fbpx

Естония се закани: Русия може да загуби териториите до Урал

Бившият естонски президент Toмас Хендрик Илвес обяви, че Русия може да загуби много територии ако нападне Талин, съобщи „Европейска правда“, пише „Факти.бг“.

Според Илвес страната му има преимуществото да е член на НАТО. Заради това и тя може да не се притеснява от големи военни заплахи.

„Голяма военна заплаха вероятно няма. Разбира се Русия може да реши да атакува Талин. Скоро след това обаче ще загуби Омск и Томск. Да не говорим за Санкт Петербург. Там помнят това“, заяви Илвес.

външна реклама

Политолози припомнят, че през последните 280 години руските военни два пъти са окупирали Берлин и веднъж с са влизали в Париж.

Редица Балтийски държави се опасяват от руска агресия. Те разчитат на подкрепата на НАТО и техните съюзници.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Проверка на факти! Съобщете ни, ако видите неточна информация в текста, за да извъшим проверка – vihrogon2018@gmail.com

Около 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама

Не.ибавам.никои.брат.ми.ако.реша.утре.във.вашинктон.ще.си.пия.воддката.педерази.нещасни

Защо всички предявяват тереторивлни претенции когато нищо не вечно.и несе опеавякте на САЩ.защото те може да ви колонизират без да знаете.някаде в САЩ.не харесват робите ,но има такива който все още дарбата на робовладелството в нов вариант.те да наследници на свойте дядовци и бащи който сайм разказвали приказки и историк от войната между севера и юга .как се еразпаднало рободелството но за тях то е мечта както за коонистите да се върнат това което е било и в миналото.на тези хора им казват фанатици и расисти,някой го осазнават други не че малко е трудно това да се върне.

Защо всички предявяват тереторивлни претенции когато нищо не вечно.и несе опеавякте на САЩ.защото те може да ви колонизират без да знаете.някаде в САЩ.не харесват робите ,но има такива който все още дарбата на робовладелството в нов вариант.те да наследници на свойте дядовци и бащи който сайм разказвали приказки и историк от войната между севера и юга .как се еразпаднало рободелството но за тях то е мечта както за коонистите да се върнат това което е било и в миналото.на тези хора им казват фанатици и расисти,някой го осазнават други не че малко е трудно това да се върне.намерете мирно решение на проблема.нее нужно обикновените хора да плащат за вашите илюзии.

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Незабавни статии
Сашо Кадиев към Иво Димчев по БТВ: Ти нали си гей?

кадри bTV Водещият на „Преди обед“ Александър Кадиев направи странен преход към личните теми в разговора с артиста и певец Иво Димчев, който гостува в студиото на bTV. По темата за връзките, Сашо директно попита: „Ти нали си гей?“ външна реклама Иво Димчев потвърди това, даже допълни, че е „мега …

Незабавни статии
Анджи загина в опустошително цунами на Тонга, докато спасява кучетата си

Снимки: Фейсбук, Angela Glover, Potungaue Koloa Fakaenatula Тялото на британка, изчезнала на остров Тонга, беше намерено от съпруга й. Той ръководеше групата за издирването й, след като тя беше отнесена от опустошителното цунами. Тя бе първият човек, за който се знае, че е загинал при бедствието, предизвикано от вулканично изригване. …

Незабавни статии
Иво Димчев шокира Холивуд: Американците не искат да са в Рая, ако Тръмп е там

кадър bTV Българският артист и певец Иво Димчев разказа по bTV за гастрола си в Лос Анджелис, САЩ, където е изнасял домашни концерти. Той не за първи път е в Холивуд, но се оказало, че там помнят предишните му изяви още преди пандемията. Скандалният Димчев, който не се съобразява с …