fbpx

Ето каква карма ще получим през 2019 според зодиакалния си знак

външна реклама

Dama.bg

Важно е да знаем какво ще ни донесе тази година. Тя е пълна с много промени и нови възможности в живота ни, но дали сме достатъчно силни, за да ги посрещнем?

Разбира се, за съжаление, няма да ни се разминат и неприятностите и непознатите нови неща. Бъди наясно и провери какво ти носи тази година според зодията ти:

външна реклама

Овен

Поради лунното затъмнение на 21 януари, ще навлезеш в състояние на спокойствие и смирение. Погледни навътре в себе си и ще намериш вътрешния мир, който си търсила. Продължи да проверяваш звездите, защото те ще ти посочат времето, в което трябва да направиш някои промени в живота си.

Телец

Ще има много промени, които ще срещнеш по пътя си заради Уран. Партньорът ти може да стане малко мрачен и това ще бъде сериозен проблем за връзката ви, правейки я малко неустойчива за момента. Слънчевото затъмнение на 2 юли обаче ще върне баланса в живота ви.

Близнаци

Животът се движи с много бързи темпове и това ще те стресира. Не знаеш дали можеш да наваксаш. Намери някакво решение за справяне със стреса. Ако си мислиш за миналото си, всичко е наред – може би трябва да потърсиш отново стар приятел.

Рак

Това може да е най-доброто време от живота ти. Ще се почувстваш завършена и ти предстоят няколко положителни промени. Слънчевото затъмнение на 2 юли ще донесе баланс в живота ти. Бъдете оптимистка и не ставай прекалено алчна.

Лъв

2019 може да започне с малко безпокойство. Не се притеснявай толкова, защото 2019 година ти обещава, че каквото и да се надяваш да получиш от тази година, то ще дойде при теб. Просто бъди търпелива.

Дева

Ще има промени, но не се смущавай. Преди промените в живота ти са те тревожили, но този път ще бъдат положителни. Има шанс за влизане в нова връзка или за възраждане на стара. Празниците ще са невероятни за теб, но не ставай ненаситна.

Везни

Тази година носи необходимото решение за любовния ти живот. Бъди търпелива и продължавай да работиш върху връзката си, за да я възстановиш. Ще откриеш вътрешния си мир. Въпреки това ще има малко смущения в работата или в училище, особено с по-високопоставени от теб лица.

Скорпион

Внезапните промени в началото на годината ще те объркат и ще те накарат да почувстваш, че вече не можеш да поддържаш страхотна връзка след тях. Опитай се обаче да я запазиш и до края на годината ще разбереш как да се справиш с промените. Винаги дръж оптимизма настрани и се впусни напред. Направи тази година една от най-добрите си!

Стрелец

Тази година може би ще можеш да си починеш по-добре. Имаш много идеи и сега може да ги насочиш в правилната посока и да ги видиш реализирани. Може лесно да получиш успеха, от който се нуждаеш. Може дори да постигнеш целите си от миналата година, но не забравяй да поддържаш очакванията си в рамките на разумното.

Козирог

Възможно е да започнеш нова връзка. Ако вече имаш отношения, тази година ти носи много доверие. Тази увереност е привлекателна и полезна – тя ще ти помогне да укрепиш връзката си. Животът ти обаче се движи с огромни темпове и това може би те поразява. Просто се увери, че имаш реална преценка и контролирай емоциите си добре.

Водолей

Импулсивните действия не винаги носят добър резултат. Тази година естествено би могла да откриеш, че си склонна към импулсивни действия, които няма да ти донесат никаква полза. Може да се чувстваш в капан и искаш да избягаш от веригите си възможно най-скоро. Въпреки това, всички тези смущения бавно ще утихнат до лятото на 2019 година. След това ще намериш успех в напредъка си. Опитай да се насладиш на топлината на семейството си.

Риби

Тази година ще изразиш себе си. Имаш отворен ум и това ти дава възможност да разбереш какви възможности имаш. Чака те повишение или нова работа, която ще промени живота ти напълно. Но дори и при всички тези промени няма да бъдеш объркана и ще имаш прекрасна 2019 година.

Настоящата година носи много промени, но като цяло може да бъде прекрасна за всеки един. Просто бъди силна и прегърни промените. Работи върху себе си и имай прекрасна година!

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Около 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Свободна Европа: Петър Илиев ще е номинацията за премиер на „Има такъв народ“

външна реклама Снимка: ilievlawoffice.com Тази информация беше потвърдена неофициално пред Свободна Европа от три източника. В биографията на Илиев, публикувана на сайта на СУ „Св. Климент Охридски“ пише, че той е щатен университетски преподавател в Юридическия факултет на университета. външна реклама Илиев e основател и управляващ съдружник на Адвокатско дружество …

Новини
Сняг валя в над 30 града в Бразилия

външна реклама Снимка pixabay Над 30 града в Бразилия бяха покрити със сняг в сряда вечерта при преминаването на студен фронт над страната, съобщава „Евронюз„. Явлението зарадва много от жителите на градовете, а няколко души дори направиха снежен човек на един от площадите в град Бом Хесус. Очакванията на метеоролозите …

Новини
След 90 медала и 7 олимпиади Мария Гроздева сложи край на спортната кариера

външна реклама Кадър видео Нова ТВ С букет и много благодарности Българският олимпийски комитет отбеляза в Токио последното състезание на шампионката, донесла безброй поводи за огромна национална гордост на България. Генералният секретар на БОК Белчо Горанов припомни паметните успехи на най-титулуваната родна спортистка, спечелила рекордните пет олимпийски медала, два от …