fbpx

Жени Калканджиева каза какво би направила тя, ако Кубрат Пулев я целуне

Мис България за 1995 година Евгения Калканджиева защити Кубрат Пулев за разразилия се скандал, след като боксовата звезда целуна репортерката Джени Суши, интервюираща го след победата му над Богдан Дину.

Калканджиева, която е най-успешно представилата се българка на „Мис Свят“, счита, че случилото се е вследствие на адреналина след успеха. Тя се чуди как може Суши да повдига обвинение срещу Пулев.

„Ако Кубрат Пулев ме целуне и не ми е приятно, най-малкото ще го ударя с микрофона по главата. Ако не ми е приятно! Това е една чисто първична човешка реакция. Докато тя е толкова усмихната и лъчезарна, толкова е притеснена и изложена, че след това взела и отишла на партито“, коментира Калканджиева при гостуването в предаването „Събуди се“ по NOVA.

„Това е само една целувка, стига, де. Аз разбирам да я беше ударил по носа, да я беше стиснал така, че да я смачка, да й спука ребрата, а той просто я целуна…“, недоумява още Калканджиева за поведението на Суши, която повдигна обвинение срещу Кубрат Пулев.

БРАВО ЖЕНИ-НЕ САМО КРАСИВА, НО И ГОТИН ЧОВЕК СИ.

Всеки Балкански тип ,трябва да знае ,че се спазват правилата в държавата където си ! Още повече ,че и за жените това си е доходен бизнес ! Аз се сещам ,че познавам още един Ганьо ,който целува наред – той,тя,то ! Та се питам дали с Кобрата нямат роднинска връзка ? ХА ХА ХА Сега като го одрусат и то стабилно ,повече няма и да си помисли подобна близост! А те ще го одрусат и още как !

Жени Калканджиева!
Не само красива но за пореден път умна и конкретна!
Мойта администрация!

В.Младенов- коя АДМИНИСТРАЦИЯ е Вашата? Иначе я подрепям, а също и Кобрата!

защо не го удари,като не и е приятно? стига това са глупости. несериозно.

Несериозно…несериозно, но ще се наложи да плати…. Там където беше…всичко е пари… 🙂

6 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Михаела успя да направи всички свои врагове в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Провал след провал в червената кухня и непрекъснатите караници на висок тон взеха жертва и това е Кирил, който се превърна в поредния елиминиран готвач. Участникът влезе с висока заявка и впечатляваща биография, но така и не показа какво може. Кирил бе сред основните виновници за провалената …

Блиц Новини
Въпрос за планети провали Радо от Сливница в „Стани богат“

Кадри бТВ Радослав Иванов от Сливница достави удоволствие на зрителите с играта си в „Стани богат“ тази вечер. Радо, който изгражда системи за видеонаблюдение и прави исторически възстановки на ключови битки от българската история, не се затрудни с първите пет въпроса и стигна лесно до първата си сигурна сума от …

Блиц Новини
Скандалният Емрах Стораро се навърта около Натали Трифонова

кадри bTV, Инстаграм/Натали Трифонова Безспорно най-големият скандал в “Денсинг старс” до момента е целувката, която залепи Емрах Стораро на партньорката си Веселина по време на тангото им. Непозволеният интимен контакт би бил причина поп фолк певецът веднага да изхвърчи от шоуто във всяка страна, но явно не и в България. …

error: Content is protected !!