Жени Калканджиева каза какво би направила тя, ако Кубрат Пулев я целуне

Новини
6

Мис България за 1995 година Евгения Калканджиева защити Кубрат Пулев за разразилия се скандал, след като боксовата звезда целуна репортерката Джени Суши, интервюираща го след победата му над Богдан Дину.

Калканджиева, която е най-успешно представилата се българка на „Мис Свят“, счита, че случилото се е вследствие на адреналина след успеха. Тя се чуди как може Суши да повдига обвинение срещу Пулев.

„Ако Кубрат Пулев ме целуне и не ми е приятно, най-малкото ще го ударя с микрофона по главата. Ако не ми е приятно! Това е една чисто първична човешка реакция. Докато тя е толкова усмихната и лъчезарна, толкова е притеснена и изложена, че след това взела и отишла на партито“, коментира Калканджиева при гостуването в предаването „Събуди се“ по NOVA.

„Това е само една целувка, стига, де. Аз разбирам да я беше ударил по носа, да я беше стиснал така, че да я смачка, да й спука ребрата, а той просто я целуна…“, недоумява още Калканджиева за поведението на Суши, която повдигна обвинение срещу Кубрат Пулев.

loading...

Всеки Балкански тип ,трябва да знае ,че се спазват правилата в държавата където си ! Още повече ,че и за жените това си е доходен бизнес ! Аз се сещам ,че познавам още един Ганьо ,който целува наред – той,тя,то ! Та се питам дали с Кобрата нямат роднинска връзка ? ХА ХА ХА Сега като го одрусат и то стабилно ,повече няма и да си помисли подобна близост! А те ще го одрусат и още как !

Жени Калканджиева!
Не само красива но за пореден път умна и конкретна!
Мойта администрация!

В.Младенов- коя АДМИНИСТРАЦИЯ е Вашата? Иначе я подрепям, а също и Кобрата!

защо не го удари,като не и е приятно? стига това са глупости. несериозно.

Несериозно…несериозно, но ще се наложи да плати…. Там където беше…всичко е пари… 🙂

6 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Мая Манолова категорична пред БНТ: Бизнесменът Божков не ме е финансирал

Не, бизнесменът Божков не ме е финансирал, и за тази лъжа аз давам беквокалът на Борисов (Валери Симеонов – бел. ред.) на съд, категорична бе в Сутрешния блок на БНТ Мая Манолова, която е лидер на Гражданската платформа Изправи се.БГ. Думите й идват дни, след като отново пред БНТ лидерът …

Новини
Вече можем електронно да проверим за фишове за глоби от КАТ

В Системата за сигурно електронно връчване (ССЕВ) на Държавна агенция „Електронно управление“ са достъпни две нови справки на МВР за физически лица. Едната е за проверка на задължения по фиш за извършено нарушение по Закона за движението по пътищата и Кодекса за застраховането, пише Актуално. Гражданите имат възможност да направят …

Новини
На първо четене: Държавата влиза на пазара на горива

На първо четене парламентът подкрепи предложението на правителството за създаване на Държавна петролна компания. Тя ще може да създава и поддържа складове за горива и да изгражда верига от бензиностанции. Законодателната инициатива срещна широка подкрепа в Народното събрание, съобщи БНР При обсъждането на предложението на правителството за законови промени, чрез …