fbpx

Дейвид Бекъм се прости с шофьорската си книжка за половин година

Легендата на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид Дейвид Бекъм загуби шофьорската си книжка.

След като е засечен да шофира, докато говори по телефона, той трябва се прости с документа за срок от шест месеца, съобщават британските медии, цитирани от „Профит“.

Инцидентът се случва през ноември в Лондон. Бившият футболист е забелязан от пешеходец да кара автомобила си марка Bentley, докато в същото време разговаря по телефона.

Според прокурора по делото, той е заснет от очевидеца. Мъжът посочва, че Бекъм е карал с ниска скорост, но въпреки това е използвал телефон по време на шофиране, което е забранено от законите в Обединеното кралство.

Вчера футболистът призна вината си пред съда в британската столица и беше осъден.

Той има и предишно нарушение – за шофиране с превишена скорост, заради което са му дадени шест наказателни точки. Толкова получава и заради последното си прегрешение.

При 12 наказателни точки се отнема шофьорската книжка, припомнят още британските медии. Той ще трябва да плати и глоба от 750 паунда, посочва BBC.

Футболистът имаше проблеми със закона и през 1999 г., когато се опита да избяга от папараци и го грозеше забрана за шофиране за срок от осем месеца. Тогава обаче съдът отсъди в негова полза.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!