fbpx

Дневен хороскоп: Делови проблеми за една от зодиите, романтични моменти за друга

Източник: Lamqta.com

Овен 
Днес за Вас ще се грижат много красиво и трогателно, при това демонстрирайки изключителна нежност към Вашата особа. Постарайте се да се отплатит на любимия човек за тези действия с изключителна взаимност, искрена радост и топли чувства.

Телец
Проявете към Вашата половинка повече нежност и любов. Това за нея в момента е много, много нужно. А и Вие ще чувствтвате огромна необходимост да споделите бликащите у Вас добри чувства. Споделете ги с Вашия любим човек, и той ще Ви бъде благодарен.

 

Близнаци
Много сложно се подреждат отношенията с деловите партньори. Малки, и на пръв поглед безобидни разногласия, през този ден лесно ще прерастват в сериозни конфликти, а в най-сложните случаи нещата може да стигнат до пълно прекратяване на отношенията. Не влизайте в спор с ръководството, всячески демонстрирайте своето миролюбие пред колегите си, и се въздържайте от заплахи и язвителни забележки по адрес на конкурентите. С приятелите и роднините ще се разбирате по-лесно: те, в крайна сметка, веднага ще Ви казват, ако са недоволни от нещо. Не се обиждайте и приемайте забележките за сведение. От тях може да си направите интересни изводи.

 

Рак
Днес ще разберете, че това, което сега се случва в отношенията с Вашия любим човек, е доста различно от това, което се е случвало с Вас преди няколко дни, месеци и години. Не си заслужава явно да изказвате разочарование по този повод: възможно е тогава да е било и по- зле.

 

Лъв
Днес можете да бъдете нападнатаи от краен егоизъм. Ще забравите, че съществува още нечие мнение, и че Вашата половинка също има право на щастие…. Днес за Вас над всичко ще застане Вашето лично благополучие. Понякога това е полезно, но стига да не е прекалено често.

 

Дева
Добрата новина се заключава в това, че Ви предстои много спокоен и приятен ден. Лошата новина е, че това няма да продължи вечно, и едва ли ще можете да направите много. При условие, че се помирите с неговата непродуктивност, ще можете да се избавите от всяко бреме, което биха Ви стоварили. Дайте си сметка, че днес не би могло да разчитате на какъвто и да било успех. В крайна сметка, това е малка почивка в графика и не би предизвикала особено безпокойство у когото и да било.

 

Везни
Нека днес денят бъде романтичен от сутринта та чак до късна вечер. Започнете го с лека съвместна закуска, през деня изпращайте на своя любим човек топли и ласкави СМС, вечерта и направете малък подарък и и напомнете, колко много я обичате. Нека днес бъде обикновен празник на вашата необикновена любов.

 

Скорпион
Денят ще Ви донесе не малко изненади. Твърде трудно ще се ориентирате в ситуацията: интуицията няма да Ви подсказва нищо, а за логически разсъждения информацията ще е малко. В такава ситуация има само един надежден способ да избегнете грешките – да не предприемате абсолютно нищо. Всъщност на всички представители на Вашия знак такава „стратегия” няма да Ви е по вкуса. Ще Ви зарадва среща с приятели отлично ще прекарате времето си във весела компания. За съжаление романтичните отношения няма да се развиват съвсем така, както би Ви се искало, а това ще Ви донесе не малко вълнения. Само имайте предвид, че днес сте склонни към преувеличаване и всъщност не всички проблеми са толкова сериозни, както сега Ви се струва.

 

Стрелец
Много ще е важно през този ден да имате хармония в облеклото със своя любим човек. Например, да се облечете в джинсови костюми или заедно да се придържате към деловия стил. Тогава наистина ще изглеждате като едно цяло, а и ще се чувствате съответстващо.

 

Козирог
Не бързайте да действате! Днес размишлението ще се окаже доста по-плодотворно занимание. Добре би било да си спомните миналото, тъй като в него се крият отговорите на много интересни и актуални въпроси. Ако Ви предстоят важни преговори, дайте възможност на събеседника да се изговори, и чак след това представете своята гледна точка. Даже и най-умните забележки ще се обезценят, ако прозвучат по-рано от определеното време. Отношенията с близките изискват търпение. Хората, които сте свикнали да подкрепяте и покровителствате, започват да искат независимост . Въпреки това Вашето покровителство продължава да им бъде нужно.

 

Водолей
Жизненият Ви потенциал е снижен, а това показва, че се нуждаете от почивка. Само не си мислете, че звездите препоръчват пълно безделие: просто не трябва за днес да планирате уморителни занимания. Може да се поразходите по магазините и е твърде вероятно да направите успешни покупки. Денят е подходящ за срещи с далечни роднини и посещения на приятели. Стремейки се да се покажете много гостоприемни , ще се представите като прекрасни стопани. Не злоупотребявайте със спиртни напитки, защото след употребата им ще се почувствате зле.

 

Риби
Емоциите ще отстъпят място на разума, а мисленето Ви ще бъде елоционално и своеобразно. Днес не се застоявайте и не се концентрирайте над привични и омръзнали Ви задачи, тъй като бързо ще започнете да скучаете и да допускате несвойствени за Вас грешки. Интересът към непознатото непрекъснато ще доминира над стремежа към проверени методи , предсказуеми контакти и закономерни маршрути. Колкото повече наближава вечерта, толкова по-силно може да започнете да изпитвате безкрайно влечение към тайнственост.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Do not dye Easter eggs this color

Easter is coming – that means it’s time to think about dyeing eggs. Traditionally, the best colors are red, burgundy and orange. Church does not forbid painting one of the main symbols of Easter in other colors, but it is better to avoid using dark shades. What colors are eggs …

Блиц Новини
Симона между Никол и Митко в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Любовната история между Митко и Симона вълнува и останалите обитатели на общежитието на Хелс китчън. Дори шеф Ангелов подпитва на моменти как вървят нещата между тях. Но Никол е най-близката й приятелка и прави опити да я предпази от разочарование, което евентуално Симона ще изпита след края …

Блиц Новини
Участничка в „Ергенът“ се оплака от нездравословни условия

Снимки профил инстаграм Дамите в романтичното шоу „Ергенът“ окапват една по една. Много момичета са вече извън формата и разказват за впечатленията и преживяванията си от престоя вътре. Оказа се, че любовта не е единственото, което ги придружава в ежедневието. Явно храненето не им се е отразило добре. Една от …

error: Content is protected !!