fbpx

Звездите от „Приятели“ се събират за 25 г. от премиерата на сериала

Тази година се навършват 25 години от премиерата на хитовия сериал „Приятели“. Историята за шестима души, които се сблъскват с реалността, успя да разсмее редица поколения в продължение на 10 години. Още с премиерата си през 1994-а Рейчъл (Дженифър Анистън), Рос (Дейвид Шуимър), Фийби (Лиса Кудроу), Джоуи (Мат ЛеБланк), Моника (Кортни Кокс) и Чандлър (Матю Пери) се превърнаха в любимци на феновете.

Историите за това какви са били отношенията между актьорите зад камера също помогнаха любовта на хората към тях никога да не спира. От това, че сериалът е истинският пробив на всички до това, че е имало съгласие заплатите на всички да са равни.

Шестимата са ходили до продуцентската компания, за да преговарят за повишения. За всичките 10 години нито един път не се чу за разправии между актьорите или пък екипа на сериала.

Сниман пред истинска публика, „Приятели“ се превърна във феномен, който трудно може да бъде заменен дори и след 25 години. Още повече, че шегите, включени в епизодите, няма да бъдат коректни в наши дни и най-вероятно ще обидят редица организации.

Все пак, времето върви и тази година се навършват 25 години от премиерата. В САЩ това е нещо като празник, тъй като вече сума ти събития се организират по този повод. В определен брой кина ще бъдат излъчени най-любимите епизоди на феновете като тези, които успеят да се сдобият с билети, ще станат свидетели и на интересни неща, случили се зад кулисите.

Източник: dnes.bg

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Синдикатите: Риск от бедност грози над 30% от българите

Кадри Нова ТВ Хората в риск от бедност и социално изключване са над 30% в България. Голяма част от тях не могат да отопляват жилищата си пълноценно – избират дали да живеят на топло, или да се хранят нормално. Това коментира в новините на Нова ТВ главният икономист на КНСБ …

Блиц Новини
Побутването на Мария в Капките започна да дразни зрителите

Кадри Нова ТВ Големият победител в снощния лайв на „Като две капки вода“ е ясен на всички. Актрисата Елена Атанасова наистина даде всичко от себе си и грабна първото място. Тя имаше доста трудна задача да смени“ пола си, за да се превъплъти в образа на германската хеви метъл легенда …

Блиц Новини
Уникална драма се разрази при въпрос за 30 000 лева в „Стани богат“

Кадри: БТВ Мартен Демирев, който ръководи няколко бизнеса в различни сфери, направи блестяща игра в „Стани богат“ тази вечер. Той рискува за отговорите на повечето въпроси, но това му донесе успех, тъй като спечели 20 000 лева. Мартен дори можеше да си тръгне с 10 000 лева повече, ако беше …

error: Content is protected !!