fbpx

Днес молитвите ни ще бъдат чути

Луната е в знак Риби до 10:19 часа на 12 януари. Изостря интуицията, носи романтичност и мечтателност, мистично настроение. За сериозни дела липсва ентусиазъм. Ако има възможност е добре да се посвети времето на активна почивка, съветва trafficnews.bg.

Занимавайте се с дела, които изискват интуитивен подход. Подходящо е за творческа дейност, за благотворителност. Благоприятно е за романтични срещи – вечеря на свещи, разходки, четене на любовна лирика, гледане на любовен филм.

Можете да започнете гладуване, за да отслабнете и да прочистите тялото. Уязвими са ходилата на краката.

Луната ще се движи на празен ход от 16:26 часа до 10:19 часа на 12 януари.

Това е време, в което можете само да довършвате започнатото, да вършите обичайната си работа или да почивате, ако има такава възможност. Не е подходящо да се започва нищо ново и важно. Избягвайте да купувате скъпи покупки, не сключвайте сделки, не подписвайте договори и въобще документи. Ако нещо трябва да се направи, го правете преди това време, пише Dunavmost.com.

Продължава 6 лунен ден от 10:32 часа на 10 януари до 11:00 часа на 11 януари.

Следва 7 лунен ден от 11:00 часа на 11 януари до 11:25 часа на 12 януари.

Доста сложно време. Старите проблеми имат нужда от решения, но те едва ли ще бъдат решени сега. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл.

Може да ви провокират, но не бива да се поддавате. Внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични  думи. Като цяло е по-добре да се говори по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Цялата природа сега е много отзивчива на всяка дума, дори случайно произнесена. Бъдете внимателни: всичко, което казвате, защото ще бъде реализирано. Особено опасно е да се лъже в този ден. Много скоро ще стане истина. Всички добри желания също могат да се сбъднат. Много е хубаво да се молите – молитвата ще бъде чута бързо.

В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват. Неудачните фрази, носещи негативен заряд, могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. Вие вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Добре е да почиствате тялото, особено белите дробове и гърлото. Подходящи са разни инхалации, отхрачващи отвари, парна баня. Може да се проведе гладуване. Неблагоприятен ден за лечение на зъби.

Бизнес – 7-ми лунен ден е един от най-удачните дни за бизнес, но може да се използва в случая само времето от 11:00 часа до 16:26 часа. Има възможност да се реализират планове и идеи. Партньорите са склонни да проявяват повече доверие. Има голяма възможност да намерите нови клиенти, помощници, покровители. Направлявайте своята активност към реализация на замислите ви и осъществяване на плановете.

Подстригването е благоприятно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

Днес е 27 слънчев ден – Бъдете пасивни, естествени. Благоприятно е за пътуване, за нови запознанства, за контакти, за гостоприемство, подаръци, физически практики. Препоръчва се повече време да прекарате навън, да се разхождате пеша, по-малко да стоите в затворени помещения. Краката е необходимо да се натоварват повече. Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Do not dye Easter eggs this color

Easter is coming – that means it’s time to think about dyeing eggs. Traditionally, the best colors are red, burgundy and orange. Church does not forbid painting one of the main symbols of Easter in other colors, but it is better to avoid using dark shades. What colors are eggs …

Блиц Новини
Симона между Никол и Митко в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Любовната история между Митко и Симона вълнува и останалите обитатели на общежитието на Хелс китчън. Дори шеф Ангелов подпитва на моменти как вървят нещата между тях. Но Никол е най-близката й приятелка и прави опити да я предпази от разочарование, което евентуално Симона ще изпита след края …

Блиц Новини
Участничка в „Ергенът“ се оплака от нездравословни условия

Снимки профил инстаграм Дамите в романтичното шоу „Ергенът“ окапват една по една. Много момичета са вече извън формата и разказват за впечатленията и преживяванията си от престоя вътре. Оказа се, че любовта не е единственото, което ги придружава в ежедневието. Явно храненето не им се е отразило добре. Една от …

error: Content is protected !!