fbpx

Затишие пред буря! Слънце във вторник, четвъртък идва с 36 градуса и мощни порои!

През нощта ще преобладава ясно и почти тихо време. Във вторник ще е предимно слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността и главно в планинските райони от западната половина на страната ще превали и прегърми, информира Дарик.

Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от южната четвърт. Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и още малко ще се понижи, пише Блиц. Максималните температури ще са предимно между 30 и 35 градуса.

В планините ще бъде предимно слънчево. След обяд на места в масивите от Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 м ще е около 23 градуса, на 2000 м – около 17 градуса.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток. Максималните температури по крайбрежието ще са от 23 до 26 градуса. Температурата на морската вода е 23-25 градуса, вълнението на морето ще е предимно 2 бала.

В сряда и четвъртък валежите отново ще се увеличат като обхват и интензивност – отначало в Западна, а през втория ден и в Централна България. Ще има условия за краткотрайни и интензивни валежи, придружени с гръмотевични бури, възможни са и градушки.

В четвъртък най-голяма е вероятността за значителни валежи в северозападната част от страната.Температурите в сряда ще са високи – между 31 и 36 градуса, в четвъртък ще се понижат, но все пак ще се задържат по-високи от обичайните – максималните стойности ще са между 28-33 градуса.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!