fbpx

Дневен хороскоп: Неблагоприятен ден за две от зодиите! Съветът е да потърпят и да изчакат

Източник lamqta.com

Овен
Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от нея, за да помогнете на другите. Вместо изцяло да се потопите в някой увлекателен проект или увлекателно хоби, поинтересувайте се и се опитайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на семейството ще бъде много благодарен за още един допълнителен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, тъй като ще знаете, че правилно сте определили приоритетите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите емоционална връзка с тях, а това е нещо, което никога не трябва да смятате като задължение.

Телец

Във въздуха определено витае мощна енергия, обкръжаваща отношенията. В нея има и романтика, и флирт, и ласкателство. Дърдоренетео между Вас и определен колега в работата, несъмнено бият рекорда! Леко не Ви достига прочутата Ви професионална етика, но това с успех може да бъде казано и за всички останали .
Близнаци

Днес Вашият любим човек ще бъде много раним и впечатлителен, което доста ще усложни за Вас процеса на общуване с него: ще се наложи постоянно да го успокоявате, че всичко ще бъде добре, и въобще да му оказвате всякаква морална подкрепа. Това ще се окаже не лесно, но необходимо.
Рак

Днес трябва да се доверите на своята интуиция и да направите всичко в пълно съответствие с онова, което ще Ви каже, подскаже или покаже. Гласът на разума, разбира се, също не трябва да се игнорира, но ако изведнъж се окаже в конфликт с интуицията, на нея, като на любима дама, трябва да бъдат дадени предпочитания!
Лъв

Днес можете да бъдете нападнатаи от краен егоизъм. Ще забравите, че съществува още нечие мнение, и че Вашата половинка също има право на щастие…. Днес за Вас над всичко ще застане Вашето лично благополучие. Понякога това е полезно, но стига да не е прекалено често.
Дева

В този момент сте заети с работа на цял списък от проекти. Добрата новина се състои в това, че и списъкът на помощниците съвсем не е кратък. Подкрепят Ви цяла поредица основателни, практични астрологически енергии, всяка от които има намерение да Ви подкрепи в реализацията на всички начинания. Залавяйте се за работа! Вашите помощници скоро ще се появят и няма да чакат да ги викате. Но все пак не забравяйте, да им изкажете своята благодарност…
Везни

Възможността за значителен напредък е важен факт за Вас. Ще бъде неочаквано лесно да постигнете успех, но не трябва да се отпускате, тъй като недоброжелателите във всеки момент могат да напомнят за себе си. Вероятни са парични постъпления, но и разходите ще са диста значителни. Важна информация ще получите от чужбина. Много време посвещавате на домашната работа и битовите грижи, и не забелязвате , че близките се нуждаят от Вашето внимание и подкрепа. Не пестете добрите думи – те ще направят атмосферата в дома Ви много по-приятна за всички обитатели.
Скорпион

През днешния ден ще се засили привързаността Ви към родните места, домът и семейството Ви. При това ще сте склонни да цените своите близки преди всичко за тези черти и качества, по които се отличават от другите хора. Освен това времето не е лошо, за да поканите гости у дома си, да се отдадете на оригинален отдих, гледане на филм, слушане на музика или отдаване на забавни съвместни спомени. Подобно общуване може да укрепи Вашия брачен съюз, независимо дали е официално оформен или не.
Стрелец

Вашият знак е известен със своето свободолюбие, но са малко онези, които знаят, че Вие сте и много предан партньор. Това е особено актуално, ако сте се запознали с човек на Вашето интелектуално ниво, и освен това сте усетили влечение към този човек. Ако за известно време изчезнете от живота на приятелите си, те трябва да Ви разберат. А ако са Ви истински приятели няма да се учудят, ако след това се появите на улицата и с широка усмивка кажете, че е възможно, това да е любов.
Козирог

През този ден звездите Ви препоръчват, да бъдете максимално честни с Вашия любим човек. И ако Ви се иска, да Ви даде възмижност да си отдъхнете от присъствието му за някое време, най-добре е честно и веднага да му кажете. Вежливите полунамеци няма да Ви помогнат. Той просто няма да Ви разбере напълно.
Водолей

Бъдете готови за проблеми в деловата сфера. Днес ще може да разчитате само на себе си. Неотдавнашните Ви съюзници са заети със собствените си работи, а нови помощници на хоризоната за сега не се забелязват. Ще се наложи да помислите и да направите анализ на своите предишни грешки, за да не ги повторите отново. В случая уменитео да се учите от собствения си опит, се оказва много важно. Близките хора Ви подкрепят, но според Вас забележките им сега звучат иронично. Дори и да е така, не отвръщайте със същото! Днес трябв а да проявите тактичност и деликатност.
Риби

Вашите отношения може да бъдат наречени с тъжната дума „съжителство” . Вие се търпите един-друг и с мъка се сдържате, да не кажете на своята половинка всички нелепости, които мислите за нея. Това ще бъде особено видимо днес. Този период скоро ще свърши и трябва само да потърпите.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!