fbpx

Ето защо морският вълк Здравко смени красивата Христина със свръхамбициозната Теодора Савова

Кадри бТВ

Епизод преди края на втория сезон „Смени жената“ ще влезе в домовете на популярната риалити двойка Христина и Здравко Василеви и на обикновенo семейство, готово да се впусне във вълнуваща размяна на съпруги, научи Флагман.бг. Социалният експеримент ще се излъчи утре от 21.00 часа по bTV.

Христина и Здравко Василеви са известно риалити семейство. Живеят в Бургас, но развиват семеен бизнес в Приморско. Здравко е превърнал хобито си в работа – управлява ресторант и прави лодки.

Христина поема една част от работата в ресторанта, за да може морският вълк Здравко да разполага с повече време за любимите му лодки. През останалото време на годината тя е 24/7 майка и домакиня.

Христина и Здравко са заедно от 17 години. В общото им съжителство  има  много моменти, в които между тях прехвърчат искри, но в крайна сметка семейството, като общ приоритет надделяват над емоцията.

Христина не крие, че Здравко често отсъства от дома им, за да работи, а тя вижда смисъла на живота си в децата им –дванайсетгодишната Яница и Зорница, която е на  9 г.

Утре вечер чаровната Христина ще излезе от ролята на домакиня и ще изпробва друг модел на съжителство, като заеме мястото на младата и еманципирана Теодора.

Теодора Савова е омъжена едва от две години. Семейство Савови има малко момиче на година и половина. За Теодора балансът в отношенията между нея и съпруга й е висша ценност, а професионалното самоусъвършенстване е неделима част от нейния живот.

В момента Теодора е по майчинство, но използва всяка свободна минута за онлайн курсове. Свръхамбицията й личи и от твърдото й решение да учи детето си на английски език паралелно с усвояването на българския. Тя и съпругът й Славчо са неразделни и обичат да прекарват цялото си свободно времето заедно.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!