Емил Кошлуков: БНТ е в практически фалит

Новини
6
„Ние сме в практически фалит. Трябва да спасим БНТ“, каза Емил Кошлуков – временно изпълняващ длъжността генерален директор на обществената телевизия, пред СЕМ днес. До края на годината се очаква дефицитът на БНТ да стигне 44 млн. лева, обясни още той, цитиран от „24 часа“.
„Развалихме договори, сключени от ръководството, за милиони. Това са договори за закупуване на програми, за реклами, които са вредни и опасни, прекратени са съмнителни обществени поръчки“, каза Кошлуков пред СЕМ.
Той, заедно с управителния съвет на обществената телевизия, представя отчета на медията пред Съвета за електронни медии. Кандидатите в конкурса за генерален директор, който вече тече, се очаква да могат да ползват данни от отчета за концепциите си.

Ами изглежда това е целта, на разни гелосани другари. Бозата трябва да тече и да оглупява българското население. Нужна е тъпа и проста, неграмотна нация , живееща от подаяния и социални помощи за да гласува от страх да не ги загуби. БНТ ще последва БГА, БТК и други национални компании. нищо, не се хабете, нали има пари за самолети . Готови приготвени, пакетирани, чакащи експедиране за нещо имагинерно.

Много жалко. Единствената сериозна телевизия. Не занимава хората с глупости и суеверия. Когато си идвам в България само нея гледам. Другите телевизии работят само за пари.

Колкото сме по тъпи по лесно се управляваме. Какви са тия игри на звездите -шефове готвач и – България търси таланти – какво могат да научат младото поколение от тях .Да се кълчат и говорят тъпизми.Срам и позор!

БНТ изпълнява напълно мисията си на обществена телевизия. Трябва да бъде финансирана така, че да продължи културата си програма. И общочовешките предавания.

Този дали е казал колко е взел за своите предавания, за показванията на среден пръст по тази телевизия?

6 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Табела в столично заведение: Масата е към кафето. Ако не си клиент, а само да поседнеш…

Всяка маса в заведението означава пари, а клиентите са ходещи банкноти. Затова и никой трезвомислещ собственик няма да позволи на когото и да било да поседне просто така. Така някои заведения въвеждат такса „стол“. Подобна оферта или по-скоро любезна форма на предупреждение се появи в социалните мрежи. Във Facebook групата …

Новини
Президентството със забележка към медиите: Радев не „атакува“ проекти, а закони, които са против Конституцията

Със сезирането на Конституционния съд за някои от измененията в Закона за държавната собственост президентът Румен Радев не „атакува“ инфраструктурни проекти, а законодателство, което се отклонява от Конституцията, съобщиха от прессекретариата на държавния глава, пише „Блиц“. Това конституционно установено правомощие на президента не може да бъде оправдание за бездействието на …

Новини
Голям гаф в „Черешката на тортата“ с един от участниците

източник: show.blitz.bg През изминалата седмица в шоуто участие взеха близначките Емануела и Доротея Толеви, диетологът Енджи Касабие, репортерът Георги Георгиев и интериорният дизайнер Алекс Ковачев. А водещият шеф Иван Манчев и сценаристите на шоуто се подиграха с последния и му отнеха незаслужено една точка. Интериорният дизайнер Алекс Ковачев покани своите звездни …

Inline
Inline