Емил Кошлуков: БНТ е в практически фалит

Новини
6
„Ние сме в практически фалит. Трябва да спасим БНТ“, каза Емил Кошлуков – временно изпълняващ длъжността генерален директор на обществената телевизия, пред СЕМ днес. До края на годината се очаква дефицитът на БНТ да стигне 44 млн. лева, обясни още той, цитиран от „24 часа“.
„Развалихме договори, сключени от ръководството, за милиони. Това са договори за закупуване на програми, за реклами, които са вредни и опасни, прекратени са съмнителни обществени поръчки“, каза Кошлуков пред СЕМ.
Той, заедно с управителния съвет на обществената телевизия, представя отчета на медията пред Съвета за електронни медии. Кандидатите в конкурса за генерален директор, който вече тече, се очаква да могат да ползват данни от отчета за концепциите си.
loading...

Ами изглежда това е целта, на разни гелосани другари. Бозата трябва да тече и да оглупява българското население. Нужна е тъпа и проста, неграмотна нация , живееща от подаяния и социални помощи за да гласува от страх да не ги загуби. БНТ ще последва БГА, БТК и други национални компании. нищо, не се хабете, нали има пари за самолети . Готови приготвени, пакетирани, чакащи експедиране за нещо имагинерно.

Много жалко. Единствената сериозна телевизия. Не занимава хората с глупости и суеверия. Когато си идвам в България само нея гледам. Другите телевизии работят само за пари.

Колкото сме по тъпи по лесно се управляваме. Какви са тия игри на звездите -шефове готвач и – България търси таланти – какво могат да научат младото поколение от тях .Да се кълчат и говорят тъпизми.Срам и позор!

БНТ изпълнява напълно мисията си на обществена телевизия. Трябва да бъде финансирана така, че да продължи културата си програма. И общочовешките предавания.

Този дали е казал колко е взел за своите предавания, за показванията на среден пръст по тази телевизия?

6 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Слави Трифонов: Честването на 24 май ми изглежда пародийно

Слави Трифонов поздрави българите по случай 24 май със запис на послание на режисьора и актьор Рангел Вълчанов. Във „Фейсбук“ Трифонов определи честването на празника като пародийно. „Уважаеми българи, днес е може би най-българският празник. Но не знам защо, днес честването на този празник ми изглежда пародийно. Може би заради …

Новини
Васил Найденов: Музиката е над всичко. Доказваме си едни неща, като че ли ще живеем 200 века

„Преди дни пях със сина на Стораро. Когато един човек е талантлив и музикално грамотен, независимо, че пее попфолк, когато е музикално грамотен, когато познава стиловете, аз съм длъжен да помогна, ако мога. Резултатът беше добър”. Това коментира легендарният Васил Найденов пред Мариан Станков – Мон Дьо по NOVA. „Музиката …

Новини
Доц Анна Кочева, БАН: 15 милиона по света говорят български

15 милиона са българоезичните по света, казва доц Анна Кочева от Института по български език към БАН. Има няколко изселнически вълни, запазили българския език в различна степен, дори и с различни диалекти. Последната вълна е от икономически мигранти от България и тя е след 1989 г., добяви тя пред Bulgaria …