Емил Кошлуков: БНТ е в практически фалит

Новини
6
„Ние сме в практически фалит. Трябва да спасим БНТ“, каза Емил Кошлуков – временно изпълняващ длъжността генерален директор на обществената телевизия, пред СЕМ днес. До края на годината се очаква дефицитът на БНТ да стигне 44 млн. лева, обясни още той, цитиран от „24 часа“.
„Развалихме договори, сключени от ръководството, за милиони. Това са договори за закупуване на програми, за реклами, които са вредни и опасни, прекратени са съмнителни обществени поръчки“, каза Кошлуков пред СЕМ.
Той, заедно с управителния съвет на обществената телевизия, представя отчета на медията пред Съвета за електронни медии. Кандидатите в конкурса за генерален директор, който вече тече, се очаква да могат да ползват данни от отчета за концепциите си.

Ами изглежда това е целта, на разни гелосани другари. Бозата трябва да тече и да оглупява българското население. Нужна е тъпа и проста, неграмотна нация , живееща от подаяния и социални помощи за да гласува от страх да не ги загуби. БНТ ще последва БГА, БТК и други национални компании. нищо, не се хабете, нали има пари за самолети . Готови приготвени, пакетирани, чакащи експедиране за нещо имагинерно.

Много жалко. Единствената сериозна телевизия. Не занимава хората с глупости и суеверия. Когато си идвам в България само нея гледам. Другите телевизии работят само за пари.

Колкото сме по тъпи по лесно се управляваме. Какви са тия игри на звездите -шефове готвач и – България търси таланти – какво могат да научат младото поколение от тях .Да се кълчат и говорят тъпизми.Срам и позор!

БНТ изпълнява напълно мисията си на обществена телевизия. Трябва да бъде финансирана така, че да продължи културата си програма. И общочовешките предавания.

Този дали е казал колко е взел за своите предавания, за показванията на среден пръст по тази телевизия?

6 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
До 3 бона глоба за батка, паркирал джипа на плажа

Който види автомобил на пясъка, веднага да се обади в полицията, призовават от министерството на туризма До 3 бона е глобата за баровци, които паркират джипа на плажа. Имуществената санкция от 3000 до 5000 лв., ако по друг закон не е предвидено по-тежко наказание. Това отговориха от министерството на туризма …

Новини
Автоматите за билети в градския транспорт „спестили“ 70 000 лева от ресто

Системата за таксуване е въведена през 2008 г., когато цената на билета е 1 лв. За четири години автоматите за билети в столичните трамваи и тролеи са ощетили пътниците със 70 000 лева. Това е сумата от невъзстановено ресто. Стотици пътници в София всеки ден се сблъскват с този проблем. …

Новини
Башар Рахал: Винаги бързам да се прибирам в България!

„Където и да съм по света, не мога да стоя там повече от 25 дена. Веднага бързам да се прибирам в България“, сподели актьорът Башар Рахал в предаването „Тази събота и неделя“ по БТВ. „В Америка всеки си пази мястото, и аз го правех. Роден съм в Дубай, но нищо …