fbpx

Ето каква карма ще получим през 2019 според зодиакалния си знак

Dama.bg

Важно е да знаем какво ще ни донесе тази година. Тя е пълна с много промени и нови възможности в живота ни, но дали сме достатъчно силни, за да ги посрещнем?

Разбира се, за съжаление, няма да ни се разминат и неприятностите и непознатите нови неща. Бъди наясно и провери какво ти носи тази година според зодията ти:

Овен

Поради лунното затъмнение на 21 януари, ще навлезеш в състояние на спокойствие и смирение. Погледни навътре в себе си и ще намериш вътрешния мир, който си търсила. Продължи да проверяваш звездите, защото те ще ти посочат времето, в което трябва да направиш някои промени в живота си.

Телец

Ще има много промени, които ще срещнеш по пътя си заради Уран. Партньорът ти може да стане малко мрачен и това ще бъде сериозен проблем за връзката ви, правейки я малко неустойчива за момента. Слънчевото затъмнение на 2 юли обаче ще върне баланса в живота ви.

Близнаци

Животът се движи с много бързи темпове и това ще те стресира. Не знаеш дали можеш да наваксаш. Намери някакво решение за справяне със стреса. Ако си мислиш за миналото си, всичко е наред – може би трябва да потърсиш отново стар приятел.

Рак

Това може да е най-доброто време от живота ти. Ще се почувстваш завършена и ти предстоят няколко положителни промени. Слънчевото затъмнение на 2 юли ще донесе баланс в живота ти. Бъдете оптимистка и не ставай прекалено алчна.

Лъв

2019 може да започне с малко безпокойство. Не се притеснявай толкова, защото 2019 година ти обещава, че каквото и да се надяваш да получиш от тази година, то ще дойде при теб. Просто бъди търпелива.

Дева

Ще има промени, но не се смущавай. Преди промените в живота ти са те тревожили, но този път ще бъдат положителни. Има шанс за влизане в нова връзка или за възраждане на стара. Празниците ще са невероятни за теб, но не ставай ненаситна.

Везни

Тази година носи необходимото решение за любовния ти живот. Бъди търпелива и продължавай да работиш върху връзката си, за да я възстановиш. Ще откриеш вътрешния си мир. Въпреки това ще има малко смущения в работата или в училище, особено с по-високопоставени от теб лица.

Скорпион

Внезапните промени в началото на годината ще те объркат и ще те накарат да почувстваш, че вече не можеш да поддържаш страхотна връзка след тях. Опитай се обаче да я запазиш и до края на годината ще разбереш как да се справиш с промените. Винаги дръж оптимизма настрани и се впусни напред. Направи тази година една от най-добрите си!

Стрелец

Тази година може би ще можеш да си починеш по-добре. Имаш много идеи и сега може да ги насочиш в правилната посока и да ги видиш реализирани. Може лесно да получиш успеха, от който се нуждаеш. Може дори да постигнеш целите си от миналата година, но не забравяй да поддържаш очакванията си в рамките на разумното.

Козирог

Възможно е да започнеш нова връзка. Ако вече имаш отношения, тази година ти носи много доверие. Тази увереност е привлекателна и полезна – тя ще ти помогне да укрепиш връзката си. Животът ти обаче се движи с огромни темпове и това може би те поразява. Просто се увери, че имаш реална преценка и контролирай емоциите си добре.

Водолей

Импулсивните действия не винаги носят добър резултат. Тази година естествено би могла да откриеш, че си склонна към импулсивни действия, които няма да ти донесат никаква полза. Може да се чувстваш в капан и искаш да избягаш от веригите си възможно най-скоро. Въпреки това, всички тези смущения бавно ще утихнат до лятото на 2019 година. След това ще намериш успех в напредъка си. Опитай да се насладиш на топлината на семейството си.

Риби

Тази година ще изразиш себе си. Имаш отворен ум и това ти дава възможност да разбереш какви възможности имаш. Чака те повишение или нова работа, която ще промени живота ти напълно. Но дори и при всички тези промени няма да бъдеш объркана и ще имаш прекрасна 2019 година.

Настоящата година носи много промени, но като цяло може да бъде прекрасна за всеки един. Просто бъди силна и прегърни промените. Работи върху себе си и имай прекрасна година!

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!