fbpx

Дневен хороскоп: Тъжен ден с огромна обида за една от зодиите днес! Неочаквани подаръци за друга

Източник: Lamqta.com

Овен 
През този ден ще се чувствате доста уморени, така че не е за препоръчване да си уреждате срещи. Очакванията на любимия Ви човек няма да се оправдаят. Само че, в интерес на истината, доводи от типа:Боли ме главата” , няма да са Ви много от полза…

Телец
Денят е подходящ за изказвания пред околните на тема любов и пари. Днес онези, които Ви заобикалят, ще са готови да вървят след Вас и да Ви слушат внимателно. В работата може да повдигнете темата за пари – не са изключени много щедри премии от страна на ръководството, а също може да си правите планове за по- дълъг срок. В отношенията с другия пол може да очаквате голама страст и всеотдайност, а чувствата ще се проявяват ярко и наситено.

Близнаци
Чак до вечерта ще бъдете обект на особеното внимание на Фортуна. Хармоничното самочувствие, отлично настроение и желанието да сте от полза, ще способстват за блестящите резултати във всяка започната от Вас работа. В същото време помнете, че не трябва да оставате сами. Около Вас ще има много хора, желаещи да Ви окажат подкрепа, и едновременно с това – споделящи Вашите възгледи. Не е изключено да се окажете един от духовните лидери в своята среда. Твърде възможни са успехи в такива сфери като преподаване, техника, спорт, литература, научни изследвания, медицина, реклама и туризъм.

Рак
Вие сте внимателни и предвидливи. Правите всичко, за да бъде щастлив Вашия любим човек. В интерес на истината, не винаги Ви се отговаря с взаимност, а това Ви обижда. Опитайте да проявявате малко по-малко внимание към своята половинка. Тя ще забележи това, ще се замисли защо така става, и има вероятност и да стигне до правилния извод.

Лъв
През този ден звездите Ви съветват да вземете активно участие в подкрепата на хобито на Вашия любим човек” да добавите още един експонат в неговата колекция, да отидете с него на мач на любимия му отбор , или да се възхитите на поредното му произведение на изкуството.Днес е по-добре да не предприемате активни действия , насочени за промяна на съществуващата ситуация. Тя и сама скоро ще се промени, само че посоката на промяна не е известна.

Дева
Днес отново ще Ви стане тъжно, и то – без всякаква причина. Вие обичате и сте обичани, а Вашата половинка е готова на всичко зарад Вас и даже на нещо повече, от това, което сте очаквали. Неизвеснно защо това Ви е все малко. Може би ще си отговорите на въпроса, какво точно не Ви достига?…

Везни
Ситуацията може много бързо да се нажежи – от неголям пристъп на ревност, до огромна обида. Може да я провокира само една фраза, казана в неподходящо време или с несъответстващ тон. Нищо няма да Ви попречи, да си намерите поддръжници, които отлично умеят да дават съвети и да водят преговори. Създалата се ситуация изискава отговор на въпроса: какво е това, да се окажете на мястото на втората страна. Обикновено именно Вие влизате в ролята на помирител, но днес трябва да си отдъхнете от нея. Вгледайте се в това, което става около Вас.

Скорпион
Днес истината ще стане толкова очевидна, че ще бъде невъзможно да я игнорирате. Най-сетне ще си дадете сметка, че това е един вид призив, сериозно да промените своя живот. Ако действително искате днес някой „просто да изчезне”, ще се наложи да престанете да игнорирате този човек. Звучи някак противоречиво, но това не е така: мълчаливото съжаление на този човек няма да свърши работа, а опитите да го избягвате са съвсвършено непрактични. Никога няма да постигнете желания финал до момента, в който ще погледнете истината в очите, и ще бъдете съвършено честни.

Стрелец
Завоюването на човека на Вашите мечти, отива към своя край. Скоро той ще се предаде на милостта на победителя и ще живеете, както се казва, дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази мечта се сбъдне, няма ли да Ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава така да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?

Козирог
По подобие на всеки официално коронован управител, днес ще се чувствате спокойни и уверени. Няма да взимате на сериозно напразното бърборене, а и няма за какво да се безпокоите, тъй като всички наоколо ще са направо очаровани от Вашата обаятелна особа. Доброто Ви настроение ще се предава на околните. Денят ще бъде спокоен и затова се отпуснете, а ако все пак има емоционални изблици, това ще се взривове от смях, а не от гняв. Днес всички ще са доволни от мястото, на което се намират и от онова, с което се занимават.

Водолей
През този ден повече от обичайно ще се нуждаете от подкрепа и непременно ще я получите от хора, които никога преди не са демонстрирали своето добро отношение към Вас. Възможни са подаръци и приятни сюрпризи. Човек, с който сте имали общ бизнес доста отдавна, ще Ви направи много интересно предложение за сътрудничество. Много добре се подреждат и романтичните Ви отношения и да постигете взаимно разбиране с любимия човек съвсем не е трудно. Всички увлечения през този ден ще се окажат доста по-сериозни, отколкото сте могли да си представите.

Риби
Ако от известно време воювате за отношенията, то сега може да настъпи решаващия момент. Трудно е да се каже, защо между двама души нещо се променя, но в живота се случва и по някое събитие, което да отслаби напрежението. Поемете си дълбоко въздух и ще забележите, че се променят не само неща, свързани с Вашия партньор или даже динамиката на Вашата двойка, а най-вече вътрешното Ви състояние. Затова си дайте още един шанс, от който и двамата ще бъдете удовлетворени. Вероятни са разногласия в семейството Да се договорите през този ден ще бъде трудно, но все-пак трябва да се опитате . Не се затваряйте в себе си

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

Блиц Новини
Валерия от „Ергенът“ отново се изкара жертва пред Алек

Кадри БТВ Историите на студентката Валерия край нямат. Опитите й да прелъсти най-желания мъж в страната в момента нямат граници. Във вечерта на коктейлите тя сподели на Алек нещо много съкровено за себе си, от което той беше силно изненадан или поне това показа. Последният ми приятел беше пиян, той …

error: Content is protected !!