fbpx

Дни преди сватбата булка отиде при лекар заради черна точка на носа и чу най-страшната диагноза

48-годишната Джоана Уол от Барнзли, Южен Йоркшир, преживяла истински шок, когато чула от устата на лекаря, че е болна от страшна болест само няколко месеца преди сватбата, пише jenata.blitz.bg.

Джоана и годеникът ѝ Крейг Мидълбрук планирали да вдигнат сватба в Турция. Тя нямала търпение за дългоочакваното събитие и вече си представяла колко незабравимо ще бъде празненството. Жената хвърлила  много сили за подготовката на сватбата и няколко месеца преди щастливия ден решила да отиде при козметик, пише Mirror.

В продължение на няколко години Джоана се тревожеле от някаква непонятна точка на носа си, която не била чак толкова много забележима. Тя смятала, че това е акне и  се опитвала да го изстиска, но всичко било напразно.

външна реклама

Всичко станало ясно, когато тя отишла на преглед при лекар и чула страшната диагноза.

„Бях шокирана от диагнозата, че имам рак на кожата и то само няколко месеца преди сватбата. Лекарят се опита да ме успокои и предложи няколко възможности за лечение. Избрах операция“, разказва Джоана.

Операцията по отстраняването на тумора била успешна, но на носа на Джоана останал голям белег. За да зашият разреза, се наложило да изтеглят кожа от бузите към носа. Джоана признава, че има нисък болеви праг, но болката след операцията била непоносима дори за нея.

„Свалям шапка на хората, които правят ринопластика. Вие сте герои! Не можех да понасям тази болка. Всичко в мен пулсираше! Ако не беше годеникът ми, не знам какво щях да правя“, споделя Джоана.

Белегът бързо заздравява на лицето на жената, но на носа ѝ все още има червено набръчкано петно. Веднъж един минувач на улицата решил, че Джоана е ухапана от куче, и тя започнала да се тревожи за външния си вид. Но младоженецът ѝ помага да се справи с тези изпитания, като всячески я подкрепя и обсипва с похвали и комплименти.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Проверка на факти! Съобщете ни, ако видите неточна информация в текста, за да извъшим проверка – vihrogon2018@gmail.com

Над 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Незабавни статии
Майка остави телефона си да си играе едногодишния й син и стана голяма беля

Кадри: NBC New York Родители разказаха как едногодишното им дете напазарувало от телефона и похарчило близо £1500 за мебели за семейния дом. Майката на момченцето Мадху Кумар от Ню Джърси, САЩ разказа как синът й е закупил мебели от Walmart и е разбрала, чак когато стоките пристигнали пред вратата, съобщава …

Незабавни статии
Ето как хората запълват сами дупките по улиците в Източна Украйна

Снимки Регионален Днепър Ако си мислите, че България е бедна страна трябва да отидете до повечето от бившите страни от СССР. В Украйна брутния вътрешен продукт на глава от населението е около 3 пъти по-нисък от този на българите, а това може да се види и от състоянието на улиците. …

Незабавни статии
Спасители изтърваха ранен човек, докато го спасяват

Кадри видео Киевската спасителна служба Акция за спасяване на ранен човек едва не завърши с фатален край. Спасителите от „Киевската спасителна служба“ изпуснаха ранен мъж, докато го сваляха от покрива на гаража. Пострадалият се опитал да настигне крадци, обрали дома му, наранил крака си при скачане върху гаража. външна реклама …