма.

Голямо разкритие! Всяко лято стотици наши студенти ходят на бригада вСАЩ и се завръщат! Жалко,че не предпочитат да работят тук през ваканциите. И всички знаем защо.

Човек трябва от малък да се научи да избира ,винаги може да се намери нещо по-хубаво ,особено за хубави хора.

Всички са хубави хора най вече ако попитаме майките ни.Браво Иване похвално е че си успял да видиш и робията.Но незная тези готованковци който са пуснали статията на какво се надявахте господа че ще унижите младежа че ще му седнете после на стола игоизма е лошо нещо дами и господа,готованковци

Не малко българчета , по татово време работехме от невръстни години селскостопанска работа по цяло лято, за да помогнат на семейството си и да съберат пари и да идат я на летен лагер , я за колело и ли др.нещо.
Лично аз, от 4ти клас всяко лято по 50, 60 дни.

По-голяма тъпня,рядко може да се прочете!Учи,за да не работиш,е все-още девиза на идиотите,които разсипаха държавата,а хора като Иван,биват слагани в категория “глупаци“!Доброволна казарма?!Какво знаете за казармата,бе,посерковци,нещастни писарушки?!?!

Човекът може сймо да се гордее с тови си опит!
Вие трябва дй се с.ялурйте от заглавието!

12 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
„Нямам дребни да ви върна“? В тази държава глобяват търговците за пропуснато ресто от дребни монети

Търговец, който не върне ресто от 1 цент на клиент, рискува да бъде наказан с глоба от 300 до 2000 евро. Това предвижда законопроект за защита на потребителя, приет от черногорското правителство, съобщават местни медии, цитирани от Блиц. Поводът за мярката са постъпвали оплаквания от потребители, че не им се …

Новини
Сам в самолета: Мъж се оказа единственият пътник на този полет и преживя нещо неописуемо (видео)

Пътешественик получи обслужване като в частен джет, след като за негова изненада се оказал единственият пътник в самолета. Винсент Пеоне пътувал с Delta Air Lines до Солт Лейк Сити, когато разбрал, че е единственият гост на борда. Пеоне, който е филмов режисьор, разказа пред „Вашингтон Поуст“, че вероятно се е …

Новини
Това го нямаше по нашите язовири! Рибар улови екзотичен хищник в „Пчелина”

Рибар улови нехарактерната за българските води пираня. Горки и синът му за пореден път били за риба край язовир „Пчелина”, предаде Нова телевизия. Мъжът ходел там от години, но никога не бил попадал на толкова необичаен улов. „При третото замятане се появи този зъбат хищник. В първия момент рибата ми …