Ето кои ще най-модерните цветове в косата през 2019 година

Новини

В днешно време е много трудно да си жена. Още повече модерна жена! Не че нещо, но сега съществуват модни тенденции за неща, на които в миналото изобщо никои не обръщаше внимание, пише jenata.blitz.bg.

Една от тях да речем е цветът на косата. Отдавна да си с естествена грива далеч не е модерно.

Наближава краят на тази година, с това и новогодишните празници. И навярно всяка жена си задава няколко въпроса като: „Как да блесна на новогодишното парти?” или пък „Кой ще е актуалният цвят коса през 2019 година?”.

И така ето ги и актуалните цветове, които се властват в косите на дамите през 2019 година:

Черешово червено

Червеният цвят винаги е бил на мода, но през следващата година съвсем ще властва. Той ще бъде актуален с всичките си нюански – от дълбоко червеното до светло червено. Това е идеална комбинация между другото. Но го смесете с бургунско червено, за да получите „УАУ” ефектът.

Ванилов люляк
Двойното оцветяване определено ще бъде хит в модата. Но само с промяна в посоката на пастелните нюанси. По-добре е веднага да се откажете от ярките цветове. Корените са тъмни, краищата са светли, дори отначало обезцветени. Между тази комбинация е подходяща дори за по-възрастните жени.

Пепелен шоколад

Това е интересна комбинация от тъмни и леки нишки, които ще изглеждат много впечатляващи на брюнетките. Възможно е също така да оцветите само върховете на косата с демонстрационно потъмняване на корените.

Ледена блондинка
Блондинките винаги са на мода. През следващата година ще бъде модерна демонстрационна белота. Без жълти оттенъци, без тъмни корени. Да, трябва да работите малко, за да постигнете желания ефект, но си заслужава.

Осветени линии на лицето

Един от видовете контури, които ви позволяват да подчертаете скулите и да направите лицето малко по-тясно е именно този. И можете да се ограничите само до няколко направления от двете страни на лицето, но можете да приложите това по цялата глава. И да, „светлина“ означава различен меден нюанс, пшеница и златисти нюанси из цялата глава.

Мръсни блондинки
Друг вид блондинки, които през следващата година ще бъдат търсени. Тъмните корени, демонстративните „проблеми с цветовете“, леко невнимание и замайване – точно това, което трябва да направите, за да създадете подходящо впечатление.

Червени кичури

И това е опция за тези, които са напълно червени и твърде радикални, но искам да направя някои промени във външния вид. И поради боядисването на отделните нишки, ще бъде възможно да добавите допълнителен блясък към прическата си. С естествено тъмни коси ще е направо прекрасно.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Румен Петков: Гласуваш за Борисов, получаваш Деската

Сегашният начин на местно самоуправление е извратен. Четвърт от средствата, които стигат до общините, стигат по силата на постановления на Министерския съвет, зад гърба на Народното събрание и обществото и на партиен принцип. Това коментира в Пловдив председателят на ПП АБВ Румен Петков, който подчерта, че в цялата история на …

Новини
Димитър Манолов, КТ „Подкрепа“: Болничните трябва да се плащат в двоен размер

Абсурдно е да се криминализира всеки болничен лист, измамникът е този, който издава фалшивите, а не който ги ползва, казва Димитър Манолов. Всеки път, когато работодателите предлагат да не се плащат първите три дни болнични, аз ще казвам: „Те трябва да се плащат в двоен размер. Тогава хората имат най-големи …

Новини
Тези българи взимат баснословни пенсии, а трикът е в…

източник: Блиц Българите, които са живели и работели в САЩ и получават американска пенсия, са скочили двойно. Според данни от Social Security Administration до август 2019-а това са 701 души, пише БГ ВОЙС. Предишните години бройката им е варирала между 300 и 390 и рядко е достигала малко над 400. …