fbpx

Елза Парини разкри в каква мизерия живее Анита Мейзер. За Коледа й дали спаружен кренвирш

Варненският травестит Елза Парини е сред най-близките хора на Анита Мейзер, която е в затвора по обвинения в убийство на мъжа си Николай и на даване на подкуп на полицай. По думите на Парини, Мейзер не заслужава да е зад решетките, като каза, че тя „лежи без никакви основателни доказателства“.

„Три дни преди случая бях с нея, обикаляхме по Черноморието, радвахме се, чакахме Ники, Бог да го прости, да се върне. И в един момент става това и ти обръща живота. Как така са ти предложили подкуп и ти ще се сетиш чак на третия ден за това. Тя е благороден човек, обича да се раздава, оставя бакшиши, черпи, подкрепяла е много благотворителни каузи. На всички близки ни е мъчно. Много хора хванати с пари са на свобода.

Никога не съм я питала за случилото се, прекалено тежко е, вярвам на всичко, което тя казва, защото е много искрен човек и никога няма да излъже. С Ники бяха щастливи, с малките си радости, с големите пътувания, с големите планове. Нереално и невъзможно ми се струва да е извършила убийство“, каза Парини в предаването на Гала „На кафе“ по „Нова телевизия“.

„Ники е луда глава, обича да експериментира, обича да се доказва, мъжкар е. За съжаление той е бил с доста утежнено здравослоно състояние. Свързах ги с един масажист, който после ми каза, че Ники е имал много високо кръвно и го е предупреждавал да се пази.

В момента с Анита се чуваме постоянно, дори и тази сутрин се чухме – праща ти поздрави, каза, че много те обича, Гала. Даже е пратила картичка на предаването.

Тежко й е, тя по принцип много спортува, имаше вкъщи фитнес. Но там, където е сега, няма тази възможност. Това е един женски затвор, в който няма елементарна възможност жена да си израходва енергията, да си поддържа тялото. Имало само една разходка каре и това е. Зле е, храната е лоша, хората са странни, не е свикнала в такова състояние да живее. Знаете, че тя преди това бе свикнала с лукс. На Коледа са яли кренвирш и половина, изсъхнал и спаружен, направен най-вероятно от предния ден, и половин доматче“, разкри още Парини.

Елза каза още, че много приятели на Мейзер ходят постоянно на посещения в затвора: „Ваня Червенкова й прати книга, както за нея, така и за библиотеката на затвора, Миглена Ангелова също. Американското посолство постоянно се интересува от нея, тъй като е американска гражданка. Много се разстрои от думите на Валери Симеонов, който каза, че „Корнелия Нинова се е превърнала в политическата Анита Мейзер“. Тя е пред обжалване, а той й лепна присъда. Не знам дали сте забелязали, но след това Валери Симеонов сведе до минимум изявите си. Задължително е той да се извини или поне да оттегли думите си, ако е мъж“.

Парини взе отношение и за Истанбулската конвенция: „Трябваше да бъде приета Шегуваха се, че щяло да има после Пижо, Пенда и Дженда, но това няма как да стане, това са вековни традиции. Но смятам, че трябва да направят трета тоалетна. Защото на една жена няма да й е приятно да влезе травестит при нея, при мъжете също ще е така“.

Накрая Елза поговори и за личния си живот. „Гаджето ми е от Бразилия и е далеч. Запознахме се преди две години, но той само през лятото е тук, после го няма. Надявам се да се разрешат бракове и да може да остане при мен. През останалото време съм както пее Кати – „Волна пеперуда“.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!