fbpx

Гореща версия: Марио Панчев ликвидирал Пелов заради фаталната блондинка Силвия

Убийството на избягалия от затвора Владимир Пелов може да бъде заради собствената му жена, която е имала афера с неговия авер Марио Панчев. 

Както Блиц писа, криминално проявеният Панчев и издирваният опасен рецидивист Пелов откриват стрелба един срещу друг във вторник малко след 23 часа. Панчев оцелява с куршум в тялото и е настанен в „Пирогов”, където по-късно почина. До бруталната престрелка между двамата най-вероятно се е стигнало заради съпругата на Владимир Пелов – Силвия, мълви се упорито в Ботевград. Според клюката половинката на избягалия затворник е поддържала интимна връзка с Марио Панчев – Големия. 

Все още не е известно дали Пелов е причакал в тъмното своя дългогодишен приятел, устройвайки му засада, или двамата са имали среща, пише „Уикенд“.

„Марио спеше с жената на Владимир Пелов от поне 2-3 години, това се знаеше в цял Ботевград. Някои даже разправяха, че Пелов е организирал бягството си от затвора, за да се върне при съпругата си и за да отмъсти на дългогодишния си приятел Големия“, твърди жител на Ботевград, запознат с тайните на ликвидирания рецидивист.

Според друг слух, който се носи в града, Владимир Пелов е имал финансови претенции към Марио Панчев, свързани с изпълненото от него убийство през 2016 година. Тогава, в средата на януари, е ликвидиран ромския сводник Петър Василев – Пинко, за когото работеха над 15 проститутки. Смъртта на Пинко остана неразкрита – той бе открит мъртъв в автомобила си на паркинг в Ботевград на 16 януари 2016 година малко след като бе пуснат от затвора.

В северозападния град се говореше, че Пинко е ликвидиран от Владимир Пелов, а големият печеливш от смъртта на сводника бе именно Марио Панчев.

„След кончината на Пинко всички негови проститутки преминаха на работа при Големия. Знаеше се, че Марио е поръчал Пинко, двамата воюваха от доста време, но Пинко се ползваше с полицейски чадър. Разправяха, че убийството е поръчано на Владимир Пелов за 20 бона“, спомня си обитател на ъндърграунда.

Вест от Малта: Дъщерята на застреляния Пелов е родила със секцио тази сутрин третото си дете (СНИМКИ)

Според него Пелов не получил цялата сума за изпълнената от него мокра поръчка, тъй като само няколко месеца по-късно се озовал в ареста като заподозрян за убийството на двамата братя Цветан и Марко Петрови, а докато търкал наровете, влязла в сила присъдата му от 32 години за въоръжен обир на златарско ателие, отвличане и опит за убийство на преследващите го полицаи.

След дръзкото въоръжено бягство от затвора, Владимир Пелов отправял неколкократно заплахи към някогашния си приятел Марио Панчев, признаха приятели на убиеца на рецидивиста. Заканите пристигали чрез общия им познат – сенчестия бизнесмен от Ботевград Тишо Перуката.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Валерия от „Ергенът“ отново се изкара жертва пред Алек

Кадри БТВ Историите на студентката Валерия край нямат. Опитите й да прелъсти най-желания мъж в страната в момента нямат граници. Във вечерта на коктейлите тя сподели на Алек нещо много съкровено за себе си, от което той беше силно изненадан или поне това показа. Последният ми приятел беше пиян, той …

Блиц Новини
„Бягство към победата“ 2 очаква нови приключенци

Кадри „Шоуто на Слави“ архив Едно позабравено шоу от далечната вече 2009 година стартира отново в ефира на БТВ. Тогава то бе част от „Шоуто на Слави“, сега също се продуцира от Евгени Димитров. Кастингът е вече отворен и желаещите да се впуснат в приключението могат да се запишат за …

Блиц Новини
Михаела успя да направи всички свои врагове в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Провал след провал в червената кухня и непрекъснатите караници на висок тон взеха жертва и това е Кирил, който се превърна в поредния елиминиран готвач. Участникът влезе с висока заявка и впечатляваща биография, но така и не показа какво може. Кирил бе сред основните виновници за провалената …

error: Content is protected !!