Един кмет написа: Няма такава държава! Обади се в полицията с оплакване от роми, отговорът го втрещи

Новини
5

Кметът на гр. Стамболийски Георги Мараджиев предизвика истинска буря във Фейсбук с разказа си за своето „взаимодействие“ с местната полицията. Преди два дни той разказа как му се наложило да се справя с обществения ред и по-точно ситуацията в ромската махала, от която дънело силна музика. Той се обадил в полицията, а какво станало тогава… По-добре прочетете собствения му разказ за събитията:

„Изключително съм възмутен! Нещо повече: бесен съм, защото няма такава държава като нашата, няма такава държава никъде по света! Преди минути започнах да получавам сигнали от граждани, че в ромската махала музиката е нетърпима и още преди 40-50 минути има подадени сигнали за това в полицията, но от страна на служителите на реда все още нямало никаква реакция. Вдигам телефона и се обаждам като обикновен гражданин на тел. 033963311.

Казвам: Извинявам се много, но се обаждам за силна музика в ромската махала в кв. Полатово. Отговорът е следният: Господине, не можем да огреем навсякъде, имаме само една патрулка.

Аз казвам: Господине, извинявам се много, но като гражданин искам да ви уведомя, че има подадени при вас сигнали от близо час и няма никаква реакция от страна на полицията в Стамболийски.

Отговорът на дежурния полицай е същият: Господине, не можем да огреем навсякъде, ако трябва, ще чакате и два часа.

Оттам аз му казвам: Обажда се господин Мараджиеви след минута искам реакция от ваша страна. Отговорът вече е друг: Извинявам се много, веднага ще изпратим автомобил в махалата.

Възмутен съм, защото съм купил шумомер за 3 хиляди лева на полицията, предоставих автомобил за безвъзмезно ползване на полицията, подготвям ремонт на Паспортната служба за 5 хиляди лева. Ако някой друг кмет е направил повече от това за полицията в своята община, нека ми се обади. И в същото време точно тук няма реакция от страна на служителите на реда, хората да звънят, аз да получа за 15 минути 15 обаждания за силната музика в ромската махала, и да няма реакция от РУ Стамболийски – това означава, че такава държава няма! Оттук нататък аз какво мога да направя? Обаждам се като обикновен гражданин и виждам реакцията на дежурния полицаи към обикновените граждани каква е! За мен това означава, че този полицаи още утре трябва да си тръгне от работа. Трябваше ли да звъня на началника на Районното управление г-н Керпиев, за да си свършат работата полицаите, защото се наложи и на него да му звъня. Тук е мястото да му благодаря за бързата реакция от негова страна! Но отношението на дежурния беше отвратително спрямо гражданите.

Няма такава държава, няма управия, докато не се промени Закона за местното самоуправление и за местната власт, защото аз не съм шериф. Не мога да отговарям за неща, които не са ми в правомощията, но съм в правото си да кажа какво мисля и го правя съвсем открито!“

 

 

loading...

ПЪК АЗ СИ МИСЛЕХ ,ЧЕ САМО В ДОБРИЧ Е ТАКА .НЯКОЛКО ПЪТИ МИ СЕ Е НАЛАГАЛО ДА ТЪРСЯ СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ ДЕЖУРНИТЕ В ПОЛИЦИЯТА.ВСЕ ЗА КРАДЦИ.СЪС ЗАУЧЕНИ ФРАЗИ ТЕ ОТПРАЩАТ … .С БЕЗДЕЙСТВИЕТО СИ,ПРЕВЪРНАХА ГРАДА НИ В РАЙ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ.

Ако всички кметове са като този,то не само полицията ,а и всички ще работят отговорно !!!Но зависи какъв човек е на този пост,обикновено кметовете са мошеници и тарикати…

Той не е изключение. Не бързайте да го хвалите. Лъжец и крадец от класа.

niakoi vijdal li e policai da patrolira pesha ako ima samo edna kola ,kakvo praviat ostanalite?kolko se razpisvat na zaplata?s kakvo tehnia trud e po tejak ta da gi pensionirat po rano.

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Девите да се готвят за решителни действия, Водолеите във вихъра на любовта

lamqta.com Овен Пред Вас ще се открият такова невероятно количество възможности, че ако не се възползвате поне от една от тях, по късно много ще съжалявате. Вашите сегашни постъпки ще се отразят на онова, което ще стане утре. Затова подготвяйте бъдещето, заемайки максимално активна позиция. В този момент въплъщаването на …

Новини
Борисов: Вече не нося телефони, сутрин снимам чекмеджета

Вече нито нося телефони, сутрин снимам чекмеджета, гардероби, дрешника, направо… Вече не казват, че са направили уйдурма, а аранжиране.“ Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти в „София Тех парк“, където присъства на символична първа копка на сградата, в която ще се помещава българският суперкомпютър, пише Дневник. Премиерът очевидно имаше …

Новини
Доц. Иво Инджов: Размяната на есемеси не е самоцелна, ескалира напрежението

„Иван Гешев успя да се позиционира като трети връх на триъгълника преди епидемията от коронавируса да приспи политическия живот. Сега нещата се връщат на мястото си и се наблюдават интензивни престрелки в този триъгълник. Прави впечатление, че на мушката е президентът Румен Радев“. Това коментира пред БНР политологът доц. Иво …