Ева Майдел: ГЕРБ създаваме условия за младите да останат в България. Има прираст на населението, бизнесът открива производства, безработица няма

Новини
10

Снимки Пресцентър ГЕРБ

Казанлък е пример как в ГЕРБ създаваме условия за младите да останат и да се развиват в България. Доказва го фактът, че през 2018 г. има прираст на населението, все повече бизнеси откриват производства в града, а безработица в общината почти няма. Екипът на кмета Галина Стоянова показа как всеки регион може да използва членството ни в ЕС, за да обнови не само облика на града, но и да подобри условията на младите семейства да отглеждат децата си.

Реновирани са почти всички училища и детските градини в общината. Днес откриваме един от най-модерните в България център за грижа на деца със специални нужди, защото всяко дете залужава образователна среда според потребностите си. Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел по време на посещение в Казанлък на 14 май 2019 г., пише novini.bg.

Ева Майдел проведе работна среща с над 20 предприемачи в града

„Не искам да спираме младите хора да ходят в Европа, да учат и да трупат опит там. Напротив, това може да е само от полза. Това, което трябва да направим е, да покажем на тези млади хора, че те трябва да се върнат тук и да намерят своя добър живот в България. Както го е направила Йоанна Йончева-Фильова, връщайки се в България след 10 години в чужбина, за да създаде семейство и започне бизнес за рециклиране на пластмаса“, коментира Ева Майдел по време на посещения на предприятия в Казанлък.

loading...

Ужас! Горката, и сама си вярва! че и с фамилно име МИНДИЛ, или някакво друго, но не и българско, или МАНГАЛ, или МАЙНКАМПФ, или МУНДЩУК, или майнебайнецвишендайне. УЖАС!

6 букви не можете да запомните ? Не се учудвам, че не сте запомнили и данните, които цитира младата дама. Излизат постоянно в медиите – от БНБ, от НСИ, от Световната банка, разни агенции и фондации… Стига да чете човек и да е обективен и позитивен.

Госпожо Нина,
Моите уважения, но младата дама не знае какво говори. От толкова агенции и европейски и български и статистици и политици алармират, че бългаското население се стопява с невероятна скорост. Ако се не лъжа беше с 50 000 човека годишно. Дори в Германия някакво проучване бях чел за това. Във всички статистики сме най-бедни в Европа. Българските села и малки градове се обезлюдяват а сградите и пътищата се рушат, включително и новите магистрали, на ББ гордостта. На този фон г-ца Майдел излиза и говори точно обратното. А именно, че населението расте(лъжа), че няма безработица(лъжа) и че се създават условия младите да остават в БГ. Това с извинение са едни големи опашати лъжи и целта на това поведение е докопване до европарламента. Къде тук може да се намери позитивност и обективност?

И още нещо г-жо Нина. Ако вярвате на медиите и СБ то в такъв случай бих могъл да ви продам аспаруховия мост и то на доста добра цена.

Драга Нина, нищо не си разбрала, а и никога няма да разбереш, защото освен че не си учила достатъчно, нямаш и чувство за хумор. Чети повече и се учи по-прилежно.

Турците на такова поведение му казват гьонсурат. Не, че турците са за еталон, но думата е най-колоритна според мен.

Действително в Казанлък се създават известни условия за младите хора.Но! Условията ги създава главно един човек ,начело на един колектив, начело на един завод, който няма нищо общо с ГЕРБ, Казанлъчани знаят за кого става дума, така че мадам Майдел да не си приписва чужди успехи.

И Майдел и габриел първо да се засрамят,че нямат вече нищо общо с България ,че нямат хабер как се живее тук,че никой не се е върнал обратно,че хиляди напускат страната,че са обезлюдени и села и градове,че няма инвестиции,че България е страна със затихващи функции,че официално западната преса алармира за умиране на държавата ни и затриване на българската нация до 15-20 год.
Те са инструктирани и двете говорят едни и същи ЛЪЖИ,но никой не им вярва,защото всички знаем истината!Тяхната едничка цел е облага и топли места,никак не им е до народа и неговото състояние.Габриел какво направи за 5 год. За България?Едно голямо нищо…против двете съм категорично!

10 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Синът на Боби Михайлов предложен за капитан на националния отбор

Вратарят на Левски Николай Михайлов е един от предложените от Ивелин Попов за нов капитан на националния отбор, твърди „Тема спорт“. Попето вече няма да играе за „лъвовете“ и лентата ще има нов притежател., пише offnews.bg Офанзивният халф разкри, че е говорил със селекционера Георги Дерменджиев за това кой да …

Новини
Налагат лимит на парите, които може да пренасяме в чужбина

Министерският съвет прие решение за одобряване на законопроект за изменение и допълнение на Валутния закон. Прецизира се разпоредбата, свързана с осъществяването на законосъобразен и ефективен валутен контрол, пише www.bulnews.bg. В тази връзка се предвижда изрично да бъде закрепено в закона правомощието на митничарите да не допускат пренасянето на парични средства …

Новини
Нов вариант: Правителството предложи годишен лимит на платените болнични

Работодателите да плащат не повече от 15 дни болнични в годината. Това е една от идеите за справяне на проблема с фалшивите болнични. Тя ще бъде обсъдена от социалните партньори в Тристранния съвет, заяви социалния министър Бисер Петков, предаде БНР. Сред предложенията за решаване на проблема с фалшивите болнични е …