Да купиш евтино имот за богаташи?! Ето как една луксозна къща в Пловдив отиде за продан

Новини

Луксозна къща в затворен комплекс в квартала на богатите до Гребната база и река Марица е обявена на търг с минимална цена от 363 200 лева, пише Трафик Нюз.

Имотът е бил собственост на небезизвестния бизнесмен Драгомир Иванов и Милена Инджова-Иванова.

Двамата имат десетки фирми, като едни от най-мащабните, в които имат участие е акционерното дружество за оползотворяване и рециклиране на отпадъци, както и такова за оползотворяване на излязло от употреба електронно и електрическо оборудване.

  

Драгомир и Милена Иванови са длъжници по изпълнително дело, което налага и продаването на къщата им, предава Трафик Нюз. Върху няколко от дружествата им с ограничена отговорност са наложени запори.

Имотът им притежава всички белези на охолния живот – скъпо мебелиран и разположен в баровския квартал, в парк „Отдих и култура“.

Разгърнатата площ е 310 квадратни метра, включваща двуетажната къща със сутерен и гаража към нея. Кандидатите да се сдобият с мини имението трябва да са готови да платят минимум 364 бона, а огледите ще бъдат проведени лично от собственика – Драгомир Иванов.

Ако търгът не вдигне значително първоначалната цена, квадратният метър на къщата ще излезе около 600 евро, което е значително под средните цени за луксозни имоти в Пловдив.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Галя Димитрова за 30-те млн. раздадени бонуси: Резултатите са рекордни, служителите заслужават

Над 30 милиона лева допълнителни възнаграждения заради постигнати резултати са раздадени в Националната агенция за приходите през миналата година. Материалното стимулиране е на фона на безпрецедентния теч на лични данни от там, предаде bTV. В същото време НАП обжалва глобата от 5 милиона и 100 хиляди лева, наложена им от …

Новини
Фойерверки на торта подпалиха пловдивско заведение на рожден ден

Тръгнал е от фойерверки на тортата снощи в пловдивски клуб, а нощни кадри обиколиха социалните мрежи. Първоначално посетителите помислили, че това е част от програмата на заведението, тъй като светлинната уредба продължила да работи. Едва след като се запалил таванът, всички 520 човека са напуснали обекта, съобщи Канал 3. На …

Новини
Борисов към Нанков: Ако така продължава още два – три месеца“, ще ти позволя да се ожениш

„Страхотна работа, Нанков“, каза премиерът Бойко Борисов на зам.-министър Николай Нанков след като обиколи с джипката си трасето на АМ „Европа“. Припомняме ви, че заедно с Борисов бяха вицепремиерът Томислав Дончев и министърът на финансите Владислав Горанов, пише novini.bg. Борисов на инспекция с джипката си по АМ „Европа“. „Ами драго …