Дни преди сватбата булка отиде при лекар заради черна точка на носа и чу най-страшната диагноза

реклама

48-годишната Джоана Уол от Барнзли, Южен Йоркшир, преживяла истински шок, когато чула от устата на лекаря, че е болна от страшна болест само няколко месеца преди сватбата, пише jenata.blitz.bg.

Джоана и годеникът ѝ Крейг Мидълбрук планирали да вдигнат сватба в Турция. Тя нямала търпение за дългоочакваното събитие и вече си представяла колко незабравимо ще бъде празненството. Жената хвърлила  много сили за подготовката на сватбата и няколко месеца преди щастливия ден решила да отиде при козметик, пише Mirror.

В продължение на няколко години Джоана се тревожеле от някаква непонятна точка на носа си, която не била чак толкова много забележима. Тя смятала, че това е акне и  се опитвала да го изстиска, но всичко било напразно.

Всичко станало ясно, когато тя отишла на преглед при лекар и чула страшната диагноза.

„Бях шокирана от диагнозата, че имам рак на кожата и то само няколко месеца преди сватбата. Лекарят се опита да ме успокои и предложи няколко възможности за лечение. Избрах операция“, разказва Джоана.

Операцията по отстраняването на тумора била успешна, но на носа на Джоана останал голям белег. За да зашият разреза, се наложило да изтеглят кожа от бузите към носа. Джоана признава, че има нисък болеви праг, но болката след операцията била непоносима дори за нея.

„Свалям шапка на хората, които правят ринопластика. Вие сте герои! Не можех да понасям тази болка. Всичко в мен пулсираше! Ако не беше годеникът ми, не знам какво щях да правя“, споделя Джоана.

Белегът бързо заздравява на лицето на жената, но на носа ѝ все още има червено набръчкано петно. Веднъж един минувач на улицата решил, че Джоана е ухапана от куче, и тя започнала да се тревожи за външния си вид. Но младоженецът ѝ помага да се справи с тези изпитания, като всячески я подкрепя и обсипва с похвали и комплименти.

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Дариткова за доклада на ЕК: Споменават ни чак на десета страница

реклама Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg кадър: новини.бг ЕК оценява усилията на България да се справи с корупцията, която е световен проблем. Това заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова на пресконференция на партията. Тя подчерта в доклада на ЕК за върховенството на закона в ЕС страната ни …

Новини
Сачева: За всички пенсионери – по 50 лв. бонус до март догодина

реклама Снимка ФБ Очаква се пенсионерите да получават добавка към пенсията от 50 лева до март месец догодина. Това каза социалният министър Деница Сачева след заседанието на ресорната парламентарна комисия. Вчера премиерът обяви, че допълнителни пари за пенсионерите ще има, докато има пандемия. Днес Деница Сачева обясни, че според статистическите …

Новини
МЗ: Удължава се автоматично срокът на ТЕЛК решенията до края на февруари

реклама Снимка pixabay Експертните решения на ТЕЛК и НЕЛК, чиито срок изтича по време на извънредната епидемична обстановка, ще продължат действието си три месеца след нейното изтичане. В момента извънредна епидемична обстановка в страната е обявена до 30 ноември, включително. Това означава, че срокът на всички експертни решения на ТЕЛК, …