Зейнеб родила тайно преди седмица

Новини
20

Детето е плод на любовта й със Стоян Балевски. Зейнеб се включи в ефира „На кафе”, за да съобщи сама щастливата новина.

„Жената, когато роди, цялото внимание отива към нея. Затова искам да похваля и бащата, той е прекрасен”, ласкае милионерския син Зизу.

Репортерката каза, че това не е новина, но заедно с половинката си са искали да запазят този миг само за себе си. Ден преди да роди Зейнеб е била на преход в планината, където е извървяла 8 километра, пише „България Днес”.

loading...

Ох, каква новина, какво нещо! Много ме интересуваше раждането на Зейнеп и кой е бащата! Вече спокойно ще си гледам работата!!!

Коя е тази, Зайнеб? Вероятно е известна, за да пишете за нея, но за мен е непозната тази жена?! Би било добре, по обстойно да ни представяте непознатите хора…!

Повдига ми се от такива новини.Втръснало ми е дагледам уж„вип персони„ на фона ,че държавата се тресе от скандали.Малоумници!

Зизу или Зизунка е известна с това ,че е известна.А баща и бил паралия.

големи сте тъпаци ,това кого го интерисува,елементарковци……подлоги на някой……

20 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Френски замък от 13 век посреща своите 27 000 собственици

Старинен замък в Югозападна Франция получи коледна премяна, а неговите 27 000 собственици са поканени за празниците. Замъкът събира своите спасители и горди собственици за Коледа. Преди две години организацията за реставрация на културни паметници – „Дартанян“, започва необичайна инициатива и обявява за продан рушащия се френски замък от 13 …

Новини
„Meteo Balkans“: Новата седмица ще донесе застудяване и валежи от сняг

Новата седмица ще ни донесе застудяване и вероятно валежи от сняг, прогнозира „Meteo Balkans“. Нови валежи от дъжд и възможни снеговалежи очакваме към 11-13 декември 2019 г. По-значителни ще са валежите над Гърция, Македония и Южна България, очакваните количества за период от 24 часа ще са между 40-60 л/в.м. Над 1300 …

Новини
Гърция дава по 700 евро на бедни и безработни

Гърция отпуска еднократна помощ от 700 евро за безработни и хора с ниски доходи. Социалната мярка важи и за чужденците, включително за българите, които отговарят на условията и живеят в страната поне 10 години, предава БНР. По 700 евро еднократна помощ получават социално слабите семейства в Гърция, информират от финансовото …