fbpx

Дневен хороскоп: Една от зодиите ще ревнува много днес. Плановете на друга няма да се осъществят

Овен
Плановете Ви за следващите няколко дни няма да се осъществят точно така, както Ви се иска. Възможно е да е по-добре, да не си правите никакви планове . Събитията ще се развиват по закона на Мърфи: „Ако нещо може да стане не така, значи ще стане точно не така”. Постарайте се, да не се сърдите на обкръжаващите Ви хора – те не са виновни за ставащото. За щастие, Вие отлично умеете да съставяте и да претворявате в живота резервен план за действие. Заемете се с това още сега.

Телец
Не трябва да мислите за следващия ден – нито с надежда, нито с ужас. Все едно , нищо няма да измислите: логическа връзка между Вашето „днес” и Вашето „утре” просто няма да може да намерите, колкото и да се стараете. И с Вашата половинка е безполезно да говорите за това

Близнаци
Днес Вашия шанс за лично щастие е много, много голяма. Затова полагайте всички възможни и невъзможни усилия, за да извлечете от това максимум полза и удоволствие. Иначе после много ще съжалявате , че нямате зъби до лактите, за да може да хапете, когото трябва….

Рак
Събитията от този ден може да използвате в свой интерес, ако успеете да се приспособите към ситуацията. На ставащите промени трябва да реагирате много бързо, и трактически няма да имате време за размишления. Именно затова интуицията днес се оказва много по-полезна от логиката и си намира разнообразно приложение на доста места. Възможно е леко неразположение, а вечерта са вероятни главоболие и безсъница. Търсете знания, които ще Ви помогнат да забравите трудностите и проблемите. Неприятни разговори и изясняване на отношенията не са желателни . Те лесно може да прераснат в караница, за която дълго ще съжалявате.

Лъв
Защо мислите, че трябва да почакате, докато някой друг подмести нещата от мъртва точка? Започвайте да действате сами, и разширявайте кръга на своето общуване. Влизайте в Интернет, звънете по телефона и правете всичко, от което би излязло нещо ново. Ако човекът на другата страна на телефонния проводник с нещо Ви притеснява, може да преминете на общуване посредством електронната поща. Може би ще стимулирате своята креативност и ще измислите нов начин за привличане вниманието на събеседника си. Събудете чувствата му за гордост и самодоволство.

Дева
Изглежда в светския календар се отбелязват повече събития, отколкото наистина сте в състояние да посетите. Е, ако се окаже, че не сте особено пестеливи по отношение на времето, което всъщност е свойствено за Вас… При това не се опитвайте да надскочите себе си. Различни покани ще Ви засипват през целия ден, и на практика ще се наложи да отделите няколко часа за най-интригуващите.

Везни
За да не допуснете някои недоразумения, внимателно подходете към дейностите, свързани с финанси. Препоръката на звездите е, да пазите своите нерви. През този ден ще почувствате силата на Вашето обаяние, а и ще се радвате на излишък от сили. Ако сте творческа личност, смело можете да покажете своите произведения . Няма да има отрицателни оценки или критики. Не се дразнете с началника си – кой му е виновен, че днес е без настроение? А вечерта обезателно идете на ресторант или дискотека.

Скорпион
Търпението е добродетел, който не е задължително да фигурира сред Вашите достойнства. Не се огорчавайте! А знаете ли, че и нетърпеливостта също може да бъде добродетел и да не Ви позволява да се заплесвате и да захвърляте започнатото по средата?… Но в този момент трябва да култивирате у себе си точно търпение. Понякога това е единственият изход от ситуацията. Работете над себе си и не се отчайвайте, ако не се получи от веднъж.

Стрелец
Видели сте сериозни признаци за това, че отлично се справяте със ситуацията. Продължавайте да следите онова, което Ви подсказва интуицията и правете само неща, които Ви се струват правилни. Започвате да се чувствате комфортно вършейки неща, които никога по-рано не са Ви били интересни и приятни. Всъщност, животът е изпълнен с изненади. Ако се включите в някаква голяма обща работа, ще повишите самоуважението си и ще затвърдите чувстваото си за собствена значимост. Опитайте се да помогнете на някого, който се нуждае от това.

Козирог
Отнасяйте се към Вашия любим човек , а и към това, което говори, със здрава доза скептицизъм. Иначе рискувате прекалено да се увлечете в преследване на поредната дъга, и с пълна степен да се блъснете в сивата бетонна стена. А скептицизмът ще Ви помогне, да я заобиколите на време…

Водолей
Заслужава си да си спомните за малките неща и второстепенните задачи, за решавнето на които дълго време не сте успявали да стигнете. Днес не си заслужава да се заемете с нещо значително, но не така стои въпроса с решаването на неголеми проекти. Вероятно е преодоляването на семейните недоразумения и обединяване на усилията за постигане на общи цели. Недоволството един от друг ще премине на втори план, а много претенции ще се окажат забравени. За самочувствието Ви няма да е зле, да се поглезите с нещо вкусничко.

Риби
Има вероятност днес да започнете да ревнувате своя любим човек, и то не от представител на противоположния пол, а от нещо абстрактно и неодушевено.: телевизор, футбол, шопинг или от някаква дейност.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Изгонената Силви към Ергена Алек: Ще си понесе последствията

Кадри БТВ От надпреварата за сърцето на „Ергенът“ отпадна една доста противоречива личност, а именно Силви, която се оказа нехаресвана от никой и дори дамите вътре се страхуваха от нея Не съм очаквала така да стане, беше изключително неприятно. Това бяха интриги, които Криси направи, но това си е за …

Блиц Новини
„Бригадата“ помага на семейство с девет деца

Кадри БТВ Този сезон на „Бригада нов дом“ е обърнат в помощ на многодетни семейства. Такива явно се намират в България, макар да не се срещат често. Хора, които са отдадени на семейството и децата получават и помощ от бригадата. След двойката с шест деца, чийто ремонт проследихме вече, сега …

Блиц Новини
Майката на Митко от Цалапица: Започвам безмилостна борба!

Снимки ФБ и кадри БТВ Удар след удар понася борбената майка на Митко от Цалапица. Вече 8 месеца тя води ожесточена борба със съдебната система, от която иска единствено справедливи наказания за виновниците причинили смъртта на сина й. Атанаска Бакалова има и широката подкрепа на близки и не толкова хора, …

error: Content is protected !!