Иван Георгиев миел чинии и месил хляб в Америка

Новини
12

Като студент заминал на бригада в САЩ и Филаделфия се превърнала в негова доброволна казарма

Екранният партньор на водещата на вечерните новини на Би Ти Ви Лиляна Боянова – Иван Георгиев, е от онези млади българи, които са били в чужбина, но въпреки това предпочитат да се завърнат у нас.

Като студент заминал на бригада в САЩ и Филаделфия се превърнала в негова доброволна казарма. В Америка Георгиев работел в супермаркет, като отговарял за мразовитите складове на магазина.

В продължение на 4 месеца работил от полунощ до четири часа сутринта на температура от 0 до -40 градуса, като пренареждал ледения асортимент от замразени продукти. И тъй като мразовитият апокалипсис му бил недостатъчен, водещият си намерил допълнително работа в другия край на града, писа „Галерия“.

Там поне бил на топло – миел чинии и се научил да меси хляб. На следващата година Иван заминал на бригада в мечтания за него Ню Йорк. На устието на река Хъдсън продавал закуски и напитки.

loading...

Има и хора за уважение за разлика от тиквениците.Браво Иване. Българските маики са родили и отгледали много като Иван за, което заслужават благодарности. Българските маики са родили и други, за което не са виновни , че са станали родоостъпници. Историята ще ги осъди. За жалост след доста години.

Много добре говори от написаното за него .направо ме убихте-спиращи дъха….Ами с честен труд момчето си е работило

Браво на него. Вадил си хляба с честен труд. Срамна работа няма.

Голямо разкритие! Всяко лято стотици наши студенти ходят на бригада вСАЩ и се завръщат! Жалко,че не предпочитат да работят тук през ваканциите. И всички знаем защо.

Човек трябва от малък да се научи да избира ,винаги може да се намери нещо по-хубаво ,особено за хубави хора.

Всички са хубави хора най вече ако попитаме майките ни.Браво Иване похвално е че си успял да видиш и робията.Но незная тези готованковци който са пуснали статията на какво се надявахте господа че ще унижите младежа че ще му седнете после на стола игоизма е лошо нещо дами и господа,готованковци

Не малко българчета , по татово време работехме от невръстни години селскостопанска работа по цяло лято, за да помогнат на семейството си и да съберат пари и да идат я на летен лагер , я за колело и ли др.нещо.
Лично аз, от 4ти клас всяко лято по 50, 60 дни.

По-голяма тъпня,рядко може да се прочете!Учи,за да не работиш,е все-още девиза на идиотите,които разсипаха държавата,а хора като Иван,биват слагани в категория “глупаци“!Доброволна казарма?!Какво знаете за казармата,бе,посерковци,нещастни писарушки?!?!

Човекът може сймо да се гордее с тови си опит!
Вие трябва дй се с.ялурйте от заглавието!

12 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Джошуа гласи мегамач с Кубрат Пулев през пролетта

Световният шампион в свръхтежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа обяви, че се готви за мач срещу Кубрат Пулев. В интервю за в. „Сън“ 30-годишният британец определи локацията и времето, когато ще се проведе мачът за титлата във версия Международна боксова федерация (IBF). Както е известно, Кобрата е официален претендент …

Новини
Днес рожден ден празнува Коцето Калки

Костадин Георгиев-Калки е роден на 9 декември 1962 г. в София. През 1987 г. завършва стоматология, а след това практикува 3 г. като зъболекар в село Церово, Софийско. После става асистент в Катедрата по детска стоматология в Стоматологичния факултет на Медицински университет (София). Със свои колеги лекари и стоматолози създава …

Новини
Христо Стоичков: Няма шанс да се върна в българския футбол

Защо да слагам лед на здрава глава, коментира футболната легенда. България празнува. Най-великият български футболист – също. Преди 25 години Христо Стоичков стъпи на световния футболен връх в Париж, след като получи най-престижното индивидуално отличие за всеки футболист – „Златна топка”. Във френската столица Стоичков беше специален гост на церемонията, …