fbpx

Жената на Орхан Мурад го изтри от Фейсбук!

Тежък семеен скандал наруши идилията в семейството на Орхан Мурад. След мощна разправия жената на музиканта – Шенай изтри повече от половината им общи снимки в социалната мрежа.

Шенай така се ядосаха на популярния си съпруг, че в яростта си, без да й мигне, окото изтрила фотосите си с него, пише „Телеграф„.

Бях му се ядосала и изтрих доста снимки“, ожалила се гневната съпруга, която не направила преди това копия на запечатаните моменти с Мурад. Така и да иска да ги възстанови сега, трудно ще й се получи.

Сред кадрите, заличени от Шенай са спомени от най-красивите снимки от многобройните пътешествия с Орхан и двете им наследници – Сузанита и по-голямата Александра.

Дали скандала в семейството на Орхан Мурад ще има и още последици, предстои да разберем. А колкото до изтритите от гневната му съпруга общи снимки – ако останат заедно, двамата ще имат още много идилични почивки у нас и извън България, на които да компенсират заличените семейни снимки.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мила Михова вдигна скандал на Криси от „Ергенът” на живо по БТВ

кадри bTV Оперната певица Мила Михова надскочи ролята си на коментатор на любовното риалити „Ергенът” и буквално се скара на една от отпадналите участнички. Това беше Криси Горджъс, която в последните епизоди беше особено заядлива, най-вече към една от останалите „ергенки” – Екатерина. Михова реши да използва студиото на bTV, …

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

error: Content is protected !!