Естония се закани: Русия може да загуби териториите до Урал

реклама

Бившият естонски президент Toмас Хендрик Илвес обяви, че Русия може да загуби много територии ако нападне Талин, съобщи „Европейска правда“, пише „Факти.бг“.

Според Илвес страната му има преимуществото да е член на НАТО. Заради това и тя може да не се притеснява от големи военни заплахи.

„Голяма военна заплаха вероятно няма. Разбира се Русия може да реши да атакува Талин. Скоро след това обаче ще загуби Омск и Томск. Да не говорим за Санкт Петербург. Там помнят това“, заяви Илвес.

Политолози припомнят, че през последните 280 години руските военни два пъти са окупирали Берлин и веднъж с са влизали в Париж.

Редица Балтийски държави се опасяват от руска агресия. Те разчитат на подкрепата на НАТО и техните съюзници.

реклама
loading...

Не.ибавам.никои.брат.ми.ако.реша.утре.във.вашинктон.ще.си.пия.воддката.педерази.нещасни

Защо всички предявяват тереторивлни претенции когато нищо не вечно.и несе опеавякте на САЩ.защото те може да ви колонизират без да знаете.някаде в САЩ.не харесват робите ,но има такива който все още дарбата на робовладелството в нов вариант.те да наследници на свойте дядовци и бащи който сайм разказвали приказки и историк от войната между севера и юга .как се еразпаднало рободелството но за тях то е мечта както за коонистите да се върнат това което е било и в миналото.на тези хора им казват фанатици и расисти,някой го осазнават други не че малко е трудно това да се върне.

Защо всички предявяват тереторивлни претенции когато нищо не вечно.и несе опеавякте на САЩ.защото те може да ви колонизират без да знаете.някаде в САЩ.не харесват робите ,но има такива който все още дарбата на робовладелството в нов вариант.те да наследници на свойте дядовци и бащи който сайм разказвали приказки и историк от войната между севера и юга .как се еразпаднало рободелството но за тях то е мечта както за коонистите да се върнат това което е било и в миналото.на тези хора им казват фанатици и расисти,някой го осазнават други не че малко е трудно това да се върне.намерете мирно решение на проблема.нее нужно обикновените хора да плащат за вашите илюзии.

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Кунчев предлага удължаване на епидемичната обстановка с още 2 месеца

реклама Снимка ФБ Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев ще предложи удължаване на извънредната обстановка до края на месец ноември. По думите му не се налага въвеждане на нови по-строги мерки. „Това, което очакваме, никак не е оптимистично, по три причини – стартът на училищата, започващата вълна в Южна …

Новини
Проф. Рачев прогнозира температурни летни рекорди в края на септември

реклама Кадър Нова ТВ По всички показатели целият септември е с типично лятно време. И днес в столицата беше много топло. Това каза пред Novini.bg климатологът проф. Георги Рачев. „По отношение на климатологията септември си е есенен месец – слънцето изгрява по-късно, залязва по-рано и само до няколко дни ще …

Новини
1
Асансьор падна в Изчислителния център в Благоевград

реклама Снимка pixabay Ужасяващ инцидент е станал преди малко в Благоевград. Трима души са пострадали при пропадане на асансьор в сградата на Изчислителния център в Благоевград, съобщиха от Областната дирекция на МВР, цитирани от novini.bg. Сигналът е подаден на тел. 112 около 11 часа. В частна болница е транспортирана млада …