fbpx

Ето ги големите надежди в борбата – Мариян и Даниел, арестувани при спецакцията в Слънчев бряг (снимки)

реклама

Снимки: Флагман.бг

Мариян Ганев и Даниел Ганев, които бяха арестувани при зрелищна спецакция в Слънчев бряг заради серия от грабежи в курорта, а в квартирата им откриха голямо количество дрога, са едни от най-големите надежди в българската борба, установи проверка на Флагман.бг.

Това в пълна степен важи за Мариян Ганев, на 22 години от Сливен. Той е многократен републикански шампион по борба в категория до 92 кг, съвсем скоро е трябвало да стане част и от националния отбор на страната ни, който да ни представлява на европейски и световни първенства.

Брат му Даниел, на 20 години, е считан за голям талант – спортна гордост на родния си град Сливен. Той е носител на куп отличия и специалисти му предричаха голямо бъдеще.

Доколко подобни „спортисти”, които държат огромно количество дрога, нападат, обират и дори бият жени заслужават да са част от националния отбор или въобще от българския спорт, е въпрос, който федерацията ще трябва да реши.


Мариян(вдясно) и Даниел са имали свиреп подход – нападали са и пребивали дори жени.

В същото време от ОД на МВР в Бургас съобщиха подробности за ареста на двамата братя и техния приятел Николай.


Даниел на плажа в Слънчев бряг с малко кученце.

Двамата са арестувани около 4 часа на 11 юли, направили са пълни самопризнания за извършените престъпления, наложена им е мярка за неотклонение „задържане под стража“.


Двамата братя на турнир по борба.

ЕТО КОИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СА ПРИЗНАЛИ:

– на 02.07.т.г. в малките часове по неустановен начин отнели мобилния телефон «Айфон 7», собственост на 23 годишен английски турист, отседнал в Слънчев бряг

– на 07.07.т.г. около 01.40 ч. на алеята зад хотел „Поморие”, чрез нанасяне на удари с ръка отнели от 28 годишна молдовска туристка, отседнала в Слънчев бряг, мобилния й телефон „Самсунг Галакси S 7”.

– на 08.07.т.г. около 03.00 ч. на алея между хотел «Виктория Палас» и хотел «Палас», чрез сила отнели от 18 годишен английски турист, отседнал в Слънчев бряг, мобилен телефон IPhone 5, лични документи и сумата от 30 лева.

– на 08.07.т.г. около 03.00 ч. в района на алея между хотел «Астория» и хотел «Орел», чрез сила отнели от 15 годишен немски турист, отседнал в Слънчев бряг и неговия деветгодишен приятел, два мобилни телефона, лични документи и сумата от 30 лева и 5 евро.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...

ма те само като ги погледне човек и не може да спре да се смее квито мутрите в БГ такива и политиците

Показно по китайски в десятката и ги забравяме от тях полза няма никаква,такива изпечени разбойници полза никаква !

7 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
10 години при един работодател, дават право на шест заплати при пенсиониране

реклама Снимка вихрогон.бг Влезлите в сила нови поправки в Кодекса на труда регламентират по нов начин изплащането на заплати при пенсиониране. Шест заплати вече ще бъдат изплащани при 10 години стаж от последните 20 години при един и същи работодател, като отпадна изискването този стаж да е непрекъснат, пише БНР. …

Новини
Доц. Кунчев: Ако ситуацията стане нетърпима, ще прибегнем до ново затягане на мерките

реклама Кадър видео Нова ТВ Доказва се, че при спазване на правилата, работата на хотелите и заведенията в тях не създава допълнителен риск. Колегите от тази индустрия вложиха доста средства и сили, за да направят средата безопасна. Но ако ситуацията стане нетърпима, ще прибегнем до ново затягане. „Намираме се в …

Новини
Разхлабват още мерки със заповед на здравния министър

реклама Кадър видео Нова ТВ Със заповед ва министър Ангелов от 1 март се разрешава провеждането на присъствени учебни занятия в училищата за ученици със сензорни увреждания. Занятията трябва да се провеждат в съответствие с изготвените от министерствата на образованието и науката и здравеопазването Насоки за работа на системата на …