Ето ги супер оборудваните фабрики, в които цигарената мафия е трупала милиони (снимки)

Новини

Двамата мъже, които са станали причина за разкриването на огромната бандитска организация, която има фабрики и цехове за нелегален тютюн, са на около 40 години и са безработни от дълго време.

Те не са криминално известни, но начинът им на живот по никакъв начин не кореспондира с лукса, в са тънели и са демонстрирали. Карали са супер луксозни мерцедеси и са живеели в богаташки домове.

Двамата не са от шевовете в схемата, били на малко над средното ниво. Те са се занимавали с организацията, участвали са пряко и в производството на нелегалния тютюн и са притежавали технически и компютърни умения, разкриха разследващи.

Цехът в пазарджишкото село Калугерово е бълвал седмично тонове тютюн. Той е работил поне от 4-5 години. Зареждал е фабрики в страната. В Калугерово са работили поне 4-5 човека, но от там все още няма арестуван, тъй като помещението е била атакувано в неработен процес. Иззети са и 190 хиляди кутии цигари общо от всички фабрики.

Както съобщихме, арестувани са 23-ма души, разбита е схема за производство на нелегален тютюн за 7 милиона лева. Базите са били много добре оборудвани, се вижда във видеото на БЛИЦ.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Разследване на NOVA: Кардиолог поставя стентове на здрави сърца, получава заплата от 57 000 лв.

Медикът работи в областната болница в Пазарджик На фона на протестите на медицинските специалисти заради ниското заплащане, оказва се, че кардиолог в областната болница в Пазарджик е получил заплата от 57 000 лева за януари. За последващите месеци възнаграждението му също е приблизително такова. Това показа разследване на Васил Иванов …

Новини
Регион в Южна Италия предлага 25 хил. евро, за да заживееш там

Само който не е пътувал до Южна Италия, само той не знае колко силно е понякога желанието да се заселиш из дивата красота и вкусотия на този район. В една от областите му се открива възможност човек не просто да се възползва от гостоприемството му, но дори да получи общо …

Новини
Не е за вярване! Какво пазят денонощно в двора на наше училище

Професионалната гимназия по електроника във Велико Търново се издържа от трюфели, съобщи Нова тв. В двора на училището преди 3 месеца се появили трюфели, сега има 2 кучета, които ги пазят. Министерството на образованието одобрило проект и от т.г. два екоклуба от училището ще се занимават с това. През ноември …