fbpx

Елена Йончева: Шайката на Боса извади голямата бухалка, трябва да сме единни!

Бих искала да ви разкажа историята за един бос, бос, който управлява мафия, който е известен с това, че най-добре, най-гъвгаво усвоява европейски средства. Таза започна словото си пред 49-ия конгрес на БСП депутатът Елена Йончева. Тя бе посрещната с аплодисменти в зала 3 на НДК. Множеството притихна, слушайки сагата за боса. След изказването си Йончева бе изпратена също с аплодисменти, а цялата зала стана на крака. И избухнаха аплодисменти, когато Йончева разкри кой е босът – босът на сицилианската мафия.

Какво направи босът на България, който 10 години управлява нашата Родина, попита от трибуната тя.

С милиардите, които получихме от Брюксел, днес трябваше да имаме европейски пътища, европейско здравеопазване, изтъкна тя.

Къде сме днес – най-неграмотните в Европа, а бяхме в челните редици, каза Йончева.

И припомни, че през 2006 г. сме наравно с Франция по свобода на медиите, а днес сме близо до Конго, извън Европа сме.

За една седмица 4 завода напуснаха България, 2000 души останаха без работа, каза още тя. И обърна внимание, че те са отишли в съседна Румъния.

Хиляди напускат България от зор, защото няма никаква надежда. Стигнахме на дъното на ЕС по всички показатели, каза още Елена Йончева.

11 млрд. евро на година е грабежът в България, цитира данни на ОЛАФ тя.

Тази част от историята на България ще бъде запомнена като „режимът“. Трябва да сме единни, защото те ще извадят голямата бухалка, ще се опитват да ни изнудват и рекитират, каза тя.

Източник: „Епицентър“

Пише се рекЕтират.Незнам какъв е този епицентър,но неграмотното писане поражда съмнения за съпричастност към написаното!

Стига сте манипулирали и без това обърквания български народ с тази Йончева,комунистическа работа,бяхте на власт и сега сте на власт,само че не може да се разберете кой колко да краде на гърба на народа,не се ли наядохте вече?? Стига лъжи,сега пък 11милиарда?? и то на година в евро????не съм компетентен но не съм и чак толкова балама ,колкото правите народа. само и само да хванете пак кокала ,Ами публикувайте данни или?????? Само правите вятър?

До Кур Колев заради такива като теб,които само комунисти повтарят вече 30г сме в това положение.Кога ще си изкарате главите от ГЪЗА не мога да разбера, да прогледнете и да се ослушате.

Госпожата е от БКП нали.Те какво направиха през тези 30 години за народа на България.Само търси оправдания,човек когато не е сторил нищо лошо защо е толкова злобен.Ако има документи – в съда. Не е оправдано да РАЗМАХВА НЯКАКВИ ПАПКИ И ДА МЪТИ ГЛАВИТЕ НА НАРОДА, а в същото време да оглави листата за БРЮКСЕЛ.Щом е искрена да стой тук.

какви глупости плямпаш кучко та залъгваш хората кажи колко ти лапаш за лъжите си и да очерниш Герб само и само да се докопате до кокала червени боклучарки

Чета коментари и се чудя как може да сме толкова неграмотни, какви примери какви документи искате? Един факт за корупция : къде отидоха таксовите марки от съдилищата и другите държавни институции/? До 2007 год. можеше като отидеш да си извадиш свидетелство за съдимост плащаш на гишето 2 лв. залепят ти марката на молбата и си готов. Сега те пращат в банковия клон където ти вземат от 3 до 5 лв. за превод от 60стотинки. Има действащ закон за таксовите марки.

Стига сте заблуждавали хората с празни приказки.Докато в България се гласува и се избира по малкото зло ,ще продължаваме да сме на дъното.Истината ,е че всички са за измитане и това е ,сега БСП протриват ръце и се точат ,че ще стигнат до хранилката.

Предпочитам да отмина без да обръщам внимание на кучетата ,които си лаят …на тях това им е работата …за това ги хранят .

Коментарите изобилстват с тъпотии и размисли на облъчени и купени хорица. Това е пряко доказателство на твърдението на ИДОЛА на част от облъчените, че „Матрияла е лош“ . Е как де не потвърди човек „не народ а мърша“ . Не се коментират факти и събития, доказателства, а това кой го казал, как го казал, какъв цвят бил. Още ли не ви е ясно това което е написано в „Тютюн“. Над всички стои мафията, тя е навсякъде.

Не го объркват медиите.Народа е объркан отдавна и предпочита да спи летаргичен сън.Оскотяването е тотално и изцяло.Тоя народ в най-скоро време, ще е спомен

Затова ще духаш таратора, некомпетентен гербераст

Да дава документите в съда, тогава. Защо ги пуска по медиите? Не е ли редно Йончева да каже какво е станало с тези 600 000, които е взела от КТБ? А не да ни обяснява кака да имаш офшорка било нормално. Върнала ли е парите? И ако да – на кого ги е върнала? На банката или ги е превела на оная офшорна фирма?

Правилно,това не само е нелогично,пълен парадокс,а ние сме наведени до земята,пред кого да се оплачем и роптаем…

16 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!