fbpx

Данка Радева – „Пик“: Само Бойко ще си тръгне от властта с бащината къща – без апартаменти, мерцедеси, тецове, гори и техноимпекси… Затова хората го обичат

Снимка, Личен архив

Любопитен коментар публикува „Пик“ с автор Данка Радева.

Публикуваме го без редакторска намеса, защото разкрива доста интересна гледна точка за бъдещето на Бойко Борисов.

Май Бойко Борисов единствен от цялата политическа класа ще излезе от властта, както влезе в нея – с бащината къща в Банкя, пише Данка Радева в „Пик“.

Той не се обогати с апартаменти, джипове и мерцедеси, тецове, техноимпекси, декари и декари гори…

Дъщеря му не ползва охрана от НСО, не си купува ултраскъпи рокли от лъскавите бутици – като една президентша. Живее си скромно в Банкя, гледа си двете деца, притеснява се да кандидатства за каквото и да е работа, защото чакалите веднага ще й скочат…Зетят е кротко момче, никой дори не му е чувал името и не го е виждал. Не се натрапва, не посяга към постове и поръчки.

Сестрата работи като редова лекарка в обикновена болница, лекува бебета. Не парадира с брат си, не се е превърнала в „сив кардинал“, не кадрува и не пробутва свои хора и роднини в управлението.

И това не е култаджийско умиление, а обективно излагане на факти.

Бойко не дойде с палатка, за да си тръгне с палат.

Костюмите му са по 300-400 лева от „Агресия“, не от „Армани“ или „Дзеня“.

Стандартът му на живот отговаря до стотинка на ресурсите му – официалната заплата като премиер на България.

Срещу това никой не може да възрази, да каже копче. Ако можеха, досега щяха да са наизвадили стотици документи, нотариални актове, декларации, бордера от банкови транзакции, офшорки…

Бойко си остана Бойко, момчето с филията от Банкя, което рита топката.

Готово винаги да помогне на всеки, да реши всеки проблем, да прати самолет за болния, да подаде ръка на слабия.

Снобите може да се надсмиват над този простоват образ, но огромната част от хората интуитивно усещат безкористността му. Затова три пъти поред го преизбират за премиер – безпрецедентно в историята на страната.

И пак ще го изберат, въпреки воя на глутниците, хейта из фейсбук и фалшивите новини.

В рамките на шегата ще си позволя да добавя, че Бойко си остана нормален, народен, защото няма жена до себе си. Да го изкушава, да ламти за материални придобивки.

И Радев, и Лозан Панов, и Плевнелиев, и Цветанов са под чехъл. Парвенюшките им изблици са функция от еснафлъка и мераците на съпругите им.

Кофти без жена, още по-кофти: мъж на жена си…“

Той няма палати,но има милярди в сметки на овшорки,тъка,че не му трябват коли,гори и други,неговото имущество са парите

А бе вие от къде ги знаете тези работи?

Не бързай толкова, драга Данке, всичко ще излезе наяве, бъди сигурна. Големите престъпления се показват , когато му дойде времето, както казваше един такъв подобен на твоя любим.

Аз не обичам Анонимните,те се крият зад собствената си некадьрност.

Елена, ти откъде ги знаеш тези работи? А? Много близко до ума е, че ако това бяха знайни неща, точно хора като тебе щяха да вдигнат Бойко на балон, щяха да ореват света.
Но това не се случва. Много вбесяващо е да няма за какво да се хванеш срещу онзи, когото мразиш, така е. В миналото можехте да разстрелвате и бесите. Сега можете да скърцате със зъби и да лъжете колкото си щете.

Г-жа Елена първо да научи правописа и тогава да коментира

Звучи като онази ,мед.сестра дето кърпила Живков чорапите

Кога и къде ги преброихте да ги видим всички и да се уверим че сте права?

Все съм чела коментари ,ама като този да няма една вярна дума не съм чела никога за никого.

ТИ ДА ВИДИШ , ИЗНЕНАДАНА СЪМ ! ха ха ха

ОХ ГОРКИЯ , ДАНО ПОНЕ НЕ СИ ТРЪГНЕ И ТОЙ КАТО ТАТО С КЪРПЕНИ ЧОРАПИ ! НАЛИ МУ РАЗТРИВАШЕ УШИЧКИТЕ , ДАНО НЕ Е ПРИХВАНАЛ И ТОВА !

Лесно е да кажеш“този е крадец,лъжец , има милиарди долари на Кайманите“. Като казваш- докажи за да се вземат тия пари в полза на всички българи. Като разчиташ само на ЕЖК / една жена каза / стига си лаел , подвий си опашката и замълчи . Бог забавя но не забравя и наказва лъжците и подвеждащите !

Ще ме разплачат,стискам зъби.

Димитре,този, който се подписва АНОНИМЕН, иска да ти каже, че е по-важно мнението му, отколкото някакво измислено, срамно име, каквото е Б. Б., или Цв. Цв.,или Данка Радева например.

Който вреди на Бьлгарите,Бог го наказваш жестоко,ФАКТ!!!

Изпиши в гугъла мафиот и виж какво ще ти се покаже!!!

Патката Елена сякаш не знае,че ако имаше нещо,макар и дребно щяха да го разпънат на кръст. Е,е маше опити-то не бяха острови,то не бяха къщи в вБарселона,имения в Америка…Ама ядец!!!! Обаче не можаха да му открият парцелчето на Марс!! Ама ще стане скоро,очаквам да покажат и нотариален акт!!!!!!

Патката Елена сякаш не знае,че ако имаше нещо,макар и дребно щяха да го разпънат на кръст. Е,е маше опити-то не бяха острови,то не бяха къщи в вБарселона,имения в Америка…Ама ядец!!!! Обаче не можаха да му открият парцелчето на Марс!! Ама ще стане скоро,очаквам да покажат и нотариален акт!!!!!!

Кои каквото и да си приказва фактите говорят повечето умни българи гласуват за него и пак така ще бъде …а относно по горе казаното ако имаше нещо с което да го оплюят комунистите отдавна щяха да са се ….

недей и вика патка защото може да сгреши първата гласна както на ТЪКА и патка може да излезе друго

BOIKO E HITAR KATO LISI4A.VSI4KO KOETO IMA E NA POSTAVENI LICA.

Има Видов ден дано сте живи да чуете за какви имоти става дума милиони милиони хорица

бойко ще си остане обичан и никой не можеда го засенчи защото обича хората

31 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Дара лудо влюбена в годеника си

Кадри БТВ Вечерта в Денсинг старс бе посветена на много близки хора на участниците. Всеки от тях остави сърцето и душата си на сцената на бляскавото шоу. Тази вечер танцувахте за любимите си хора, не само за точки и престиж. Обичахте и бяхте обичани. Любовта няма граници, няма първи и …

Блиц Новини
Рязката смяна на температурите носи огромен риск

Кадри Нова ТВ От няколко дни синоптиците тръбят за големи температурни амплитуди. След дни със стойности около и над 30 градуса ще застудее изведнъж. Това е като шок за организма и неговата адаптация.Това може да ни може да се изправи пред различни предизвикателства. Едно от основните последствия от рязката смяна …

Блиц Новини
Шеф Токев коментира козунаците от 200 лева: Органичните яйца са много скъпи

кадри bTV „Порше” или „Ферари” не струват колкото един „Фиат”, този коментар направи шеф Андре Токев по повод рекордната цена от 200 лева за килограм козунак по Великден. В „Преди обед” по bTV той обясни, че един майстор трябва сам да си поставя цената, а не клиентите да я определят. …

error: Content is protected !!