Зейнеб родила тайно преди седмица

Новини
20

Детето е плод на любовта й със Стоян Балевски. Зейнеб се включи в ефира „На кафе”, за да съобщи сама щастливата новина.

„Жената, когато роди, цялото внимание отива към нея. Затова искам да похваля и бащата, той е прекрасен”, ласкае милионерския син Зизу.

Репортерката каза, че това не е новина, но заедно с половинката си са искали да запазят този миг само за себе си. Ден преди да роди Зейнеб е била на преход в планината, където е извървяла 8 километра, пише „България Днес”.

loading...

Ох, каква новина, какво нещо! Много ме интересуваше раждането на Зейнеп и кой е бащата! Вече спокойно ще си гледам работата!!!

Коя е тази, Зайнеб? Вероятно е известна, за да пишете за нея, но за мен е непозната тази жена?! Би било добре, по обстойно да ни представяте непознатите хора…!

Повдига ми се от такива новини.Втръснало ми е дагледам уж„вип персони„ на фона ,че държавата се тресе от скандали.Малоумници!

Зизу или Зизунка е известна с това ,че е известна.А баща и бил паралия.

големи сте тъпаци ,това кого го интерисува,елементарковци……подлоги на някой……

20 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Борисов: Вече не нося телефони, сутрин снимам чекмеджета

Вече нито нося телефони, сутрин снимам чекмеджета, гардероби, дрешника, направо… Вече не казват, че са направили уйдурма, а аранжиране.“ Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти в „София Тех парк“, където присъства на символична първа копка на сградата, в която ще се помещава българският суперкомпютър, пише Дневник. Премиерът очевидно имаше …

Новини
Доц. Иво Инджов: Размяната на есемеси не е самоцелна, ескалира напрежението

„Иван Гешев успя да се позиционира като трети връх на триъгълника преди епидемията от коронавируса да приспи политическия живот. Сега нещата се връщат на мястото си и се наблюдават интензивни престрелки в този триъгълник. Прави впечатление, че на мушката е президентът Румен Радев“. Това коментира пред БНР политологът доц. Иво …

Новини
Радан Кънев: Вървим към икономическа катастрофа и драстично изоставане

Румънското правителство (ЕНП) в момента публично представя Национален инвестиционен план за икономически рестарт, в присъствието на Президента Йоханис. Гръцкото правителство (ЕНП) сформира Национален инвестиционен комитет с участието на топ-експерти от цял свят, в т.ч всички известни икономисти и енергетици от гръцки произход, живеещи в ЕС и САЩ. Комитетът ще се …