Да купиш евтино имот за богаташи?! Ето как една луксозна къща в Пловдив отиде за продан

Новини

Луксозна къща в затворен комплекс в квартала на богатите до Гребната база и река Марица е обявена на търг с минимална цена от 363 200 лева, пише Трафик Нюз.

Имотът е бил собственост на небезизвестния бизнесмен Драгомир Иванов и Милена Инджова-Иванова.

Двамата имат десетки фирми, като едни от най-мащабните, в които имат участие е акционерното дружество за оползотворяване и рециклиране на отпадъци, както и такова за оползотворяване на излязло от употреба електронно и електрическо оборудване.

  

Драгомир и Милена Иванови са длъжници по изпълнително дело, което налага и продаването на къщата им, предава Трафик Нюз. Върху няколко от дружествата им с ограничена отговорност са наложени запори.

Имотът им притежава всички белези на охолния живот – скъпо мебелиран и разположен в баровския квартал, в парк „Отдих и култура“.

Разгърнатата площ е 310 квадратни метра, включваща двуетажната къща със сутерен и гаража към нея. Кандидатите да се сдобият с мини имението трябва да са готови да платят минимум 364 бона, а огледите ще бъдат проведени лично от собственика – Драгомир Иванов.

Ако търгът не вдигне значително първоначалната цена, квадратният метър на къщата ще излезе около 600 евро, което е значително под средните цени за луксозни имоти в Пловдив.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Румен Петков: Гласуваш за Борисов, получаваш Деската

Сегашният начин на местно самоуправление е извратен. Четвърт от средствата, които стигат до общините, стигат по силата на постановления на Министерския съвет, зад гърба на Народното събрание и обществото и на партиен принцип. Това коментира в Пловдив председателят на ПП АБВ Румен Петков, който подчерта, че в цялата история на …

Новини
Димитър Манолов, КТ „Подкрепа“: Болничните трябва да се плащат в двоен размер

Абсурдно е да се криминализира всеки болничен лист, измамникът е този, който издава фалшивите, а не който ги ползва, казва Димитър Манолов. Всеки път, когато работодателите предлагат да не се плащат първите три дни болнични, аз ще казвам: „Те трябва да се плащат в двоен размер. Тогава хората имат най-големи …

Новини
Тези българи взимат баснословни пенсии, а трикът е в…

източник: Блиц Българите, които са живели и работели в САЩ и получават американска пенсия, са скочили двойно. Според данни от Social Security Administration до август 2019-а това са 701 души, пише БГ ВОЙС. Предишните години бройката им е варирала между 300 и 390 и рядко е достигала малко над 400. …