Това „Москве“ може да е ваше на цена от 12 хиляди долара

Новини

fakti.bg

Между Москвич и Mustang не могат да се открият много сходства освен първата буква на името. Въпреки това търсенето продължава и опитите от едното да бъде направено другото не спират.

Жител на гр. Кременец в Тернополска област, Украйна, иска за своето „москве“ бомбастичните $12 000 (€10 511). „Дванайс’такът“ обаче съвсем не е обикновен.

Каросерията е преработена основно, като са премахнати задните врати, а покривът е скосен като на фастбек. Монтирани са 17-цолови джанти и биксенонови фарове.

В салона има нови седалки с подгряване, волан и приборен панел. Добавени са също шумоизолация, навигация, аудиосистема и бутон за стартиране на двигателя.

Самият мотор е разпилен до 1.8 литра и е снабден със спортен ауспух. 5-степенната скоростна кутия е от FIAT, а задният мост – от Mercedes-Benz.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Финансовият министър: Пенсиите се вдигат от 1 юли

Не се обсъжда да няма увеличение на пенсиите от първи юли, съобщи пред журналисти в МС финансовият министър Владислав Горанов. От 1 юли 2020 г. всички пенсии, отпуснати до 31 декември 2019 г. вкл., се увеличават с 6,7%, реши през декември парламентът, пише Вести. „Към момента не се предвижда и …

Новини
От утре ще може да се кандидатства за компенсации по схемата 60/40

От утре ще може да се кандидатства за компенсации по схемата 60/40 в Агенцията по заетостта. Това съобщи министърът на труда и социалната политика Деница Сачева на брифинг в Министерския съвет, предаде БТА. Тя представи постановлението за изплащане на компенсации на работодатели по схемата 60/40 за запазване на работните места. …

Новини
България затваря границите си за чужденци до 17 април

България затваря границите си до 17 април. Мярката важи за всички, които не са европейски граждани или пристигат от следните държави-членки на ЕС и страни от Шенгенското пространство: Италия, Испания, Франция, Великобритания и Северна Ирландия, Германия, Нидерландия и Швейцария. Изключение има за българските граждани, членове на техните семейства и лица …