Един кмет написа: Няма такава държава! Обади се в полицията с оплакване от роми, отговорът го втрещи

Новини
5

Кметът на гр. Стамболийски Георги Мараджиев предизвика истинска буря във Фейсбук с разказа си за своето „взаимодействие“ с местната полицията. Преди два дни той разказа как му се наложило да се справя с обществения ред и по-точно ситуацията в ромската махала, от която дънело силна музика. Той се обадил в полицията, а какво станало тогава… По-добре прочетете собствения му разказ за събитията:

„Изключително съм възмутен! Нещо повече: бесен съм, защото няма такава държава като нашата, няма такава държава никъде по света! Преди минути започнах да получавам сигнали от граждани, че в ромската махала музиката е нетърпима и още преди 40-50 минути има подадени сигнали за това в полицията, но от страна на служителите на реда все още нямало никаква реакция. Вдигам телефона и се обаждам като обикновен гражданин на тел. 033963311.

Казвам: Извинявам се много, но се обаждам за силна музика в ромската махала в кв. Полатово. Отговорът е следният: Господине, не можем да огреем навсякъде, имаме само една патрулка.

Аз казвам: Господине, извинявам се много, но като гражданин искам да ви уведомя, че има подадени при вас сигнали от близо час и няма никаква реакция от страна на полицията в Стамболийски.

Отговорът на дежурния полицай е същият: Господине, не можем да огреем навсякъде, ако трябва, ще чакате и два часа.

Оттам аз му казвам: Обажда се господин Мараджиеви след минута искам реакция от ваша страна. Отговорът вече е друг: Извинявам се много, веднага ще изпратим автомобил в махалата.

Възмутен съм, защото съм купил шумомер за 3 хиляди лева на полицията, предоставих автомобил за безвъзмезно ползване на полицията, подготвям ремонт на Паспортната служба за 5 хиляди лева. Ако някой друг кмет е направил повече от това за полицията в своята община, нека ми се обади. И в същото време точно тук няма реакция от страна на служителите на реда, хората да звънят, аз да получа за 15 минути 15 обаждания за силната музика в ромската махала, и да няма реакция от РУ Стамболийски – това означава, че такава държава няма! Оттук нататък аз какво мога да направя? Обаждам се като обикновен гражданин и виждам реакцията на дежурния полицаи към обикновените граждани каква е! За мен това означава, че този полицаи още утре трябва да си тръгне от работа. Трябваше ли да звъня на началника на Районното управление г-н Керпиев, за да си свършат работата полицаите, защото се наложи и на него да му звъня. Тук е мястото да му благодаря за бързата реакция от негова страна! Но отношението на дежурния беше отвратително спрямо гражданите.

Няма такава държава, няма управия, докато не се промени Закона за местното самоуправление и за местната власт, защото аз не съм шериф. Не мога да отговарям за неща, които не са ми в правомощията, но съм в правото си да кажа какво мисля и го правя съвсем открито!“

 

 

loading...

ПЪК АЗ СИ МИСЛЕХ ,ЧЕ САМО В ДОБРИЧ Е ТАКА .НЯКОЛКО ПЪТИ МИ СЕ Е НАЛАГАЛО ДА ТЪРСЯ СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ ДЕЖУРНИТЕ В ПОЛИЦИЯТА.ВСЕ ЗА КРАДЦИ.СЪС ЗАУЧЕНИ ФРАЗИ ТЕ ОТПРАЩАТ … .С БЕЗДЕЙСТВИЕТО СИ,ПРЕВЪРНАХА ГРАДА НИ В РАЙ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ.

Ако всички кметове са като този,то не само полицията ,а и всички ще работят отговорно !!!Но зависи какъв човек е на този пост,обикновено кметовете са мошеници и тарикати…

Той не е изключение. Не бързайте да го хвалите. Лъжец и крадец от класа.

niakoi vijdal li e policai da patrolira pesha ako ima samo edna kola ,kakvo praviat ostanalite?kolko se razpisvat na zaplata?s kakvo tehnia trud e po tejak ta da gi pensionirat po rano.

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
И Румъния може да се върне в надпреварата за завода на „Фолксваген“

Румъния може да се върне в надпреварата за новия завод на германската група „Фолксваген“ (Volkswagen). Това съобщи ръководителят на Румънската асоциация на автомобилните производители (ACAROM) Габриел Сико. „Турция рискува икономически санкции за военната си намеса срещу кюрдите в Сирия. Но страната трябва да се придвижи бързо, за да хване възможността. …

Новини
Учени отгледаха домати на марсианска и лунна почва

Учени от Университета във Вагенинген в Холандия са засадили проби от моделната почва на Марс и Луната с различни култури и са успели да получат реколта. От това следва, че на Марс и Луната ще може да се отглежда не само храна, но и да се получават жизнеспособни семена. Това …

Новини
Директорът на „Deutsche Welle“: Случаят БНР показва какво става, когато политика и журналистика се смесят

„Чухме за скандала в БНР. Това е класически пример, че когато се смесят ролите на журналисти и политици, няма достатъчно добро разделение.“ Това коментира по време на лекция пред студенти генералният директор на „Deutsche Welle“ Петер Лимбург, предаде БГНЕС. „Оттам-нататък на кого му е хрумнала „прекрасната идея“ да уволнява дамата …