Един от най-близките на Шумахер: Пийнахме повечко, всичко бе идилия и … повече не се видяхме

Новини

Бившият коментатор в германската телевизия RTL Кай Ебел разказа спомените си от последните дни на легендата Михаел Шумахер преди инцидента в Мерибел.

На 29 декември седемкратният световен шампион във Формула 1 претърпя инцидент и удари главата си докато кара ски, а до момента не се е възстановил. Информации за състоянието му няма, тъй като близките му крият всичко от медии и фенове.

Ебел разказа как двамата с Михаел са пили и са си разказвали вицове вечерта преди легендата да замине при семейството си в Мерибел.

„Видяхме се няколко дни след Коледа през онази година. Седяхме вечерта, говорехме си, разказвахме си вицове, пийнахме повечко, дори бяхме леко пияни. Тогава той ми каза, че на следващия ден ще лети за Мерибел, където го чакат жена му и децата.

Казах му, че вече съм бил там през същата тази зима, карах ски, курортът беше страхотен. Общо взето всичко беше една идилия. Повече не се видяхме и той отпътува на следващия ден. После си спомням как научих за инцидента“, започна Ебел, пише Блиц.

„В деня, в който се е случил, гледах телевизия, но не обръщах много внимание. По едно време мина надпис на екрана, че е имало тежък инцидент с Михаел Шумахер. Помислих си, че това са глупости, защото той летя до там, не е шофирал. Но когато видях, че става въпрос за ски-инцидент, вече започнах да осъзнавам, че е истина. Мислех си, че нещата са ОК, защото по телевизията казаха, че самият той е помахал от медицинския хеликоптер. Но постепенно започнаха да идват все по-драматични и драматични информации. И оттогава не сме се виждали“, заяви още приятелят на Шумахер.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Хороскоп за 9 април: Стрелците да действат внимателно, Риби, вслушайте се в близките

lamqta.com Овен Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да решите заедно със своя любим човек, а в краен случай – поединично. Но за това сега просто не си заслужава да мислите. Звездите препоръчват да живеете в днешния ден и да получите от него максимум радост и удоволствия.   …

Новини
Президентът пусна промените в Закона за извънредното положение и в бюджета

Това потвърдиха за NOVA от „Дондуков“ 2 Президентът Румен Радев утвърди Закона за актуализацията на държавния бюджет и Закона за мерките и действията по време на извънредното положение.Това потвърдиха за NOVA от „Дондуков“ 2. В промените в бюджета, гласувани от Народното събрание късно в понеделник, са предвидени мерки в подкрепа …

Новини
5 млн. лева помощ, за да стигнат българските оранжерийни зеленчуци до потребителите

Управителният съвет на Фонд „Земеделие“ разпредели 5 млн. лв. по схемата de minimis в помощ на българските оранжерийни производители за реализацията на произведените от тях пресни зеленчуци. Подпомагането за земеделските стопани е част от мерките, които се въвеждат от държавата заради пандемията от коронавирус, съобщиха от фонда, цитирани от БНР. …