fbpx

Жан-Клод Ван Дан обмисля да си построи три къщи в голф-комплекса край Разлог

www.flagman.bg

Актьорът искал да се обособи нещо като отделен комплекс и тай да е по-изолиран от останалите

Жан-Клод Ван Дам е изявил желание да му се построят 3 къщи в голф градчето край Разлог. Холивудският екшън-герой посетил наскоро отново мястото и е останал поразен от чистата природа и красивите гледки към Пирин и Рила.

„Сделката още не е факт, много е рано да се говори“, казал пред struma.bg Йордан Каназирев, един от собствениците на имота. Той потвърдил за потенциалния инвестиционен интерес от страна на холивудския актьор. Ван Дам пожелал неговият имот да бъде по-настрани и да се обособи като „затворен комплекс в комплекса“. В него да бъдат изградени 3 къщи, които да се различават от другите“, коментира още Каназирев.

Синът на Жан Клод ван Дам – Кристофър, който е кинорежисьор, също е посещавал Банско и голф селището край Разлог. Къщи в голф селището в м. „Бетоловото“ имат и родни знаменитости, като Веселин Маринов, например. От две години насам той посреща семейно Коледа и Нова година в къщата си в компанията на своя приятел, зам. председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов и семейството му.

Жан-Клод Ван Дам е запознат с красивата българска природа, още повече че той има непосредствени наблюдения при участието си в снимките на екшъна „Непобедимите-2”, който през есента на 2011 г. се снима в България. В американската суперпродукция участва холивудският суперзвезден тим, включващ Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Жан-Клод Ван Дам, Долф Лундгрен, Джейсън Стейтъм, Чък Норис и др.

Една от снимачните площадки беше във Веляновата къща в Банско, като в екшън сцените от филма актьорите гърмяха и се гониха с военна техника из улиците, а сред статистите бяха местни хора. През двата снимачни дни знаменитостите бяха нагостени с агнета по гергьовски и местни специалитети в механа в Банско и във винарната на тогавашния кмет Александър Краваров. Тогава покойният вече градоначалник на Банско изненадващо се появи на снимачната площадка с комитски дрехи, препасан със сабя, пистолет и пушка, завещани от дядо му и подари на актьорите плетени чорапи и ръчно тъкани покривки и торбички.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Ники Кънчев: Жена ми заплаши, че ще ме остави на улицата

Кадри: бТВ Водещият на „Стани богат“ Ники Кънчев започна по необичаен начин телевизионната игра тази вечер. Той определи себе си като мислител и разкри какво му е заръчала неговата половинка. „Жена ми днес ме изпрати с думите: Не се прибирай, ако не дадеш най-после тези 100 000 лева на някой …

USA news
Do not dye Easter eggs this color

Easter is coming – that means it’s time to think about dyeing eggs. Traditionally, the best colors are red, burgundy and orange. Church does not forbid painting one of the main symbols of Easter in other colors, but it is better to avoid using dark shades. What colors are eggs …

Блиц Новини
Симона между Никол и Митко в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Любовната история между Митко и Симона вълнува и останалите обитатели на общежитието на Хелс китчън. Дори шеф Ангелов подпитва на моменти как вървят нещата между тях. Но Никол е най-близката й приятелка и прави опити да я предпази от разочарование, което евентуално Симона ще изпита след края …

error: Content is protected !!